Domov Baterije in akumulatorji Polnilne baterije Polnilna baterija GP ReCyko 1300 mAh HR6 (AA)

Polnilna baterija GP ReCyko 1300 mAh HR6 (AA)

Splošna številka za naročanje B2123
5,50
Na zalogi
1. dec. 2021 Pri vas
Cene so v paket.
Ob naročilu nad 29 evrov je dostava brezplačna!
velikost baterije AA
kemijska sestava NiMH
kategorija/linija ReCyko
možnost polnjenja da
Več parametrov
Osnovni podatki
Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B2123
Šifra artikla 1032222130
EAN 4891199186493
Z veseljem vam bom svetoval
Tehnična vprašanja
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju

Polnilne baterije GP ReCyko

Imeti pri roki napolnjene in zanesljive baterije točno v trenutku, ko jih potrebujete. Doseči z njimi finančni prihranek, poleg tega pa še znižati ogljični odtis, ki ga za sabo z njihovo uporabo puščate. To zveni kot nedosegljiva kombinacija zahtev. Polnilne baterije GP ReCyko pa vse te želje brez težav izpolnijo.

Nova generacija baterij ReCyko, ki obsega široko paleto izdelkov za običajno in profesionalno uporabo, namreč prinaša še boljšo zmogljivost in je prijazna do okolja. V kombinaciji s pametnimi polnilniki ReCyco dosežete edinstvene zasnove polnjenja. Po zaslugi vseh teh prednosti z uporabo baterij ReCyko prihranite tako naravo kot svojo denarnico.

Prihranek na stotine baterij

Uporaba polnilnih baterij GP ReCyko je udobna, okolju prijazna in finančno ugodna. Baterije vam namreč zdržijo več let, brez izgube njihove moči. Tudi po 500 polnitvah in izpraznitvah ohranijo večino svoje kapacitete. V primerjavi z enakovrednim časom uporabe enkratnih baterij prihranite veliko finančnih sredstev.

Takoj pripravljene za uporabo

Z baterij ReCyko odstranite embalažo in jih lahko takoj uporabite. Ni vam treba skrbeti ne za njihovo prvo polnjenje, ne se bati prenizke zmogljivosti zaradi dolgoročnega hranjenja v prodajni verigi. Baterije GP so namreč vnaprej napolnjene že iz proizvodnje, poleg tega pa so opremljene s sposobnostjo, da si svojo energijo dolgoročno ohranijo. Za razliko od drugih baterij na trgu z navedeno kapaciteto razpolagajo že po nakupu.

Okolju prijazne

Varstvo narave pri baterijah ErCyko igra eno od glavnih vlog. Več kot 10 % materiala pri proizvodnji baterij se uporablja iz recikliranih virov, kar je trenutno najvišji delež na trgu. Hkrati pa več kot 94 % materialov, iz katerih so baterije proizvedene, se lahko ponovno reciklira.

Proizvajalec pa ni pozabil niti na škatlico, v tej smeri pa ohranja svojo vodilno vlogo. Embalaža baterij je namreč kot prva svoje vrste na svetu proizvedena samo iz papirja – tako, da bo povsem ekološka in jo je mogoče reciklirati.

Nova generacija polnilnih baterij

Družba GP je na trg plasirala ekološko generacijo polnilnih baterij z oznako ReCyko, ki koristijo sodobno proizvodno tehnologijo in temeljijo na uspehu prejšnjih linij polnilnih baterij. Linija ReCyko nudi še boljše in močnejše baterije z dolgo vzdržljivostjo. Po nekaj uporabah celo nudijo malo višjo kapaciteto, torej tudi vzdržljivost, kot je navedeno na embalaži. Baterije so primeren izdelek za vsakodnevno uporabo.

Za uporabo doma in v naravi

Ali imate radi stvari pod nadzorom? Potem boste baterije GP ReCyko zagotovo vzljubili. Izdelane so namreč tako, da zadovoljijo visoke zahteve svojih uporabnikov pri vsestranski uporabi. Njihovo dolgo vzdržljivost in to, da so prednapolnjene iz proizvodnje, boste cenili že pri prvi uporabi. Postanejo vaš zanesljiv pomočnik pri vsakdanji uporabi doma, podprejo vas pa tudi v naravi, kjer potrebujete imeti 100-odstotno gotovost, da vaši naglavni svetilki ali katerikoli drugi napravi, ki jo potrebujete imeti vedno pri roki, dajo energijo.

Baterije z minimalnim ogljičnim odtisom

Poleg tega, da so baterije ReCyko povsem zanesljive in zdržijo več kot 500 ciklov polnjenja in praznjenja, brez kakršnegakoli vpliva na njihovo kapaciteto, vas razveseli tudi minimalna obremenitev okolja. Baterije GP ReCyko so namreč proizvedene tako, da so prijazne do okolja. Pri proizvodnji se uporabljajo že reciklirani viri. Ponovno se lahko reciklira tudi večina materialov, iz katerih so baterije proizvedene. Družba GP je poleg tega mislila tudi na okolju prijazno papirno embalažo. Baterije GP so odličen izdelek za vse, ki jim za naravo ni vseeno.

 
ReCyko
ReCyko Pro
ReCyko Pro Photo
ReCyko Cordless

Svetilke

Igrače
   

Igrače na daljinsko upravljanje
 

Miške
 

Tipkovnice
 

Vremenske postaje
 

Radijski sprejemniki
   

Svetila
 

Kompaktne kamere
 

Walkie-talkie
 

Brezžični telefoni
 

Solarne svetilke
 
 

Najpomembnejši parametri
velikost baterije AA
kemijska sestava NiMH
kategorija/linija ReCyko
možnost polnjenja da
Drugi parametri
kapaciteta 1 300 mAh
napetost 1,2 V
tipska oznaka HR6 (svinčnik, AA)
delovna temperatura -20 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov več kot 500
znak GP
teža 23 g
max. rok uporabnosti ne navaja se
dimenzije 14,5 × 50,5 mm
prodajna embalaža 2 kosa, papirnata škatlica
Datoteke za prenos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Dodajte oceno izdelka
Ta spletna stran uporablja piškotke. Če ostanete na tej spletni strani, se s tem strinjate. Več