Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Polnilne baterije Polnilna baterija GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA)

Polnilna baterija GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA)

Številka za naročilo B2420
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
26. jun. 2024 Pri vas
18,00
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Polnilne baterije GP ReCyko

Imeti pri roki napolnjene in zanesljive baterije točno v trenutku, ko jih potrebujete. Doseči z njimi finančni prihranek, poleg tega pa še znižati ogljični odtis, ki ga za sabo z njihovo uporabo puščate. To zveni kot nedosegljiva kombinacija zahtev. Polnilne baterije GP ReCyko pa vse te želje brez težav izpolnijo.

Nova generacija baterij ReCyko, ki obsega široko paleto izdelkov za običajno in profesionalno uporabo, namreč prinaša še boljšo zmogljivost in je prijazna do okolja. V kombinaciji s pametnimi polnilniki ReCyco dosežete edinstvene zasnove polnjenja. Po zaslugi vseh teh prednosti z uporabo baterij ReCyko prihranite tako naravo kot svojo denarnico.

Za bliskovito hitro fotografiranje

Polnilne baterije GP ReCyko Pro Photo so odličen dodatek vsakega profesionalnega fotografa. Imajo namreč eno pomembno vodilno mesto – najhitrejše baterije na svetu so. Namreč so za več kot 50 % hitrejše kot ostale polnilne baterije na trgu.

Baterije GP ReCyko Pro Photo Flash so bile posebej razvite za uporabo v fotoaparatih in zunanjih bliskavicah. Po zaslugi izboljšanega notranjega upora baterije nudijo hiter odziv na visoke zahteve vsakega fotoaparata. V kratkem intervalu enostavno posnamete še več kakovostnih slik, ne zamudite pa nobenega edinstvenega trenutka. To potrjuje tudi preskus vneodvisnem laboratoriju, kjer se je primerjala zmogljivost baterij GP ReCyko Pro Photo Flash z drugimi polnilnimi baterijami. Kaj pa rezultat? Medtem ko je bilo z baterijo GP ReCyko Pro Photo Flash posneto 10 posnetkov v prvovrstni kakovosti v 12 sekundah, ostale baterije so v istem času lahko poslikale za 2 ali celo 4 posnetke manj.

Prihranek na stotine baterij

Uporaba polnilnih baterij GP ReCyko Pro Photo je udobna, okolju prijazna in finančno ugodna. Baterije vam namreč zdržijo več let, brez izgube njihove moči. Tudi po 500 polnitvah in izpraznitvah ohranijo večino svoje kapacitete. V primerjavi z enakovrednim časom uporabe enkratnih baterij prihranite veliko finančnih sredstev.

Takoj pripravljene za uporabo

Z baterij ReCyko Pro Photo odstranite embalažo in jih lahko takoj uporabite. Ni vam treba skrbeti ne za njihovo prvo polnjenje, ne se bati prenizke zmogljivosti zaradi dolgoročnega hranjenja v prodajni verigi. Baterije GP so namreč vnaprej napolnjene že iz proizvodnje, spadajo med baterije z najvišjo splošno dostopno kapaciteto na trgu, poleg tega pa so opremljene s sposobnostjo, da si svojo energijo dolgoročno ohranijo. Za razliko od drugih baterij na trgu z navedeno kapaciteto razpolagajo že po nakupu.

Okolju prijazne

Varstvo narave pri baterijah ReCyko Pro Photo igra eno od glavnih vlog. Več kot 10 % materiala pri proizvodnji baterij se uporablja iz recikliranih virov, kar je trenutno najvišji delež na trgu. Hkrati pa več kot 94 % materialov, iz katerih so baterije proizvedene, se lahko ponovno reciklira.

Proizvajalec pa ni pozabil niti na škatlico, v tej smeri pa ohranja svojo vodilno vlogo. Embalaža baterij je namreč kot prva svoje vrste na svetu proizvedena samo iz papirja – tako, da bo povsem ekološka in jo je mogoče reciklirati.

Nova generacija polnilnih baterij

Družba GP je na trg plasirala ekološko generacijo polnilnih baterij z oznako ReCyko Pro, ki koristijo sodobno proizvodno tehnologijo in temeljijo na uspehu prejšnjih linij polnilnih baterij. Linija ReCyko Pro Photo nudi še boljše in močnejše baterije z dolgo vzdržljivostjo v veliko polnilnih ciklih. Po nekaj uporabah celo nudijo malo višjo kapaciteto, torej tudi vzdržljivost, kot je navedeno na embalaži. Baterije so idealen izdelek za vse amaterske in profesionalne fotografe.

Slikanje s hitrim odzivom

Vsak fotograf hrepeni po profesionalnem orodju, na katero se lahko povsem zanese. Polnilne AA baterije GP ReCyko Pro Photo so bile posebej razvite za uporabo v fotoaparatih in zunanjih bliskavicah. Povezujejo najsodobnejše proizvodne tehnologije, po zaslugi katerih lahko tudi vi med slikanjem dosežete najvišjo zmogljivost.. Prilagojene so namreč strogim zahtevam uporabnikov, fotoaparat pa po njihovi zaslugi lahko ponudi še hitrejši odziv. Nikoli več ne boste zamudili nobenega edinstvenega trenutka, na svojih fotografijah boste zmogli brez težav vse hitro ujeti.

Polnilne baterije ReCyko Pro Photo vas bodo navdušile že pri prvi uporabi. Namreč so naprej napolnjene iz proizvodnje, po odstranitvi embalaže pa jih lahko takoj uporabite. Lepo vas preseneti tudi dolga vzdržljivost baterij tudi po več kot 500 ciklih polnjenja in praznjenja. Polnilne baterije ReCyko Pro Photo postanejo vaš zanesljiv pomočnik pri amaterskem in profesionalnem fotografiranju.

Baterije z minimalnim ogljičnim odtisom

Poleg tega, da so baterije ReCyko povsem zanesljive in zdržijo tudi več let vsakodnevne uporabe, brez kakršnegakoli vpliva na njihovo kapaciteto, vas razveseli tudi minimalna obremenitev okolja. Baterije GP ReCyko Pro Photo so namreč proizvedene tako, da so prijazne do okolja. Pri proizvodnji se uporabljajo že reciklirani viri. Ponovno se lahko reciklira tudi večina materialov, iz katerih so baterije proizvedene. Družba GP je poleg tega mislila tudi na okolju prijazno papirno embalažo. Baterije GP so odličen izdelek za vse, ki jim za naravo ni vseeno.

ReCyko
ReCyko Pro
ReCyko Pro Photo
ReCyko Cordless

Svetilke

Igrače

Igrače na daljinsko upravljanje

Miške

Tipkovnice

Vremenske postaje

Radijski sprejemniki

Svetila

Kompaktne kamere

Walkie-talkie

Brezžični telefoni

Solarne svetilke
Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B2420
Šifra artikla 1033224201
EAN 4891199187032
velikost baterije AA
kemijska sestava NiMH
kategorija/linija ReCyko Pro
možnost polnjenja da
kapaciteta 2 000 mAh
napetost 1,2 V
tipska oznaka HR6 (svinčnik, AA)
delovna temperatura -20 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov več kot 500
teža 27 g
max. rok uporabnosti ne navaja se
znamka GP
dimenzije 14,5 × 50,5 mm
prodajna embalaža 4 kosi, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Rok
    Naročeno 3. jun. 2022
    Odlične baterije. Izredno hitro delovanje bliskavice fotoaparata, tudi hitro polnjenje z GP PowerBank H500 deluje zelo dobro.
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos