Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu

Namizna LED svetilka JAMES črna

Številka za naročilo Z7614
1x
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Kraljica med namiznimi svetilkami

Inventivna in funkcionalna, tako bi lahko opisali namizno svetilko JAMES LED, primerno za sodobne interierje. Zaradi futurističnih oblik je ta namizna svetilka pravi oblikovalski biser, ki bo v vaši delovni sobi ali pisarni predstavljal vrhunec. Eleganten videz še dodatno poudari kombinacija črne barve in imitacije brušenega aluminija.

Zmožnost izbire najljubše barve svetlobe v kombinaciji z gladko zatemnitvijo in nočno barvno svetlobo naredi to svetilko zares vsestransko, ki bo izpolnila tudi najbolj zahtevne zahteve.

Tople, nevtralne in hladne svetlobe v enem

Ne morete se odločiti, ali bi kupili svetilko s toplo, nevtralno ali hladno svetlobo? Namizna svetilka JAMES ponuja pravo barvo svetlobe za vsako priložnost - od hladne bele do tople bele. Hladna bela svetloba je primerna predvsem za delo in študij, topla bela svetloba pa je primernejša za sprostitev in ustvarjanje prijetnejšega vzdušja. S Nevtralna bela barva nikoli ne gre narobe in je primerna za vsakodnevne delovne dejavnosti.

Lahka uporaba in osvetlitev po meri

Svetilka zaradi visokega svetlobnega toka (450 lm) odlično osvetli vsako mizo. Seveda je na voljo tudi možnost neprekinjene zatemnitve z prilagodljivo optimalno intenzivnostjo osvetlitve. Preprosto obrnite kolesce in kot s čarobno palico prilagodite intenzivnost svetlobe svojim potrebam.

Barvna nočna luč za prijetnejši večer

Mizna svetilka LED JAMES bo neprecenljiv pomočnik pri delu, vendar se bo izkazala tudi ob drugih priložnostih. Vključuje barvno nočno lučko, ki jo lahko uporabite kot dodatno osvetlitev ali pri sproščanju, da ustvarite prijetno vzdušje. Z gumbom NL vklopite barvno vezje. Z gumbom B/G/W/R (modra, zelena, bela, rdeča) lahko spremenite barvo. Nočno luč lahko zatemnite tudi z vrtljivim izbirnikom. Kaj več si lahko želite od sodobne namizne svetilke?

Vhod USB na voljo

Praktična naprava 2-v-1? Imate ga! Originalna svetilka ne zagotavlja le širokega spektra možnosti osvetlitve, temveč služi tudi kot dodaten vir energije za vašo napravo. Zahvaljujoč priključku USB lahko priročno napolnite telefon, powerbank ali pametno uro, ne da bi morali prekiniti delo in zapustiti mizo.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo Z7614
Šifra artikla 1538175000
EAN 8592920097878
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Marjeta
    Naročeno 28. nov. 2022
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Svetilka je v celoti plastična z gumiranim prilagodljivim vratom.