Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Polnilne baterije Polnilna baterija GP ReCyko 2100 mAh HR6 (AA)

Polnilna baterija GP ReCyko 2100 mAh HR6 (AA)

Številka za naročilo B2121
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

GP ReCyko akumulatorske baterije

Mejte pri roki napolnjene in zanesljive baterije, ko jih potrebujete. Z njimi dosežete finančne prihranke in zmanjšate ogljični odtis, ki ga puščate za seboj. Toda GP ReCyko akumulatorska baterija zlahka izpolnjuje vse te zahteve.

Nova generacija baterij ReCyko, ki vključuje široko paleto izdelkov za vsakdanjo in profesionalno uporabo, zagotavlja še boljšo zmogljivost in je okolju prijazna. V kombinaciji s pametnimi polnilniki ReCyko dosežete edinstven koncept polnjenja. Zaradi vseh teh prednosti z baterijami ReCyko varujete tako okolje kot svojo denarnico.

Uvarite na stotine baterij

Uporaba akumulatorskih baterij GP ReCyko je priročna, okolju prijazna in stroškovno učinkovita. Baterije zdržijo več let, ne da bi se zmanjšala njihova zmogljivost. Tudi po 500 polnjenjih in praznjenjih ohranijo večino svoje zmogljivosti. V primerjavi z enakim trajanjem baterij za enkratno uporabo boste prihranili precej denarja.

Gotovost za takojšnjo uporabo

Baterije ReCyko so razpakirane in pripravljene za takojšnjo uporabo. Ni vam treba skrbeti, da jih boste prvič napolnili, ali da bodo zaradi dolgotrajnega skladiščenja v trgovini slabo delovali. To je zato, ker so baterije GP že tovarniško napolnjene in imajo sposobnost dolgo ohranjati svojo moč. Poleg tega imajo za razliko od drugih baterij na trgu po nakupu navedeno zmogljivost.

Okolju prijazno

Ekologija ima pri baterijah ReCyko pomembno vlogo. Pri proizvodnji baterij se uporablja več kot 10 % materiala iz recikliranih virov, kar je trenutno največji tržni delež. Hkrati pa je več kot 94 % materialov, iz katerih so izdelane baterije, mogoče reciklirati.

Ale proizvajalec ni pozabil na škatelo in je tudi v tem pogledu vodilni. Baterijski paket je prvi tovrstni paket na svetu, ki je izdelan izključno iz papirja - tako da je popolnoma okolju prijazen in ga je mogoče reciklirati.

Nova generacija baterij za ponovno polnjenje

GP je predstavil okoljsko generacijo baterij za ponovno polnjenje pod oznako ReCyko, ki uporabljajo napredne proizvodne tehnologije in nadgrajujejo uspeh prejšnjih linij baterij za ponovno polnjenje. Serija ReCyko ponuja še boljše in zmogljivejše baterije z dolgo življenjsko dobo v številnih ciklih polnjenja. Po nekajkratni uporabi je njihova zmogljivost in s tem vzdržljivost celo nekoliko večja, kot je navedeno na embalaži. Te baterije so idealen izdelek za vsakodnevno uporabo.

Za uporabo doma in na prostem

Radi imate stvari pod nadzorom? Potem vam bodo všeč baterije GP ReCyko. To je zato, ker so narejeni za izpolnjevanje visokih zahtev svojih uporabnikov pri namenskih uporabah. Že ob prvi uporabi boste cenili njihovo dolgo življenjsko dobo in tovarniško predhodno polnjenje. Postale bodo vaš zanesljiv pomočnik pri vsakodnevni uporabi v domu, obenem pa vas bodo držale tudi na prostem, kjer morate biti 100 % prepričani, da bodo napajale vašo čelno svetilko ali drugo napravo, ki jo morate imeti pri roki.

Baterije z minimalnim ogljičnim odtisom

Baterije ReCyko imajo poleg tega, da so popolnoma zanesljive in zdržijo več kot 500 ciklov polnjenja in praznjenja brez vpliva na njihovo zmogljivost, tudi minimalen okoljski odtis. To pa zato, ker so baterije GP ReCyko izdelane okolju prijazno. Že reciklirani viri se uporabljajo v proizvodnem procesu. Tudi večino materialov, iz katerih so izdelane baterije, je mogoče reciklirati. Poleg tega je družba GP razmišljala tudi o ekološki papirnati embalaži. Zato so baterije GP odličen izdelek za vse, ki jim je mar za okolje.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B2121
Šifra artikla 1032222210
EAN 4891199186431
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos