Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Svetilke in naglavne svetilke Delovne LED svetilke Polnilna LED delovna svetilka 5W COB, 500 lm,Li-Ion 2000mAh

Polnilna LED delovna svetilka 5W COB, 500 lm,Li-Ion 2000mAh

Številka za naročilo P4525
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
20. jun. 2024 Pri vas
38,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

15,90
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

Univerzalna plastična polnilna delovna COB LED svetilka, ki bo svoje mesto našla v vsakem gospodinjstvu, delavnici in povsod tam, kjer potrebujete zagotoviti široko površino osvetlitve.
Sestavni del je tudi opozorilni svetleči LED trikotnik, praktičen kavelj in magnet za obešanje svetilke in polnilna vira za omrežje ter v avtomobil.

Več o izdelku

Polnilna LED svetilka P4525

Če pri svojem delu potrebujete univerzalno delovno svetilko z različnimi možnostmi namestitve, možnostjo prilagajanja naklona oz. kota pod katerim svetilka sveti, je polnilna LED svetilka P4525 prav to, kar iščete. Prilagodljivost glede namestitve ji omogočajo trije magneti, kljuka in vrtljivost spodnjega dela (za 180°), ki omogoča spreminjanje naklona. Snop svetlobe lahko usmerite točno tja, kjer ga potrebujete. Svetilke vam torej ni potrebno držati v rokah, kar vam olajša delo.
V veliko pomoč je pri hišnih popravilih, primerna pa je tudi za profesionalno uporabo, saj je lahko odličen pripomoček vsem, ki potrebujejo zanesljiv in kakovosten vir svetlobe – torej monterjem, inštalaterjem, avtomehanikom, …

 

Litijski akumulator

Deovna svetilka P4525 je opremljena z litijska polnilna baterija, ki omogoča odlično in zanesljivo delovanje svetilke takrat, ko jo potrebujete. Opremljena je z LED indikatorjem za prikaz stanja napolnjenosti in poteka polnjenja, ima pa tudi funkcijo zaščite baterije, ki preprečuje previsoko izpraznitev in prekomerno napolnitev pri polnjenju, kar je izjemno pomembno. Pri izbiri in nakupu polnilne svetilke bodite vedno pozorni, da je izdelek opremljen s to funkcijo. Pri svetilkah, ki te funkcije nimajo lahko pride do iskrenja in celo eksplozije, s tem pa do poškodbe ali uničenja svetilke.

 

Funkcija hitrega izklopa

Možnost nastavitve intenzivnosti svetlobe je vedno priročna. Da pa vas preklapljanje med različnimi načini svetenja ne bo obremenjevalo, smo svetilko opremili tudi s funkcijo hitrega izklopa. Ne glede na to, kateri način svetenja trenutno uporabljate, svetilko lahko kadarkoli enostavno izklopite s pritiskom na eno samo tipko.

 

Temeljne karakteristike

Univerzalnost, priročnost in kompaktnost so glavne prednosti svetilke P4525. Po zaslugi kvalitetne izdelave in materialov (ABS plastika v kombinaciji z gumo) je svetilka odporna na udarce. Je tudi vodoodporna – ima zaščito IP43.

 

Visoka svetilnost

Svetilka je opremljena s COB LED čipom z dometom do 30 m. Na zgornjem delu svetilke pa je na voljo tudi 5 LED diod z dometom 24 m.
Maksimalni svetlobni tok oz. svetilnost je 500 lm.
V primerjavi z navadnimi delovnimi svetilkami ima višjo svetilnost (do 500 lm), omogoča pa 3 svetlobne načine (100 % način s 500 lm, 50 % način z 270 lm in način z uporabo 5 LED diod s 15 lm). Čas neprekinjenega delovanja oz. svetenja s popolnoma napolnjenim akumulatorjem je 2 – 4 ure v primeru COB LED in 25 – 26 ur v primeru 5 LED diod.

 

Nič več skrbi z menjavo baterij

Polnjenje svetilke je enostavno. Napolnite jo lahko kjerkoli s vključitvijo napajalnega adapterja v električno omrežje (230 V) ali pa kar v avtu preko vtičnice v avtomobilu (12V). Oba adapterja sta priložena.

 

Namestite, obesite ali držite v rokah

Pogosto premišljujete kam bi namestili svojo delovno svetilko, da bi imeli proste roke in dovolj svetlobe pri vašem delu? Trije močni magneti vam omogočajo, da svetilko pritrdite na kovinsko površino, kljuka pa je dodatek, s pomočjo katerega svetilko lahko tudi obesite.

 

Izjemno zmogljiv čip COB LED

COB LED čip poskrbi za visoko svetilnost in dolgo življenjsko doba, izjemen domet ter ustrezno razpršitev svetlobe.

 

Kakovost svetlobe na veliki razdalji

Svetilka P4525 omogoča kakovostno svetlobo tudi, ko želite svetiti na veliko razdaljo. Izjemna svetilnost do 500 lumnov, kvalitetna izdelava in možnost vsestranske uporabe so lastnosti, ki prispevajo k izjemni priljubljenosti te delovne svetilke.

 
Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P4525
Šifra artikla 1450000240
EAN 8592920038345
napajanje Li-Ion akupack
največji svetlobni tok 500 lm
maks. svetlobni tok 30 m
baterija priložena da
tip baterija 2 000 mAh/3,7 V
polnjenje da
fokus ne
vodoodporna da (IP43)
material ABS plastika + guma
čas svetenja 2–26 h
čas svetenja podrobnost COB LED 50 % – 4 h, COB LED 100 % – 2 h, 5× LED 26 h
čas polnjenja 3 h
odpornost na udarce da
barva zeleno-črna
svetlobni tok COB LED 50 % – 270 lm, COB LED 100 % – 500 lm, 5× LED 15 lm
vir svetlobe COB LED + 5× LED
doseg svetlobe COB LED 50 % – 22 m, COB LED 100 % – 30 m, 5× LED 24 m
število načinov osvetlitve 3
tip polnilnega priključka 3,0 × 1,0/12 mm
LED indikacija stanja akumulatorja ne
režimi COB LED 50 %, COB LED 100 %, 5× LED
LED indikacija polnjenja da
dodatki napajalni adapter + adapter za v avtomobil
posebne funkcije funkcija hitrega izklopa, funkcija zaščite baterije
oprema nagiben ročaj, 1× kljuka, 3× magnet
teža 537 g
garancijska doba 2 leti
dimenzije 76 × 66 × 317 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
znamka EMOS
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Polona
    Naročeno 11. feb. 2024
    Odlična kvaliteta!! Priporočam
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos