Domov Baterije in akumulatorji Polnilne baterije Polnilna baterija GP ReCyko Charge 10 AA (HR6) 4kos

Polnilna baterija GP ReCyko Charge 10 AA (HR6) 4kos

Številka za naročilo B24294
16,00
Na zalogi
22. avg. 2022 Pri vas
Cene so v paket.
Ob naročilu nad 49 evrov prejmete darilo - LED set za kampiranje
velikost baterije AA
kemijska sestava NiMH
kategorija/linija Charge 10
možnost polnjenja da
Več parametrov
Osnovni podatki
Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B24294
Šifra artikla 1033224170
EAN 4891199204647

Izboljšana vsebina

 

Zanesljive polnilne baterije Recyko

Iščete baterije, ki so vedno vnaprej napolnjene in na voljo takrat, ko jih potrebujete. Prav ta zanesljivost je razlog, da se odločite za polnilne baterije Recyko. Igrače vaših otrok, ki potrebujejo baterije, bodo vedno na voljo za igranje. Prav tako bodo vedno pripravljene, da jih uporabite v gospodinjskih aparatih in elektroniki.

Recyko baterije niso le zmogljive in zanesljive, temveč tudi okolju prijazne, z njihovo uporabo pa boste tudi privarčevali. Odlikuje jih dolga življenjska doba, uporabljate jih lahko tudi v profesionalnih napravah, ki zahtevajo zmogljive baterije. Odlično vam bodo služile vrsto let.

 

Izjemno hitro polnjenje

Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko ste na poti in se vam mudi, naprava, ki jo želite vzeti s seboj pa ima prazne baterije. Z baterijami Recyko Charge10 AA se izognete takšnim težavam. Polnilnik GP Charge10 jih namreč napolni izjemno hitro – v le 10 minutah vam zagotovi polno zmogljivost baterij.

 

Dolga življenjska doba baterije

Ne želite neprestano kupovati nove baterije? Se ne želite obremenjevati z nenehnim menjavanjem baterij? Z življenjsko dobo več kot 700 ciklov polnjenja bodo baterije Recyko Charge10 postale vaš zanesljiv pomočnik pri številnih dejavnostih doma in na poti.

 

Zasnovane za običajno in zahtevno uporabo

Baterije Recyko Charge10 AA vas ne bodo pustile na cedilu niti pri velikih obremenitvah. Napajajo naprave kot so igrače, tipkovnice, miške, brezžični telefoni ipd. Kot zanesljive in izredno zmogljive pa jih lahko uporabljate tudi za svetilke, zahtevnejše igrače na daljinsko upravljanje, fotoaparate in bliskavice.

 

Energijo ohranijo izjemno dolgo

Okolju prijazna generacija polnilnih baterij GP Recyko je najnovejša linija GP baterij – še boljša in zmogljivejša od prejšnje. Baterije so tovarniško napolnjene in bodo tudi po morebitnem enoletnem shranjevanju v predalu ohranile več kot 80 % razpoložljive energije. Polnite jih lahko tudi z vsemi običajnimi polnilniki baterij NiMH, vendar bo v tem primeru njihovo polnjenje potekalo počasneje.

 

Okolju prijazne

Baterije Recyko puščajo minimalen ogljični odtis. Več kot 10 % materiala, uporabljenega pri izdelavi baterij Recyko, je iz recikliranih virov, več kot 94 % uporabljenih materialov pa je mogoče ponovno reciklirati. Proizvajalec je kot prvi na svetu, v segmentu polnilnih baterij, predstavil embalažo, ki je v celoti izdelana iz papirja.

 

Z veseljem vam bom svetoval
Tehnična vprašanja
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
Najpomembnejši parametri
velikost baterije AA
kemijska sestava NiMH
kategorija/linija Charge 10
možnost polnjenja da
Drugi parametri
kapaciteta 1 700 mAh
napetost 1,2 V
tipska oznaka HR6 (svinčnik, AA)
delovna temperatura -20 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov več kot 700
teža 26,2 g
max. rok uporabnosti ne navaja se
znamka GP
dimenzije 14,5 × 50,5 mm
prodajna embalaža 4 kosi, papirnata škatlica
Datoteke za prenos
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.