Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Profesionalni povezovalni sistemi Podaljšek za povezovalne verige Profi bel, 10 m, zunanji in notranji

Podaljšek za povezovalne verige Profi bel, 10 m, zunanji in notranji

Številka za naročilo D2ZW01
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

ZY2280

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Predaljševalni kabli in razdelilniki imajo v sistemih CONNECT SYSTEM nepogrešljivo mesto. Uporabite jih lahko zlasti za prenos energije na oddaljene lokacije, ki jih nameravate osvetliti, ali za razvejitev napajanja ali svetlobnih verig LED v več smeri

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino kupljene verige ali jo priključiti na podaljšek ali vozlišče? Ste začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo? Pri sistemih CONNECT SYSTEM STANDARD in PROFI je s plastičnimi premostitvami lahko in hitro!

CONNECT SYSTEM PROFI

Priključni sistem CONNECT SYSTEM PROFI je zaradi zaščite IP44 primeren tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Odlikujeta ga večja odpornost materiala in predaljšano 3-letno jamstvo. Visokokakovostni gumijasti kabli omogočajo celoletno namestitev brez potrebe po demontaži v vseh temperaturnih pogojih. Izbirate lahko med standardnimi verigami, stopničkami in skupki. Iz enega samega napajalnika(A), ki je povezan z razširitvenimi kabli, razdelilniki(B) in svetlobni elementi LED(C) lahko napajajo do 500 luči LED.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) sistema CONNECT SYSTEM v izvedbah STANDARD in PROFI je mogoče med seboj povezati, kombinirati in razdeliti ter okrasiti tudi na oddaljenih mestih s podaljški in delilniki (B). S postopno razširitvijo z dodatnimi komponentami je mogoče doseči profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Medsebojno povezana razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Sistem lahko namesti vsakdo.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

 

Korak 2: namestitev

 

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D2ZW01
Šifra artikla 1550025002
EAN 8592920094488
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos