Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Svetilke in naglavne svetilke Naglavne svetilke Naglavna poln.LED svetilka 3W CREE+SMD,110 lm,55 m,Li-Pol 850

Naglavna poln.LED svetilka 3W CREE+SMD,110 lm,55 m,Li-Pol 850

Številka za naročilo P3535
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
26. jun. 2024 Pri vas
21,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Zmogljiva in praktična LED naglavna svetilka je vedno dobrodošel pripomoček ob preživljanju prostega časa v naravi (izleti, pohodništvo, tek, taborjenje …), nepogrešljiva pa je tudi ob delu v delavnici, v kletnih prostorih ipd..

Večnamenska polnilna naglavna svetilka 3v1

EMOS naglavna svetilka P3535 izpolnjuje zahteve športnikov, popotnikov in raziskovalcev. Odlično vidljivost in prilagodljivost situaciji zagotavljajo 3 načini svetenja: 100 %, 50 % in razpršena svetloba. V prvem in drugem načinu omogoča oster svetlobni snop po zaslugi izjemno zmogljivega čipa CREE LED. Razpršena svetloba pa je uporabna v situacijah, kadar želite natančno in široko osvetliti neposredno okolico. Poleg tega jo z enostavno zamenjavo zadnjega dela (z zasukom za 90°) spremenite v zmogljivo ročno svetilko. Omogoča tudi pritrditev na nahrbtnik, spremenite pa jo lahko tudi v odlično stropno svetilo v šotoru.

USB polnjenje ima veliko prednosti

Svetilka je zasnovana tako, da vas pri vaših aktivnostih ne bo ovirala, saj je zelo majhna (45 × 45 × 30 mm) in lahka – tehta le 64 g. Napolnite jo s pomočjo priloženega micro USB kabla – iz prenosnika, USB polnilca ali prenosne baterije. Zaradi nizke teže po njej ne posegajo le pohodniki, temveč tudi tekači. Primerna je tudi za otroke, saj je trak prilagodljiv velikosti glave.

Prvi način uporabe: naglavna svetilka

Prvenstveno je ta svetilka namenjena uporabi v smislu naglavne svetilke. Je pa oblikovana tako, da jo zlahka lahko preoblikujete in jo uporabite tudi drugače oz. v druge namene. Njena prednost je tudi nastavljivost kota (0–90°) sprednjega dela z lučko.

Drugi način uporabe: lučka na nahrbtniku

Klasične polnilne naglavne svetilke imajo fiksno pritrjen trak in so tako namenjene le nošenju na glavi. EMOS P3535 vam omogoča, da zadnji del z odsevnim trakom snamete in ga nadomestite s priročnim klipom, ki vam omogoči, da lučko namestite na nahrbtnik. Z drugo komponento naglavno svetilko zlahka spremenite v zmogljivo žepno svetilko.

3. način uporabe: stoječa ali viseča svetilka

Svetilko lahko uporabite tudi kot svetlobni vir nad mizo, ko imate piknik v naravi ali pri taborjenju kot visečo lučko v šotoru.

Polnilna naglavna svetilka

Velika prednost te svetilke je med drugim tudi, da vam ni potrebno nenehno kupovati baterij. Ker je svetilka polnilna je s tem tudi okolju bolj prijazna.

Izjemno zmogljiv čip CREE LED

Ključni element profesionalne svetilke je nedvomno zmogljiv čip. CREE LED čip vas navduši z visoko svetilnostjo, izjemnim dosegom in prijetno razpršitvijo svetlobe.

Funkcija hitrega izklopa

Ta funkcija je nedvomno eden izmed bistvenih elementov, ki poskrbi, da je uporaba naglavne svetilke z več svetlobnimi načini bolj udobna. Funkcija se avtomatsko aktivira po 10 sekundah delovanja v izbranem načinu. Nato zadostuje, da le 1 x pritisnete na glavno tipko, in naglavna svetilka se bo izklopila (brez predhodnega preklapljanja med načini, ki so na voljo).

Zaščita pred prekomerno napolnitvijo in izpraznitvijo

Skrb, da bi se svetilka med polnjenjem vnela, ali da bi prišlo do eksplozije in s tem do poškodbe ter uničenja svetilke, je povsem odveč. Svetilka ima namreč zaščito, ki omogoča povsem varno polnjenje.

Odsevni trak za večjo varnost v mraku

Nastavljiv elastični trak enostavno prilagodite obsegu glave – zato to naglavno svetilko lahko nosijo tako odrasli kot tudi otroci. Vsem tekačem, ki se v večernih urah radi odpravijo na tek po mestnih ulicah bo zelo dobrodošel tudi odsevni trak, ki poskrbi za večjo vidnost v prometu in s tem večjo varnost.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P3535
Šifra artikla 1441251900
EAN 8592920070185
največji svetlobni tok 110 lm
polnjenje da
maks. svetlobni tok 55 m
napajanje Li-pol
vir svetlobe CREE LED + 4× SMD
vodoodporna ne
čas svetenja 3–7 ur
kot svetilnosti 10°/110°
doseg svetlobe CREE LED 100 % – 55 m, CREE LED 50 % – 35 m, 4× SMD LED – 15 m
tip baterija 850 mAh (3,7 V)
refleksni trak da
fokus ne
število načinov osvetlitve 3
režimi CREE LED 100 %, CREE LED 50 %, 4× SMD LED
teža 64 g
tip polnilnega priključka micro USB B
posebne funkcije hiter izklop, zaščita baterije
baterija priložena da
čas polnjenja 2 ure
čas svetenja detajl CREE LED 100 % – 5,5 h, CREE LED 50 % – 7 h, 4× SMD LED – 3 h
barva črno-bela
LED indikacija polnjenja da
LED indikacija stanja akumulatorja ne
material ABS plastika
odpornost na udarce ne
dodatki napajalni kabel
svetlobni tok CREE LED 100 % – 95 lm, CREE LED 50 % – 35 lm, 4× SMD LED – 110 lm
oprema stojalo, klip
znamka EMOS
garancijska doba 2 leti
dimenzije 47 × 31 × 54 mm
prodajna embalaža 1 kos, papir blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Gašper
    Naročeno 31. jul. 2022
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos