Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Polnilne baterije Polnilna baterija GP ReCyko 1000 mAh HR03 (AAA)

Polnilna baterija GP ReCyko 1000 mAh HR03 (AAA)

Številka za naročilo B2111V
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
21. jun. 2024 Pri vas
21,00
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

GP ReCyko akumulatorske baterije

Mejte napolnjene in zanesljive baterije pri roki točno takrat, ko jih potrebujete. Z njimi dosežete finančne prihranke in zmanjšate ogljični odtis, ki ga puščate za seboj. Toda Baterije za polnjenje GP ReCyko zlahka izpolnjujejo vse te zahteve.

Nova generacija baterij ReCyko, ki vključuje široko paleto izdelkov za vsakdanjo in profesionalno uporabo, zagotavlja še boljšo zmogljivost in je okolju prijazna. V kombinaciji s pametnimi polnilniki ReCyko dosežete edinstven koncept polnjenja. Zaradi vseh teh prednosti z uporabo baterij ReCyko varčujete tako naravo kot svojo denarnico.

Izjemno dolga življenjska doba baterije

Baterija GP ReCyko se ponaša z izjemno dolgo življenjsko dobo baterije. Je ena od baterij z najvišjo komercialno razpoložljivo zmogljivostjo na trgu. Ker vas ne bodo pustili na cedilu niti pri preveliki obremenitvi, jih boste vzljubili pri številnih dejavnostih.

Gotovost za takojšnjo uporabo

Baterije ReCyko so razpakirane in pripravljene za takojšnjo uporabo. Ni vam treba skrbeti, da jih boste prvič napolnili, ali da bodo zaradi dolgotrajnega skladiščenja v trgovini slabo delovali. Dejansko so baterije GP že tovarniško prednapolnjene, spadajo med baterije z najvišjo vzdržljivostjo, ki so običajno na voljo na trgu, in imajo sposobnost dolgo časa ohranjati svojo moč. Poleg tega imajo za razliko od drugih baterij na trgu po nakupu deklarirano zmogljivost.

Okolju prijazno

Ekologija ima pri baterijah ReCyko pomembno vlogo. Pri proizvodnji baterij se uporablja več kot 10 % materiala iz recikliranih virov, kar je trenutno največji tržni delež. Hkrati pa je več kot 94 % materialov, iz katerih so izdelane baterije, mogoče reciklirati.

Ale proizvajalec ni pozabil na škatelo in je tudi v tem pogledu vodilni. Baterijski paket je prvi tovrstni paket na svetu, ki je izdelan izključno iz papirja - tako da je popolnoma okolju prijazen in ga je mogoče reciklirati.

Nova generacija baterij za ponovno polnjenje

GP je pod blagovno znamko ReCyko predstavil okoljsko generacijo baterij za ponovno polnjenje, ki uporabljajo napredne proizvodne tehnologije in nadgrajujejo uspeh prejšnjih linij baterij za ponovno polnjenje. Serija ReCyko ponuja še boljše in zmogljivejše baterije z dolgotrajnim delovanjem. Po nekaj uporabah so celo nekoliko zmogljivejše in s tem vzdržljivejše, kot je navedeno na embalaži. Te baterije so idealne za vsakodnevno uporabo.

Na domu in v naravi boste cenili akumulatorske baterije

Radi imate stvari pod nadzorom? Potem vam bodo všeč baterije GP ReCyko. To je zato, ker so izdelani tako, da izpolnjujejo visoke zahteve svojih uporabnikov pri namenskih uporabah. Že ob prvi uporabi boste cenili njihovo dolgo življenjsko dobo in tovarniško predhodno polnjenje. Postale bodo vaš zanesljiv pomočnik pri vsakodnevni uporabi v domu, obenem pa vas bodo držale tudi na prostem, kjer morate biti 100 % prepričani, da bodo napajale vašo čelno svetilko ali drugo napravo, ki jo morate imeti pri roki.

Baterije z minimalnim ogljičnim odtisom

Baterije ReCyko poleg tega, da so popolnoma zanesljive, navdušujejo tudi s svojim minimalnim ekološkim odtisom. To pa zato, ker so baterije GP ReCyko izdelane okolju prijazno. Že reciklirani viri se uporabljajo v proizvodnem procesu. Tudi večino materialov, iz katerih so izdelane baterije, je mogoče reciklirati. Poleg tega je družba GP razmišljala tudi o ekološko prijazni papirnati embalaži. Zato so baterije GP odličen izdelek za tiste, ki jim je mar za okolje.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B2111V
Šifra artikla 1032126100
EAN 4891199197826
velikost baterije AAA
kemijska sestava NiMH
kategorija/linija ReCyko
možnost polnjenja da
kapaciteta 950 mAh
napetost 1,2 V
tipska oznaka HR03 (mikrosvinčnik, AAA)
delovna temperatura -20 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov več kot 500
teža 15 g
max. rok uporabnosti ne navaja se
znamka GP
dimenzije 10,5 × 44,5 mm
prodajna embalaža 6 kosov, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos