Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Standardni povezovalni sistemi Osnovni set za povezovalni niz Klasik – ledene sveče, 2,5 m, zun., topla bela, časovnik

Osnovni set za povezovalni niz Klasik – ledene sveče, 2,5 m, zun., topla bela, časovnik

Številka za naročilo D1CW02
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
29. maj 2024 Pri vas
33,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Osnovni set za povezovalni niz ledenih sveč

Iščete božične lučke za zunanjo okrasitev vašega doma, vrta ali pa lučke za notranjo okrasitev? Osnovni set vsebuje vse, kar potrebujete za začetek okraševanja doma, vrta ali notranjosti. Set vsebuje vse 3 sestavne dele, ki so potrebni za celosten sklop - napajalnik s časovnikom (A), podaljševalni kabel dolžine 5 m (B) in niz božičnih lučk (C) dolžine 2,5 m s 100 LED diodami na vertikalno spuščenih trakovih, ki so v treh različnih dolžinah (najdaljša meri 0,9 m).

Okrasitev daje videz ledenih sveč. Lučke pri tem izdelku konstantno svetijo (brez možnosti utripanja). Barva lučk je toplo bela.

Na napajalnik oz. adapter (A), priključite predaljševalni kabel (B), nato niz lučk (ledene sveče) (C) in že lahko pričnete z okraševanjem stebra, balkona, terase, vrtne lope, ograje ipd.. Osnovni komplet lahko kasneje po želji razširite z drugimi sestavnimi deli sistema, jih med seboj povežete in kombinirate, da dosežete želeno dolžino božične razsvetljave.

Po zaslugi sodobnih in varčnih LED čipov ta božična razsvetljava ne porabi veliko električne energije.  

 

Barva LED lučk

LED lučke tega izdelka svetijo v toplo beli barvi. Se k vašemu stilu okrasitve bolje poda hladno bela svetloba? V naši ponudbi boste našli tudi identičen izdelek (povezovalne lučke STANDARD CONNECT SYSTEM dolžine 2,5 m in z videzom ledenih sveč), ki pa sveti v hladno beli barvi.

Kaj pa način, kako lučke svetijo? V naši ponudbi lahko izbirate tudi med različicami tega izdelka, pri katerih lučke ali konstantno svetijo ali pa utripajo. Oglejte si tudi izdelke z utripanjem lučk v toplo beli, hladno beli ali rdeči barvi skupaj z vintage barvo.

 

Enostavno in hitro povezovanje

Želite nadgraditi že kupljene verige? Ste ugotovili, da za okrasitev potrebujete še nekaj dodatnih metrov božične verige? S povezovalno božično razsvetljavo CONNECT SYSTEM STANDARD je to hitro in enostavno! Povezovalni spoji na verigah omogočajo enostavno razširitev z dodatnimi verigami do največje zmogljivosti napajalnika.

POMEMBNA INFORMACIJA! S pomočjo enega napajalnika oz. adapterja lahko napajate do 80 metrov svetlobnih verig (oz. do 800 LED lučk).

Povezovalni set za zunanjo in notranjo uporabo

Povezovalni set STANDARD CONNECT SYSTEM je po zaslugi stopnje zaščite IP44 primeren za notranjo in zunanjo uporabo, vendar LE V ČASU ZIMSKE SEZONE, ne skozi vse leto. Ta božična razsvetljava je primerna, v kolikor iščete okrasitev, ki jo vsako leto po praznikih snamete in shranite do naslednjega leta!

Pomembno!: V kolikor iščete razsvetljavo, ki je ne želite sneti - torej jo nameravate pustiti na mestu namestitve skozi vse leto, je prava izbira božična razsvetljava PROFI CONNECT SYSTEM, ki jo najdete v naši ponudbi.

SPLOŠNO O NAŠIH POVEZOVALNIH SISTEMIH: Prednost naših povezovalnih sistemov je možnost nadgradnje božične razsvetljave in širok izbor različnih oblik in barv (C). Med najbolj priljubljenimi oblikami je klasična božična veriga, vse bolj iskane pa so ledene sveče, zavese, mreže in zvezde. V kolikor se odločite za nadgradnjo STANDARD CONNECT SYSTEM-a lahko pomočjo enega napajalnika (A), ki je povezan s podaljševalnim kablom in opcijsko razdelilnikom (B) ter nato z eno ali več svetlobnimi verigami z LED lučkami (C), napajate do 800 LED lučk.

Okrasitev po vaših željah

Posamezne dele božične razsvetljave z LED lučkami (C) je mogoče med seboj povezovati in nadgrajevati ter z uporabo podaljševalnih kablov in razdelilnikov (B) tudi razvejati. Povezovalni sistem vam omogoča, da z nadgradnjo lahko poskrbite za obsežnejšo okrasitev. S tem je CONNECT SYSTEM idealna izbira za spektakularno zunanjo okrasitev, pri kateri običajna božična razsvetljava brez možnosti nadgradnje, ne zadostuje. Namestitev je enostavna.

Sledite vašim željam. Naj Božič zasije v soju čudovitih lučk, ki bodo poskrbele za prijetno praznično vzdušje in v vaš dom ali okolico vnesle čarobnost in pravljičnost zimskih dni.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D1CW02
Šifra artikla 1550010008
EAN 8592920121573
izdelek kapniki
barva svetlobe topla bela
dimenzije 2,5 × 0,9 m
funkcije sveti
oblika ne navaja se
uporaba zunanja in notranja
programska ura da
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter
število LED 100
LED razmik ne navaja se
velikost LED ne navaja se
dolžina dovoda 5 m
za višino drevesa ne navaja se
barva žice črna
prihodna moč max. 12 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 30 V DC
možnost povezave da
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos