Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu

Namizna LED svetilka ALVIN srebro

Številka za naročilo Z7607S
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Namizna LED svetilka ALVIN

Če od namizne svetilke zahtevate, da jo odlikuje njen sodobni videz, praktičnost in energetska učinkovitost, potem boste zagotovo cenili lastnosti namizne LED svetilke ALVIN znamke EMOS v elegantni srebrni barvi.

Kakovostno aluminijasto ohišje in prijetna barva svetlobe

LED svetilka ALVIN je zasnovana in proizvedena tako, da bi bila maksimalno trpežna in vam zdržala dolga leta. Zato se ponaša z aluminijastim ohišjem in dolgo življenjsko dobo LED diod. Veliko pozornost zasluži tudi brezčasen videz svetilke, ki postane okrasek vsake pisalne mize ali police. Barva svetlobe je nevtralno bela pri 4000 L, svetlobni tok pa je 200 lm. Ta barva, ki se označuje tudi kot dnevna, je najbližja barvi dnevne svetlobe.

Zakaj izbrati LED svetilko?

Namizna svetilka z LED diodami je vredna kar iz več razlogov. Kot smo že zgoraj omenili, LED diode odlikuje dolga življenjska doba, v tem primeru kar 20 000 ur, pri čemer klasične žarnice dosegajo največ 2 000 ur. LED diode tudi premorejo oddajati več svetlobe, po zaslugi njihove uporabe lahko prihranite kar 93 % stroškov.

Zatemnitev na dotik

Svetilko ALVIN s šestimi LED diodami odlikuje tristopenjski senzor na dotik, po zaslugi katerega lahko udobno upravljate želeno jakost svetlobe, podnevi in zvečer pa si privoščite svetlobo, ki je za vaše oči bolj prijetna.

Praktična, elegantna, varčna

Dizajnerska svetilka z varčnimi LED diodami in dimenzijami 170 x 410 x 510 mm ima električni kabel dolžine 1,8 metra, priložen pa je napajalnik 20 V/150 mA. Vhodna moč svetilke je 3 W, hitrost vklopa na 100% pa 0 sekund.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo Z7607S
Šifra artikla 1538165000
EAN 8592920088241
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos