Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Žarnice LED žarnice LED žarnica True Light A60 / E27 / 7,2 W (60 W) / 806 lm / nevtralno bela

LED žarnica True Light A60 / E27 / 7,2 W (60 W) / 806 lm / nevtralno bela

Številka za naročilo ZQ5145
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

 Resnične žarnice za zdrav življenjski slog

Skušate z zdravim življenjskim slogom pozitivno vplivati na svoje zdravje in zdravje svojih bližnjih? Imate odgovoren odnos do svojega zdravja in podpirate vse, kar mu koristi, ter odpravljate negativne vplive? Potem smo samo za vas pripravili edinstveno paleto TRUE LIGHT LED žarnic. TRUE LIGHT LED žarnice s posebnim čipom Bridgelux Thrive zmanjšujejo oddajanje modre svetlobe. Široka paleta modelov, ki so na voljo, bo našla svoje mesto v vseh delih vaše hiše ali stanovanja. Izbirate lahko med mnogimi razpoložljivimi vrstami v topli in nevtralni beli barvi.  

 

Modra svetloba: Ali pomaga ali škoduje?

Modra svetloba sama po sebi ni škodljiva. To je sestavina svetlobe, ki jo vsebuje tudi dnevna svetloba. Človeški bioritem uravnava dnevna svetloba in deluje po načelu izmenjave dneva, ko je telo izpostavljeno modri svetlobi, in noči, ko ni. Telo ponoči proizvaja dva pomembna hormona, ki vplivata na delovanje tega bioritma - melatonin in serotonin.

Barvni spekter klasičnih žarnic

Klasične žarnice LED so priljubljen in zelo varčen vir svetlobe. Njihova svetloba ni škodljiva za človeško telo. Če želite doma zmanjšati vpliv modre svetlobe na svoje telo, vam priporočamo, da vsaj 1,5 ure pred spanjem prenehate gledati televizijo, računalniške monitorje in mobilne telefone.

Barvni spekter žarnic TRUE LIGHT

LED žarnice TRUE LIGHT zmanjšujejo oddajanje modre svetlobe in prispevajo k stabilizaciji človekovega bioritma. Podpirajo pravilno proizvodnjo spalnega hormona melatonina, ki pomaga telesu pri regeneraciji. Žarnice LED TRUE LIGHT prikazujejo svetlobo na predmetih naravno in brez barvnega popačenja.

S TRUE LIGHT spite bolje

Žarnica LED TRUE LIGHT z toplo belo svetlobo (2 700 K) je idealna za prostore, kjer se želite spočiti, brati knjige ali se sprostiti po napornem dnevu. Posebej primeren je za spalnice, zimske vrtove, jedilnice itd. Zmanjšano sevanje modre in zelene komponente naravno spodbuja tvorbo melatonina in lahko boste zaspali, nato pa mirno in neprekinjeno spali vse do jutra. Priporočamo uporabo devetdeset minut pred spanjem. Kakovost in količina spanja vplivata na naše zdravje in pričakovano življenjsko dobo

 S TRUE LIGHT boste ostali pozorni

Žarnice LED TRUE LIGHT v nevtralni beli barvi (4 000 K) s potlačeno modro svetlobno komponento prinašajo manj utrujenosti oči kot standardne žarnice LED. Podpira kognitivne funkcije možganov, da se lažje osredotočite. Odličen je za družinsko sobo,učilnico, kuhinjo in vsepovsod, kjer potrebujete veliko delovno obremenitev, hiter odziv, učenje in razumevanje. Zmanjšanje modre in zelene komponente pozitivno vpliva na proizvodnjo serotonina ali hormona sreče, ki vpliva na naše razmišljanje, ustvarjalnost, učinkovitost in sposobnost koncentracije. Njegovo pomanjkanje povzroča temnobo, utrujenost, zmanjšano aktivnost ali celo slabšo ostrino vida.

S TRUE LIGHT boste imeli oči kot v sanjah

Vse žarnice LED TRUE LIGHT zagotavljajo stroga merila za zagotavljanje največje zaščite in udobja za vaše oči. Funkcija Flicker-free zmanjšuje utripanje in tako zagotavlja udobje za vaš vid. Vse, kar osvetljujejo žarnice TRUE LIGHT LED, bo videti v resničnih barvah in brez najmanjšega popačenja zaradi visokega indeksa barvne reprodukcije CRI>94, ki ga imajo te sodobne in zdrave žarnice.

Za širok izbor vtičnic lahko svetlobo namestite v skoraj vsako napravo v vašem domu. Zaradi visoke življenjske dobe 30 000 ur je odlična rešitev za zahtevne uporabnike.

Če skrbite za zdrav način življenja, je serija žarnic LED TRUE LIGHT prava rešitev za vas.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo ZQ5145
Šifra artikla 1525733431
EAN 8592920106402
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos