Domov Božična razsvetljava Standardni povezovalni sistemi Napajalnik za božične lučke Standard/Profi Connect povezovalni sistem, zunanje, d.u.

Napajalnik za božične lučke Standard/Profi Connect povezovalni sistem, zunanje, d.u.

Številka za naročilo D1ZW02
oglejte si oceno
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Ni na zalogi
15,12 €
20 % popust
V košarici vpišite kodo: POMLAD20
18,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

Opis

Opis izdelka

ZY2300R

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Preden začnete kupovati določene vrste verig LED, ne pozabite kupiti napajalnika, ki omogoča vključitev luči v električno omrežje. Napajalnik je namenjen za zunanjo in notranjo uporabo ter ima stopnjo zaščite IP44. Našli boste različice s časovnikom in brez njega ter daljinskim upravljalnikom

Sodobni in energetsko varčni čipi LED vas ne bodo obremenili in vam pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Adapter za vsako uporabo

Na en adapter je mogoče priključiti do 800 luči LED sistema CONNECT SYSTEM STANDARD ali 500 luči LED sistema CONNECT SYSTEM PROFI.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino nakupljene verige? Ste začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo? S sistemoma CONNECT SYSTEM STANDARD in PROFI je to enostavno in hitro! Zaradi plastičnih premostitvenih elementov lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

KONEKTNI SISTEM STANDARD & & & PROFI

Koli gre za božično dekoracijo doma ali ustvarjanje čarobnega vzdušja na porokah in zabavah. Povezovalne luči CONNECT SYSTEM v različicah STANDARD in PROFI ponujajo neskončne možnosti dekoriranja. Osnovni elementi so napajalniki (A), razširitveni kabli, razdelilniki (B) in svetlobni elementi (C), ki so lahko med seboj povezani in kombinirani. Ta vrsta razsvetljave je idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, pri katerih običajne dolžine verig ne zadostujejo

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) sistema CONNECT SYSTEM v izvedbah STANDARD in PROFI je mogoče med seboj povezati, kombinirati in razdeliti ter okrasiti tudi na oddaljenih mestih s podaljški in delilniki (B). S postopno razširitvijo z dodatnimi komponentami je mogoče doseči profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Medsebojno povezana razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Sistem lahko namesti vsakdo.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

Korak 2: namestitev

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo D1ZW02
Šifra artikla 1550025000
EAN 8592920094464
izdelek adapter
programska ura da
Ocena izdelka

Ocena izdelka (90%)
1 hodnocení

  • 90%
    zoran
    Naročeno 20. nov. 2022
    Dobra roba!
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ

FAQ – pogosta vprašanja

Priporočamo, da zamenjate baterije in preverite, ali je folija popolnoma izvlečena in ne preprečuje stika. Priporočamo tudi, da preverite polariteto baterije v gonilniku.

Funkcionalnost preverite tako, da infrardečo diodo usmerite v kamero in pritisnete gumb.


Standardni doseg je 3 m.

Ano, ta vir ima spomin.

Vzrok lahko postavite tudi v stikalno uro in svetlobo programirate po potrebi. 

Naročanje je preprosto. Vključite transformator v električno omrežje, obrnite gumb ON na krmilniku, prižge se LED dioda. Na krmilniku izberite program glede na želeno dolžino osvetlitve.