Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Zunanja dekorativna razsvetljava Povezovalna svetlobna veriga za 10 žarnic E27 brez dovoda, 7,35 m, zunanja in notranja

Povezovalna svetlobna veriga za 10 žarnic E27 brez dovoda, 7,35 m, zunanja in notranja

Številka za naročilo DCPZ02
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
25. apr. 2024 Pri vas
62,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

ZY2294

Več o izdelku

Priključna svetlobna veriga

Priključna svetlobna veriga je opremljena z E27 vtičnicami, v katere lahko namestite žarnice poljubne barve, oblike in moči do največ 750 W. S preprosto menjavo žarnic lahko natančno prilagodite prijetno vzdušje na balkonu, terasi, praznovanjih na prostem, porokah, kulturnih dogodkih itd. Povezovanje svetlobne verige z napajalnim kablom (ni priložen) ali drugimi svetlobnimi verigami je zaradi vodotesnih vijačnih priključkov zelo enostavno. Veriga je kos tudi slabim vremenskim razmeram - vtičnica za žarnico je opremljena z gumijastim tesnilom, ki se prilepi na nameščeno žarnico po vsem njenem obodu in preprečuje vdor vode.

 

Lahko obesiti in pritrditi na podstavek

Ta vrsta verige se vse pogosteje uporablja kot stilna razsvetljava na vrtovih ali v notranjosti restavracij, kjer okusno okrasi sicer običajen prostor. Tu lahko verigo obesite ali trdno pritrdite na podstavek z žeblji ali vijaki skozi dve pripravljeni luknji na vsakem tulcu za žarnico.

TIP: Uporabite različno obarvane žarnice za otroško praznovanje, hladne bele žarnice za poročni sprejem in tople bele žarnice za poletno druženje s prijatelji na žaru.

Darujte si pravljični božič!

Za prijetno in udobno praznično vzdušje doma ali magične kotičke na vrtu vam bodo pomagali božični okraski EMOS - svečniki, viseči okraski, girlande, drevesa, projektorji in figure. Pri odločanju o nakupu je priporočljivo razmisliti, ali jih nameravate postaviti na prostem ali na prostem. Zunanje okraske lahko uporabite tudi za okrasitev notranjih prostorov, številne od njih pa lahko uporabljate vse leto. Večina notranjih okraskov se napaja z baterijami, zato vam ni treba skrbeti za ovirajoče kable. Z okraski EMOS boste preprosto imeli popoln božič.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo DCPZ02
Šifra artikla 1550005001
EAN 8592920094037
izdelek ne navaja se
barva svetlobe ne navaja se
dimenzije 7,35 m
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter (ni priloženo)
vir svetlobe E27
število LED ne navaja se
dolžina dovoda ne navaja se
barva žice črna
prihodna moč 750 W max.
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost ne navaja se
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material guma
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Naročila se ne seštevajo. Poraba energije je vedno 750 W - uporabljajte samo žarnice s podnožjem E27/max 15 W in delovno napetostjo 230 V/50 Hz.

Je, lahko se poveže. DCPZ02 se uporablja za podaljšanje verige. Osnovni komplet je DCPZ01.

Vtič z napajalnim kablom je priložen samo pri DCPZ01. Izdelek DCPZ02 služi le kot podaljšek verige in ni opremljen z napajalnim kablom!

To je le zakonodajni stavek v skladu z uredbo EU, ki ga je treba navesti za te izdelke, ki vsebujejo adapter.

Na vsakem adapterju je konec, na katerega se priključi veriga ali druga vrsta kabla. Na končnem pokrovčku je vijačni pokrovček, ki vsebuje to tesnilo.