Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu

Namizna LED svetilka RUBY bela

Številka za naročilo Z7616W
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Bogate možnosti osvetlitve na voljo

Marno, vsestransko... Namizna svetilka RUBY LED je preprosto odlična izbira za vašo pisalno mizo, nočno omarico ali odlagalno mizico ob vašem najljubšem fotelju za sproščanje. Univerzalna in preprosta oblika svetilke vas bo prepričala že na prvi pogled! Zaradi tega je ta model primeren za vsako okolje, še posebej za sodobne notranjosti z minimalističnim občutkom. Svetilka RUBY ponuja možnost izbire barve svetlobe in funkcijo postopnega zatemnjevanja, kar je danes skoraj samoumevno ne le pri namizni razsvetljavi.

Svetloba po meri za vsak prostor

Ne morete se odločiti, katero barvo svetlobe izbrati? S tem modelom vam tega ni treba! Svetilka RUBY vam omogoča, da glede na trenutne potrebe ali razpoloženje izberete najljubšo barvo svetlobe (topla bela, nevtralna bela, hladna bela). S tem je tesno povezana tudi zmožnost postopne zatemnitve, ki jo boste zagotovo hitro vzljubili. Svetilka zaradi visokega svetlobnega toka (500 lm) odlično osvetli tudi velik prostor.

Variabilna osvetlitev za delo in počitek

V celoti prilagodljiv vrat svetilke zagotavlja, da vedno sveti na pravem mestu. Resnično spremenljivo nastavitev boste cenili ne le pri branju, temveč tudi pri različnih ustvarjalnih dejavnostih, pri katerih je potrebna izvrstna osvetlitev delovnega območja. Variabilnost svetilke poudarja tudi 130 cm dolg napajalni kabel.

Elegantna osvetlitev za mizo in steno

Nesporna prednost te svetilke je možnost dveh nastavkov. Na okroglem stojalu jo lahko uporabljate kot klasično namizno svetilko, lahko pa jo tudi montirate na steno, na primer nad posteljo. To ni le udobna, temveč tudi zelo elegantna rešitev za sodobno spalnico.

Stikalo je nameščeno neposredno na podstavku, kar je nepričakovano praktično. Nič več ne iščite nadležnega stikala za mizo ali posteljo!

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo Z7616W
Šifra artikla 1538178000
EAN 8592920097939
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos