Namizna svetilka DUSTIN

Številka za naročilo Z7612W
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Poglejte dobro!

Svetlobe pisalne mize vsekakor ne smete podcenjevati. Pravilno izbrana osvetlitev spodbuja pravilno koncentracijo in preprečuje utrujenost. Iščete svetilko, ki ne bo le dobro izgledala na vaši mizi, temveč bo s pravo izbiro žarnice zagotavljala tudi zadostno in spremenljivo osvetlitev? Namizna svetilka DUSTIN je v tem pogledu neprecenljiva namizna svetilka.

Svetloba po vaših željah

Prednosti tega modela namizne svetilke somožnost namestitve katere koli žarnice z navojem E27, ki je lahko različne oblike in tudi prozorne ali mlečne barve. Prav tako je mogoče izbrati katero koli barvo svetlobe žarnice (topla bela, nevtralna bela, hladna bela) in tako svetilko prilagoditi individualni uporabi in lokaciji. Topla bela svetloba je primerna za sprostitev, nevtralna bela svetloba za branje, hladna bela svetloba pa je idealna izbira za delo.

Neomejene nastavitve

Vsak kotiček dovolj osvetljen? S Namizna svetilka DUSTIN, ki se vedno sveti na pravem mestu, to zlahka opravi. Dva gibljiva sklepa in vrtljivo senčilo omogočata odlično prilagajanje po potrebi. Poleg tega lahko svetilko zaradi 150 cm dolgega napajalnega kabla preprosto premikate z ene strani mize na drugo.

Premišljena konstrukcija in industrijski dizajn

Namizna svetilka DUSTIN temelji na preprostem dizajnu, zaradi katerega je primerna za vsako notranjost. Na voljo je v dveh barvnih različicah (črna, bela). Svetilka je zelo stabilna, trdno podnožje pa zagotavlja, da ne bo kar tako padla z mize. To boste nedvomno cenili, zlasti če imate na mizi veliko stvari. Svetilka je v celoti kovinska, kar še dodatno prispeva k njenemu sodobnemu, skoraj industrijskemu dizajnu.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo Z7612W
Šifra artikla 1538173000
EAN 8592920103999
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos