Brezplačna dostava za vse
Promocijska koda: PROMO20 za 20% popust na VSE GP, ULTIBRIGHT in druge ročne svetilke
S kodo: RECYKO20 uveljavite 20% popust na VSE GP POLNILNE BATERIJE iz naše ponudbe
Domov Svetilke in naglavne svetilke Naglavne svetilke Naglavna poln.LED svetilka 3W CREE+SMD,110 lm,55m,Li-Pol 850

Naglavna poln.LED svetilka 3W CREE+SMD,110 lm,55m,Li-Pol 850

Splošna številka za naročanje P3535
17,90
Na zalogi
6. avg. 2021 Pri vas
Cene so v paket.
Ob nakupu nad 35€ prejmete DARILO - delovno svetilko P3869!!!
največji svetlobni tok 110 lm
polnjenje da
maks. svetlobni tok 55 m
napajanje Li-pol
Več parametrov
Osnovni podatki
Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P3535
Šifra artikla 1441251900
EAN 8592920070185
Z veseljem vam bom svetoval
Rus Jože
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju

 

Zmogljivo LED naglavno svetilko lahko koristite na več načinov. Na primer na piknikih, na izletih, v naravi, pri teku, v kleti, v delavnici ali za vaše otroke na taborjenju. Povsod, kjer vas in vašo družino ujame mrak.

Večnamenska polnilna naglavna svetilka 3v1

EMOS P3535 postane zvest pomočnik vsakega športnika, popotnika in raziskovalca. Odlično vidljivost v vsaki situaciji zagotavljajo njeni 3 načini svetenja: 100 %, 50 % in razpršena svetloba. V prvih dveh primerih vas razveseli z ostrim svetlobnim stožcem po zaslugi super zmogljivega čipa CREE LED.  Razpršeno svetlobo boste cenili v situacijah, kadar bo namesto daljav pomembnejše temeljito raziskati okolico.  Poleg tega jo z enostavno zamenjavo zadnjega dela (z zasukom za 90°) spremenite v zmogljivo svetilko za v roko, za na nahrbtnik ali v razkošno stropno svetilo za v šotor.

USB polnjenje ima veliko prednosti

Po zaslugi izvirne konstrukcijske zasnove je velika le kot skupaj položeni 2 škatlici vžigalic (45 × 45 × 30 mm) in tehta samo 64 g. Porabljeno energijo ji udobno dopolnite s pomočjo micro USB kabla – iz prenosnika, USB polnilca ali prenosne baterije. Zaradi svoje teže in enostavnega upravljanja je uspešna ne samo pri popotnikih „brez nahrbtnika“, ampak tudi kot tekaška naglavna svetilka (vsaj povprečnemu tekaču zdrži svetiti celoten maraton) ali otroška naglavna svetilka (prilagodi se velikosti vsake glave, kvečjemu pa staršev ne bo bolelo, če jo otroci pozabijo izklopiti in se po nepotrebnem izprazni).

Tradicionalno: za na glavo

Prvi od zamenljivih zadnjih delov vam omogoča to, čemur je pretežno namenjena – da si jo pritrdite na glavo. Stilski odsevni trak je k tej komponenti fiksno pritrjen, zaradi česar med menjavo zadnjih delov ne boste porušili njegove nastavljene dolžine za obod svoje glave. Sprednji del je poleg tega možno nastaviti v kotu 0–90°, torej vas ne bo bolel vrat, ko boste dlje časa svetili pod noge.

Manj tradicionalno: za na nahrbtnik

Klasične polnilne naglavne svetilke imajo samo fiksno pritrjen trak za nošenje na glavi. EMOS P3535 vam omogoča sneti zadnji del z odsevnim trkom in ga nadomestiti s priročnim klipom. Ker vedno ni treba nositi vira svetlobe na čelu. Druga zadnja komponenta naglavno svetilko EMOS spremeni v zmogljivo žepno svetilko, ki vam pot naprej zanesljivo osvetli tudi iz hlačnega žepa ali z ramenskega traku nahrbtnika.

Netradicionalno: stoje ali viseče

Zadnja možnost je, da se uporabi samostojno – samo prednji del. Očarljivo vzdušje na pikniku s prijatelji ustvarite, če z njo s pomočjo stojala osvetlite vrtno mizo. Ta pametni pripomoček lahko koristite tudi kot zanko, s katero naglavno svetilko obesite neposredno na nezadostno osvetljeno mesto – na najvišjo točko v šotoru ali na vejo drevesa nad vrtnim žarom.

 
 

 

 
 

 

Polnilna naglavna svetilka

Za njeno delovanje ne potrebujete nobenih AA ali AAA baterij, ki niso prijazne do okolja, z vidika sodobnih tehnologij pa so tudi zastarele. Za na izlet ali daljše odprave zadostuje, da spakirate le micro USB kabel in napolnjeno prenosno baterijo, s pomočjo katere napolnite tudi veliko drugih naprav – mobitel ali bralnik knjig.

Super zmogljivi čipi CREE LED

Ključni element profesionalne svetilke je nedvomno njen čip. CREE LED vas osvoji s svojo visoko svetilnostjo, skrajnim dosegom in prijetno razpršitvijo svetlobe.

Funkcija hitrega izklopa

Nedvoumno osnovni element, ki uporabo naglavne svetilke z več svetlobnimi načini naredi bolj udobno. Funkcija se avtomatsko aktivira po 10 sekundah svetenja v izbranem načinu. Potem zadostuje, da le 1 x pritisnete na glavno tipko, naglavna svetilka pa se izklopi (ostale načine izpusti).

Zaščita pred iztekanjem baterij

Svetilka s to funkcijo zanesljivo zazna, da so baterije v njej skoraj izpraznjene in iz njih pravočasno zaustavi črpanje energije. Dolgoročno preobremenjene baterije ne samo da izgubljajo svojo maksimalno kapaciteto, ampak hkrati obstaja nevarnost, da iztečejo in celotno napravo nepopravljivo poškodujejo.

Odsevni trak, ki ima stil

Nastavljiv elastični trak se prilagodi vsaki glavi – tako odrasli kot otroški. Poskrbi za to, da bo vaša nova naglavna svetilka bolj kot vir svetlobe modni dodatek, ki ga nihče ne spregleda (delno tudi po zaslugi odsevnih elementov).

 

 

Najpomembnejši parametri
največji svetlobni tok 110 lm
polnjenje da
maks. svetlobni tok 55 m
napajanje Li-pol
Drugi parametri
vir svetlobe CREE LED + 4× SMD
vodoodporna ne
čas svetenja 3–5,5 h
kot svetilnosti 10°/110°
doseg svetlobe CREE LED 100 % – 55 m, CREE LED 50 % – 35 m, 4× SMD LED – 15 m
tip baterija 850 mAh (3,7 V)
refleksni trak da
fokus ne
število načinov osvetlitve 3
režimi CREE LED 100 %, CREE LED 50 %, 4× SMD LED
teža 64 g
tip polnilnega priključka micro USB B
posebne funkcije hiter izklop, zaščita baterije
baterija priložena da
čas polnjenja ne navaja se
čas svetenja detajl CREE LED 100 % – 5,5 h, CREE LED 50 % – 7 h, 4× SMD LED – 3 h
barva črno-bela
LED indikacija polnjenja da
LED indikacija stanja akumulatorja ne
material ABS plastika
odpornost na udarce ne
dodatki napajalni kabel
svetlobni tok CREE LED 100 % – 95 lm, CREE LED 50 % – 35 lm, 4× SMD LED – 110 lm
oprema stojalo, klip
garancijska doba 2 leti
dimenzije 46 × 50 × 30 mm
prodajna embalaža 1 kos, papir blister
Datoteke za prenos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Ta spletna stran uporablja piškotke. Če ostanete na tej spletni strani, se s tem strinjate. Več