Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Zunanja dekorativna razsvetljava LED zložljiv snežak, 90 cm, zunanji in notranji, hladna bela

LED zložljiv snežak, 90 cm, zunanji in notranji, hladna bela

Številka za naročilo DCFC29
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Zložljiv snežak na prostem

Izvirna zasnova zložljivega snežaka na prostem bo poživila vaš vrt, pergolo, teraso ali vrt pred hišo in jih spremenila v pravljične kotičke. hladna bela svetloba lepo izstopa v vseh vremenskih razmerah, zaradi zvišane vodoodpornosti pa se snežak lahko spopade z dežjem ali snegom. Njegova uporaba se ne konča pri zunanjih prostorih, z njim lahko okrasite tudi večje stanovanjske ali poslovne prostore v zaprtih prostorih. Zaradi dolgega 5 m napajalnega kabla je priklop v električno omrežje zelo enostaven.

Darujte si pravljični božič!

Za prijetno in udobno praznično vzdušje doma ali magične kotičke na vrtu vam bodo pomagali božični okraski EMOS - svečniki, viseči okraski, girlande, drevesa, projektorji in figure. Ker se odločate za nakup, je priporočljivo razmisliti, ali jih nameravate postaviti na prostem ali na prostem. Okraske za zunanjo uporabo lahko uporabljate tudi v zaprtih prostorih, številne od njih pa lahko uporabljate vse leto. Večina notranjih okraskov se napaja z baterijami, zato vam ni treba skrbeti za ovirajoče kable. Z okraski EMOS boste preprosto imeli popoln božič.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo DCFC29
Šifra artikla 1550002042
EAN 8592920111086
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Telo je izdelano iz poliestrske tkanine. Preostali deli so plastični.

To je le zakonodajni stavek v skladu z uredbo EU, ki ga je treba navesti za te izdelke, ki vsebujejo adapter.

Na vsakem adapterju je konec, na katerega se priključi veriga ali druga vrsta kabla. Na končnem pokrovčku je vijačni pokrovček, ki vsebuje to tesnilo.