Meteorološka postaja E5101

Številka za naročilo E5101
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

VREMENSKA POSTAJA E5101

Obstaja prav veliko razlogov, zakaj je dobro znati trenutno zunanjo in notranjo temperaturo, pa tudi zakaj je dobro vedeti, kakšno vreme v naslednjih urah bo. Te dragocene informacije vam posreduje hišna vremenska postaja EMOS. Poleg zunanje in notranje temperature na svojem preglednem LED zaslonu prikazuje tudi vlažnost, zračni tlak, čas, datum in koledar.

Cela vrsta praktičnih podatkov

Vremenska postaja s pomočjo senzorja meri zunanjo temperaturo v območju od -20 °C vse do +60 °C, z ločljivostjo 0,1 °C in notranjo temperaturo od 0 °C vse do +50 °C z ločljivostjo 0,1 °C. Samoumeven je kazalec zunanje in notranje vlažnosti do 20 % do 95 % z ločljivostjo 1 %. Med druge podatke, ki jih vremenska postaja prikazuje, spadajo trend temperature in tlaka, barometer, korekcija nadmorske višine in temperaturni alarm.

Budilka, napoved ter snemanje vremena

Ura vremenske postaje je voden avtomatsko s pomočjo radijskega signala DCF 77. Zagotovilo imate, da boste vedno znali točen čas. S časom je povezana tudi praktična funkcija budilke z dremežem. Vendar vrnimo se še za trenutek k vremenu. Vremenska postaja spremlja razvoj vremena, temperatur in vlažnosti, shranjuje najvišje in najnižje vrednosti, grafično pa prikazuje, kakšno vreme v naslednjih urah lahko pričakujete.

Pregleden zaslon

Ni vas treba skrbeti, da se v podatkih, prikazanih na zaslonu, ne bi znašli. VA zaslon z dimenzijami 195 x 64 mm je zasnovan tako, da je čim bolj pregleden, prinaša tudi visok kot gledanja, razveseli pa vas možnost spremembe barve in več različic osvetlitve. Vremensko postajo lahko namestite na mizo ali polico, ali pa jo enostavno pritrdite na steno.

Vremensko postajo lahko namestite na mizo ali polico, ali pa jo enostavno pritrdite na steno.

Senzor z dosegom do 50 metrov

Vremenska postaja se dobavlja s senzorjem z dosegom do 50 metrov, lahko kupite in z njo povežete še en dodaten senzor. Senzor napajata dve 1,5 V AAA bateriji, postajo pa 5V omrežni napajalnik ali tri 1,5 V AAA baterije. Baterije niso priložene.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo E5101
Šifra artikla 2606163000
EAN 8592920081044
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos