Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu

Namizna svetilka WINSTON

Številka za naročilo Z7605
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Namizna svetilka WINSTON

Namizna svetilka WINSTON podjetja EMOS vas najprej preseneti s čistim in preprostim dizajnom. Kombinacija dveh naravnih materialov - črne kovine in svetlega lesa, je preverjena nečasovna kombinacija, ki je ne bodo spregledali predvsem ljubitelji industrijskega oblikovanja. V kombinaciji z možnostjo namestitve svetilke s katero koli žarnico s podnožjem E27 do 11 W v svetilki WINSTON dobite zanesljivo osnovo za osvetlitev modernih, tradicionalnih in zgodovinskih notranjosti.

Žarnica kot del dizajna

Z podnožjem E27, zamenljivo žarnico in močjo do 11 W je izbira vira svetlobe povsem odvisna od vas. Ali imate raje prozorno ali mlečno žarnico, varčno žarnico LED ali žarnico z žarilno nitko, okroglo žarnico ali žarnico v obliki cevi? Svetilka WINSTON vas ne bo omejevala pri ustvarjalnem oblikovanju vaše notranjosti.

Udobno delovanje

Za 1,7 m dolg napajalni kabel lahko svetilko udobno priključite na mizo, komodo in nočno omarico, ne da bi vas skrbelo, ali je v bližini električna vtičnica.Stikalo svetilke je na napajalnem kablu, zato ga lahko po želji namestite okoli svetilke. Z dvema nastavljivima členkoma bo svetilka vselej svetila na pravem mestu.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo Z7605
Šifra artikla 1538162000
EAN 8592920079768
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos