Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu

Meteorološka postaja E5018

Številka za naročilo E5018
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

2,45 € s kodo: ENERGIJA15
2,88
Na zalogi
14,90
Na zalogi
2,45 € s kodo: ENERGIJA15
2,88
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

S pomočjo te vremenske postaje boste vedno vedeli, na kakšno vreme naj se pripravite, in nič vas ne bo presenetilo. Aktualni podatki so vedno na voljo.

Več o izdelku

VREMENSKA POSTAJA E5018

Vedeti, koliko je trenutno stopinj notri ali zunaj, in če bo čez par ur sijalo sonce ali deževalo, se zagotovo izplača. Ne pustite se presenetiti z vremenom in imejte na razpolago vse potrebne podatke z vremensko postajo EMOS. Zaradi osvetljenega zaslona boste imeli pregled nad tem, koliko je stopinj, obveščeni boste tudi o vlagi ali lunini fazi. Vremenska postaja vas razveseli s celo vrsto praktičnih dodatnih funkcij, med katere spadajo na primer ura, koledar ali budilka.

Vreme kot na dlani

Kaj vse je s preglednega zaslona možno prebrati? Zunanjo temperaturo v razponu od -50 °C do po +70 °C z ločljivostjo 0,1°C in notranjo temperaturo v razponu od 0 °C do +50 °C z ločljivostjo 0,1 °C. Vremenska postaja prikazuje tudi notranjo in zunanjo vlažnost, nudi pa koristne informacije o najvišji in najnižji temperaturi, trendu temperature in trendu tlaka. Poleg ikonografsko prikazane vremenske napovedi lahko koristite tudi barometer, korekcijo nadmorske višine ali se pozanimate za čas sončnega vzhoda in zahoda ter lunino fazo.

Vremenska napoved za naslednjih 12–24 ur

Pretežno neodločnim ženskam bo pomagala, da se odločijo, kako se obleči za v službo, da ji po poti ne bo zeblo, ali jim ne bo vroče. Vedno aktualno stanje vremena in napoved za preostanek dneva zagotavlja na podlagi stalnega spremljanja in beleženja sprememb zračnega tlaka v okolici 15–20 km od mesta, kjer se nahaja. Svojo napoved potem izrazi z eno od 5-ih prikazanih ikon. Zaradi njih bo vremenoslovje zabava tudi za vaše otroke.

Na minuto točna

Radi bi se prepričali, da na pomemben sestanek pridete na minuto točno ali da pravočasno vstanete? Potem boste zagotovo cenili tudi to, da vremenski postaji ne manjkajo ura, vodena z radijskim signalom in dve budilki s funkcijo dremež.

Za na polico ali steno

Ali želite vremensko postajo namestiti na polico, ali jo obesiti na steno? Ta vremenska postaja nudi obe navedeni možnosti, lahko jo imate natančno tam, kjer vam bo prišla najbolj prav.

Možnost povezati kar 3 senzorje

Vremenska postaja se dobavlja z brezžičnim senzorjem z dosegom do 30 metrov. Prednost je možnost povezave drugih dveh senzorjev. Senzorje napajata dve 1,5 V AAA bateriji, vremensko postajo pa dve 1,5 V AA bateriji. Baterije niso priložene.

 

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo E5018
Šifra artikla 2606126000
EAN 8595025386663
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Natančno upoštevajte navodila. Kanal CH2 je treba izbrati ne le na postaji, temveč tudi na senzorju. Gumb se nahaja na zadnji strani senzorja, ko je pokrov odstranjen.

Etiket na vremenski postaji ni mogoče nastaviti na noben način. Te so v angleščini. 

Ročno lahko spremenite samo koledarske oznake (dnevi v tednu). Te so v naslednjih jezikih: angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, nizozemščina, španščina.

Priporočam, da dvakrat preverite, ali ni nastavljena omejitev temperature. Po potrebi znova nastavite postajo tako, da odstranite baterije in jo ponovno nastavite.

Na napravi ni nobenega gumba kot takega. Napravo lahko znova zaženete tako, da v luknjico nad predalom za baterije vstavite sponko za papir. 

Za vremensko postajo E5018 je dodatni senzor samo E05018.