Samo 29,00 € za brezplačen prevoz
Promocijska koda: GP15 za 15% popust na VSE BATERIJE in AKUMULATORJE
S kodo: OFA10 uveljavite 10% popust na VSE TV DALJINSKE UPRAVLJALNIKE iz naše ponudbe
Domov Baterije in akumulatorji Polnilne baterije Polnilna baterija GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA)

Polnilna baterija GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA)

Splošna številka za naročanje: B2420
17,92
Na zalogi
17. jun. 2021 Pri vas
Cene so v paket.
Pri nakupu nad 29,00€ (celotno naročilo) je prevoz BREZPLAČEN Ob nakupu nad 35€ prejmete DARILO - delovno svetilko P3869!!!
kategorija/linija ReCyko Pro
kemijska sestava NiMH
možnost polnjenja da
velikost baterije AA
Več parametrov
Osnovni podatki
Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B2420
Šifra artikla 1033224201
EAN 4891199187032
Z veseljem vam bom svetoval
Rus Jože
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju

Polnilne baterije GP ReCyko

Imeti pri roki napolnjene in zanesljive baterije točno v trenutku, ko jih potrebujete. Doseči z njimi finančni prihranek, poleg tega pa še znižati ogljični odtis, ki ga za sabo z njihovo uporabo puščate. To zveni kot nedosegljiva kombinacija zahtev. Polnilne baterije GP ReCyko pa vse te želje brez težav izpolnijo.

Nova generacija baterij ReCyko, ki obsega široko paleto izdelkov za običajno in profesionalno uporabo, namreč prinaša še boljšo zmogljivost in je prijazna do okolja. V kombinaciji s pametnimi polnilniki ReCyco dosežete edinstvene zasnove polnjenja. Po zaslugi vseh teh prednosti z uporabo baterij ReCyko prihranite tako naravo kot svojo denarnico.

Prihranek na stotine baterij

Uporaba polnilnih baterij GP ReCyko Pro Photo je udobna, okolju prijazna in finančno ugodna. Baterije vam namreč zdržijo več let, brez izgube njihove moči. Tudi po 500 polnitvah in izpraznitvah ohranijo večino svoje kapacitete. V primerjavi z enakovrednim časom uporabe enkratnih baterij prihranite veliko finančnih sredstev.

Za bliskovito hitro fotografiranje

Polnilne baterije GP ReCyko Pro Photo so odličen dodatek vsakega profesionalnega fotografa. Imajo namreč eno pomembno vodilno mesto – najhitrejše baterije na svetu so. Namreč so za več kot 19 % hitrejše kot ostale polnilne baterije na trgu.

Baterije ReCyko Pro Photo so bile posebej razvite za uporabo v fotoaparatih in zunanjih bliskavicah. Po zaslugi izboljšanega notranjega upora baterije nudijo hiter odziv na visoke zahteve vsakega fotoaparata. V kratkem intervalu enostavno posnamete še več kakovostnih slik, ne zamudite pa nobenega edinstvenega trenutka.

Takoj pripravljene za uporabo

Z baterij ReCyko Pro Photo odstranite embalažo in jih lahko takoj uporabite. Ni vam treba skrbeti ne za njihovo prvo polnjenje, ne se bati prenizke zmogljivosti zaradi dolgoročnega hranjenja v prodajni verigi. Baterije GP so namreč vnaprej napolnjene že iz proizvodnje, spadajo med baterije z najvišjo splošno dostopno kapaciteto na trgu, poleg tega pa so opremljene s sposobnostjo, da si svojo energijo dolgoročno ohranijo. Za razliko od drugih baterij na trgu z navedeno kapaciteto razpolagajo že po nakupu.

Okolju prijazne

Varstvo narave pri baterijah ReCyko Pro Photo igra eno od glavnih vlog. Več kot 10 % materiala pri proizvodnji baterij se uporablja iz recikliranih virov, kar je trenutno najvišji delež na trgu. Hkrati pa več kot 94 % materialov, iz katerih so baterije proizvedene, se lahko ponovno reciklira.

Proizvajalec pa ni pozabil niti na škatlico, v tej smeri pa ohranja svojo vodilno vlogo. Embalaža baterij je namreč kot prva svoje vrste na svetu proizvedena samo iz papirja – tako, da bo povsem ekološka in jo je mogoče reciklirati.

Nova generacija polnilnih baterij

Družba GP je na trg plasirala ekološko generacijo polnilnih baterij z oznako ReCyko Pro, ki koristijo sodobno proizvodno tehnologijo in temeljijo na uspehu prejšnjih linij polnilnih baterij. Linija ReCyko Pro Photo nudi še boljše in močnejše baterije z dolgo vzdržljivostjo v veliko polnilnih ciklih. Po nekaj uporabah celo nudijo malo višjo kapaciteto, torej tudi vzdržljivost, kot je navedeno na embalaži. Baterije so idealen izdelek za vse amaterske in profesionalne fotografe.

Slikanje s hitrim odzivom

Vsak fotograf hrepeni po profesionalnem orodju, na katero se lahko povsem zanese. Polnilne AA baterije GP ReCyko Pro Photo so bile posebej razvite za uporabo v fotoaparatih in zunanjih bliskavicah. Povezujejo najsodobnejše proizvodne tehnologije, po zaslugi katerih lahko tudi vi med slikanjem dosežete najvišjo zmogljivost.. Prilagojene so namreč strogim zahtevam uporabnikov, fotoaparat pa po njihovi zaslugi lahko ponudi še hitrejši odziv. Nikoli več ne boste zamudili nobenega edinstvenega trenutka, na svojih fotografijah boste zmogli brez težav vse hitro ujeti.

Polnilne baterije ReCyko Pro Photo vas bodo navdušile že pri prvi uporabi. Namreč so naprej napolnjene iz proizvodnje, po odstranitvi embalaže pa jih lahko takoj uporabite. Lepo vas preseneti tudi dolga vzdržljivost baterij tudi po več kot 500 ciklih polnjenja in praznjenja. Polnilne baterije ReCyko Pro Photo postanejo vaš zanesljiv pomočnik pri amaterskem in profesionalnem fotografiranju.

Baterije z minimalnim ogljičnim odtisom

Poleg tega, da so baterije ReCyko povsem zanesljive in zdržijo tudi več let vsakodnevne uporabe, brez kakršnegakoli vpliva na njihovo kapaciteto, vas razveseli tudi minimalna obremenitev okolja. Baterije GP ReCyko Pro Photo so namreč proizvedene tako, da so prijazne do okolja. Pri proizvodnji se uporabljajo že reciklirani viri. Ponovno se lahko reciklira tudi večina materialov, iz katerih so baterije proizvedene. Družba GP je poleg tega mislila tudi na okolju prijazno papirno embalažo. Baterije GP so odličen izdelek za vse, ki jim za naravo ni vseeno.

 
ReCyko
ReCyko Pro
ReCyko Pro Photo
ReCyko Cordless

Svetilke

Igrače
   

Igrače na daljinsko upravljanje
 

Miške
 

Tipkovnice
 

Vremenske postaje
 

Radijski sprejemniki
   

Svetila
 

Kompaktne kamere
 

Walkie-talkie
 

Brezžični telefoni
 

Solarne svetilke
 
 

Najpomembnejši parametri
kategorija/linija ReCyko Pro
kemijska sestava NiMH
možnost polnjenja da
velikost baterije AA
Drugi parametri
delovna temperatura -20 °C do +50 °C
dimenzije 14,5 × 50,5 mm
kapaciteta 2 000 mAh
max. rok uporabnosti ne navaja se
napetost 1,2 V
prodajna embalaža 4 kosi, papirnata škatlica
število polnilnih ciklov več kot 500
teža 27 g
tipska oznaka HR6 (svinčnik, AA)
znak GP
Datoteke za prenos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Ta spletna stran uporablja piškotke. Če ostanete na tej spletni strani, se s tem strinjate. Več