Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu

Polnilna LED delovna svetilka

Številka za naročilo P4535
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
21. jun. 2024 Pri vas
34,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

2 COB LED + LED polnilni žaromet EMOS P4535

Zmogljiva in praktična svetilka po dostopni ceni – prav tako bi lahko opredelili polnilno svetilko EMOS P4535. Zagotavlja namreč zadosten vir svetlobe za vsakodnevno delo doma, na vrtu ali v delavnici. Odlično pa bo služila obrtnikom in drugim profesionalcem, ki se na svojo opremo morajo popolnoma zanesti.
Svetilka je opremljena s praktično kljuko za enostavno obešenje in štirimi magneti za pritrditev na kovinsko površino. Ponaša se tudi z zložljivim delom, ki ga enostavno nastavite tako, da vam svetilka sveti točno pod takšnim kotom, ki ga potrebujete. Trije svetlobni načini, polnilni akumulator Li-Ion in funkcija zaščite pred prekomerno napolnitvijo ali prenapolnitvijo iz svetilke EMOS P4535 ustvari neprecenljivega družabnika doma in na potovanjih.

 

Pripravljena za vsestransko uporabo

Polnilna 2 COB LED + LED delovna svetilka P4535 je vsestransko praktična. Ali potrebujete svetiti med delom v delavnici ali želite imeti doma oz. na potovanjih pri roki vedno zanesljivo in močno svetilo, svetilka P4535 vas ne bo razočarala. Polnilni akumulator zagotovi, da vam bo vedno popolnoma na voljo za uporabo. In če ravnokar ne potrebujete svetiti, vam svetilka služi tudi kot rezervni vir energije. Torej vam pri sebi ni treba nositi prenosne baterije, svoj mobilni telefon, fotoaparat ali drugo napravo pa enostavno napolnite preko priključka USB neposredno iz svetilke.

 

3 svetlobni načini, zložljiv del

2 COB LED in 1 LED zagotavljata zadosten svetlobni tok do 670 lm z dometom 40 m. Intenzivnost svetlobe poleg tega enostavno nastavite s katerim od 3 privzetih načinov.
Prav za takšno svetlobo, ki jo za svoje delo potrebujete, poskrbi tudi vrtljiv del. Po njeni zaslugi svetilko nastavite tako, da sveti točno na vnaprej določeno mesto.

 

Veliko načinov pritrditve

Svetilka EMOS P4535 je opremljena s kljuko za obešenje in 4 praktičnimi magneti. V trenutku pa jo namestite na katerokoli kovinsko površino. To pride prav na primer takrat, ko se potrebujete osredotočiti na delo in nimate časa iskati primerno mesto, kjer svetilko postaviti.

 

2×COB LED + 1× LED, 3 načini svetenja

Po zaslugi kakovostnih LED in COB LED diod svetilka P4535 zagotavlja zadosten vir svetlobe za vsa običajna opravila. Svetilko enostavno nastavite v tri načine svetenja.

 

Enostavno polnjenje

Iskanje vtičnice ali baterij za enkratno uporabo je zdaj že preteklost. Svetilka EMOS P4535 vam bo svetila tudi brez nje. Enostavno jo namreč vnaprej napolnite s pomočjo mikro USB-C, potem pa še samo uživate v zadostni količini svetlobe, kadarkoli je to potrebno. O stanju akumulatorja in polnjenja vas obvešča LED indikator.

 

Funkcija zaščite akumulatorja

Svetilka je opremljena z zaščitnim vezjem, ki preprečuje tako nesorazmerno izpraznitev akumulatorja kot tudi prekomerno prenapolnitev med polnjenjem, ki bi lahko vodila do visokih temperatur, iskrenja in morebitne eksplozije. Akumulator je vedno povsem zaščiten pred nepopravljivo poškodbo ali popolnim uničenjem.

 

Funkcija hitrega izklopa

Možnost, da si nastavite intenzivnost svetlobe pride vedno prav. Da vas količina funkcij ne obremenjuje, smo žaromet opremili s funkcijo hitrega izklopa. Ne glede na to, kateri način svetenja ste nastavili, svetilko kadarkoli enostavno izklopite s pritiskom na eno samo tipko.

 
Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P4535
Šifra artikla 1440004901
EAN 8592920080078
napajanje Li-Ion akupack
največji svetlobni tok 670 lm
maks. svetlobni tok 40 m
baterija priložena da
tip baterija 2 200 mAh/3,7 V
polnjenje da
fokus ne
vodoodporna ne
material ABS + TPR + guma
čas svetenja 2–10 h
čas svetenja podrobnost 1× COB LED 100 % – 3,5 h, 2× COB LED 100 % – 2,5 h, LED 100 % – 10 h
čas polnjenja 3 h
odpornost na udarce ne
barva črno-zelena
svetlobni tok 1× COB LED 100 % – 340 lm, 2× COB LED 100 % – 670 lm, LED 100 % – 55 lm
vir svetlobe 2× COB LED + LED
doseg svetlobe 1× COB LED 100 % – 25 m, 2× COB LED 100 % – 35 m, LED 100 % – 40 m
število načinov osvetlitve 3
tip polnilnega priključka USB C
LED indikacija stanja akumulatorja da
režimi 1× COB LED 100 %, 2× COB LED 100 %, LED 100 %
LED indikacija polnjenja da
dodatki USB kabel
posebne funkcije funkcija prenosne baterije, funkcija hitrega izklopa, funkcija zaščite baterije
oprema 1× kljuka, 4× magnet
teža ne navaja se
garancijska doba 2 leti
dimenzije 35 × 33 × 257 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
znamka EMOS
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Anonim
    Naročeno 9. avg. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos