Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Polnilne baterije Polnilna baterija GP ReCyko Pro Professional HR6 (AA)

Polnilna baterija GP ReCyko Pro Professional HR6 (AA)

Številka za naročilo B2220
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
20. jul. 2024 Pri vas
10,00
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Polnilne baterije GP ReCyko

Imeti pri roki napolnjene in zanesljive baterije točno v trenutku, ko jih potrebujete. Doseči z njimi finančni prihranek, poleg tega pa še znižati ogljični odtis, ki ga za sabo z njihovo uporabo puščate. To zveni kot nedosegljiva kombinacija zahtev. Polnilne baterije GP ReCyko pa vse te želje brez težav izpolnijo.

Nova generacija baterij ReCyko, ki obsega široko paleto izdelkov za običajno in profesionalno uporabo, namreč prinaša še boljšo zmogljivost in je prijazna do okolja. V kombinaciji s pametnimi polnilniki ReCyco dosežete edinstvene zasnove polnjenja. Po zaslugi vseh teh prednosti z uporabo baterij ReCyko prihranite tako naravo kot svojo denarnico.

Zdržijo napolnjene

Polnilne baterije GP ReCyko Pro so opremljene s tehnologijo EnergyLock, ki zagotavlja njihovo minimalno samopraznjenje, kar je pri večini nepolnilnih baterij običajno. T.i. LSD učinek (Low-Self-Discharge) zagotovi, da so baterije pripravljene za takojšnjo uporabo tudi v primeru, kadar od njihove proizvodnje preteče veliko časa. Pri hranjenju baterij ReCyko Pro pri sobni temperaturi tudi čez pet let ohranijo do 70 % energije, pri ponovni napolnitvi baterije pa dobite njeno polno zmogljivost.

Polnite v neskončnost

Življenjska doba polnilnih baterij je vedno omejena z določenim številom polnilnih ciklov. Baterije ReCyko Pro pa so prilagojene strogim zahtevam uporabnikov tako, da se na njih lahko vedno zanesete. Celo tudi po več kot 1500 izpraznitvah in polnitvah še vedno ohranjajo svojo prvotno kapaciteto. To jih določa za večletno pogosto uporabo.

Takoj pripravljene za uporabo

Z baterij ReCyko Pro odstranite embalažo in jih lahko takoj uporabite. Ni vam treba skrbeti ne za njihovo prvo polnjenje, ne se bati prenizke zmogljivosti zaradi dolgoročnega hranjenja v prodajni verigi. Baterije GP so namreč vnaprej napolnjene že iz proizvodnje, spadajo med baterije z najvišjo splošno dostopno kapaciteto na trgu, poleg tega pa so opremljene s sposobnostjo, da si svojo energijo dolgoročno ohranijo. Za razliko od drugih baterij na trgu z navedeno kapaciteto razpolagajo že po nakupu.

Okolju prijazne

Varstvo narave pri baterijah ReCyko Pro igra eno od glavnih vlog. Več kot 10 % materiala pri proizvodnji baterij se uporablja iz recikliranih virov, kar je trenutno najvišji delež na trgu. Hkrati pa več kot 94 % materialov, iz katerih so baterije proizvedene, se lahko ponovno reciklira.

Proizvajalec pa ni pozabil niti na škatlico, v tej smeri pa ohranja svojo vodilno vlogo. Embalaža baterij je namreč kot prva svoje vrste na svetu proizvedena samo iz papirja – tako, da bo povsem ekološka in jo je mogoče reciklirati.

Nova generacija polnilnih baterij

Družba GP je na trg plasirala ekološko generacijo polnilnih baterij z oznako ReCyko Pro, ki koristijo sodobno proizvodno tehnologijo in temeljijo na uspehu prejšnjih linij polnilnih baterij. Linija ReCyko Pro nudi še boljše in močnejše baterije z dolgo vzdržljivostjo v veliko polnilnih ciklih. Po nekaj uporabah celo nudijo malo višjo kapaciteto, torej tudi vzdržljivost, kot je navedeno na embalaži. Baterije so primeren izdelek za vsakodnevno običajno uporabo.

Zanesljive baterije za domače mojstre in strokovnjake

Ljubite stvari, na katere se želite povsem zanesti. Zadnje, na kaj želite misliti, kadar se povsem predate delu, je vprašanje, kako dolgo zdržijo napolnjene baterije. Pri prvi uporabi baterij se radi zanašate na to, da so napolnjene.

Tudi vi spadate med tiste, ki imajo radi stvari pod nadzorom? Potem so za vas baterije GP ReCyko Pro odlična izbira. Prilagojene so namreč strogim zahtevam uporabnikov pri običajni in profesionalni uporabi. Že ko jih prvič preizkusite, ocenite, da so vnaprej napolnjene iz proizvodnje, in funkcijo EnergyLock, ki minimizira njihovo samopraznjenje. Lepo vas preseneti dolga vzdržljivost baterij tudi po več kot 1500 ciklih polnjenja in praznjenja. Polnilne baterije ReCyko Pro postanejo vaš zanesljiv pomočnik pri kakršnemkoli delu doma, v delavnici ali v naravi. Veliko pa vam ponudijo tudi v primeru, da spadate med ljudi, ki se na odlično zmogljivost polnilnih baterij potrebujejo zanesti tudi pri profesionalni uporabi.

Baterije z minimalnim ogljičnim odtisom

Poleg tega, da so baterije ReCyko povsem zanesljive in zdržijo tudi več let vsakodnevne uporabe, brez kakršnegakoli vpliva na njihovo kapaciteto, vas razveseli tudi minimalna obremenitev okolja. Baterije GP ReCyko so namreč proizvedene tako, da so prijazne do okolja. Pri proizvodnji se uporabljajo že reciklirani viri. Ponovno se lahko reciklira tudi večina materialov, iz katerih so baterije proizvedene. Družba GP je poleg tega mislila tudi na okolju prijazno papirno embalažo. Baterije GP so odličen izdelek za vse, ki jim za naravo ni vseeno.

ReCyko
ReCyko Pro
ReCyko Pro Photo
ReCyko Cordless

Svetilke

Igrače

Igrače na daljinsko upravljanje

Miške

Tipkovnice

Vremenske postaje

Radijski sprejemniki

Svetila

Kompaktne kamere

Walkie-talkie

Brezžični telefoni

Solarne svetilke
Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B2220
Šifra artikla 1033222200
EAN 4891199186820
velikost baterije AA
kemijska sestava NiMH
kategorija/linija ReCyko Pro
možnost polnjenja da
kapaciteta 2 000 mAh
napetost 1,2 V
tipska oznaka HR6 (svinčnik, AA)
delovna temperatura -20 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov več kot 1 500
teža 30 g
max. rok uporabnosti ne navaja se
znamka GP
dimenzije 14,5 × 50,5 mm
prodajna embalaža 2 kosa, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos