Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Podaljški, vtičnice in svečke Prenapetostna zaščita Prenapetostna zaščita 4 vtičnice 2M schuko

Prenapetostna zaščita 4 vtičnice 2M schuko

Številka za naročilo P54222
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
27. jun. 2024 Pri vas
29,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Prenapetostna zaščita 4Z/2M/C 1800 J schuko

Kako varovati dragoceno elektroniko pred nevarnimi tokovnimi sunki, ki lahko vodijo do trajnega uničenja priključenih naprav? Izplača se nabava prenapetostne zaščite, ki služi kot standardni podaljšek, poleg tega pa vsebuje varnostne elemente, ki elektronske aparate varujejo pred okvarami, vas pa pred visokimi stroški za popravila. Prenapetostno zaščito priporočamo za vse dragocene aparate v gospodinjstvu vključno s televizorjem, katerega zaščito zagotavlja priključek IEC. Tokovni sunki večkrat na dan povzroča tudi navadno stikalo oziroma motor pralnega ali pomivalnega stroja. Prenapetostna zaščita te sunke filtrira in po zaslugi visoke absorpcije energije 1800 J in indikatorja obrabe je vaša elektronika na varnem.


Zaščita za 4 vtičnice

Zanesljiva zaščita pred pogosto prenapetostjo v omrežju in konicami 1,7 kV za 4 vtičnice tip 2P+PE SCHUKO in koaksialni antenski vhod. Absorbira energijo 1 800 J in je nujen varuh vaše elektronike v gospodinjstvu ali pisarni.

2-metrski kabel in možnost pritrditve na steno

Dolg električni kabel omogoča enostavno in udobno priključitev vaših elektronskih naprav. Odvisno od potrebe prenapetostno zaščito namestite na tla ali pritrdite na steno. Ta možnost je dobrodošla, če boste želeli kable skriti za pohištvo in dizajn notranjosti uskladiti do zadnjega detajla.

Indikator obrabe

Prenapetostna zaščita vsebuje LED kontrolno lučko, ki nadzoruje 100% funkcionalnost in zanesljivost. Polprevodniška komponenta (varistor), ki služi za filtriranje prenapetostnih konic, se postopoma izsuši in izgublja funkcionalnost, zato je treba čez 3 do 5 let prenapetostno zaščito zamenjati. Točen čas menjave je odvisen od pogostosti uporabe. Kontrolna lučka vas bo pravočasno opozorila.

EMI/RFI filter motenj

Med spremljanjem priljubljenih filmov ali poslušanjem glasbe se ne dajte motiti z nihanjem signala. EMI/RFI filter absorbira motnje, s tem pa zagotavlja odlično sliko in zvok vaše elektronike.

Zaščita otrok pred električnim udarom

Mislimo tudi na varnost vaših otrok. Prenapetostna zaščita zato vsebuje otroško varovalo v obliki posebnih zaslonk. Ti se odpreta le v primeru, da pritiskate na obe odprtini z enakomernim pritiskom, to pa otrokom med igranjem ne bo uspelo.

2 leti garancije in jamstvo 50 000 evrov

K izdelku prejmete garancijo 2 leti in jamstvo za kritje škode vse do zneska 50 000 evrov, ki ga v primeru poškodbe priključenih naprav lahko uveljavite.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P54222
Šifra artikla 1909040203
EAN 8592920080221
dolžina 2 m
število vtičnic 4× 2P + PE
barva črna
nazivna napetost 230 V~, 50 Hz
varovanje ne navaja se
tel. / faks / DSL zaščita ne
otroške zaslonke da
maks. tokovna obremenitev 16 A maks.
zaščita proti obremenitvi ne
absorpcija energije 1 800 J
garancija 50 000 €
čas odziva <1 ns
nivo zaščite Up 1,7 kV (L/N-PE, L-N)
antenska (koaksialna zaščita) da, IEC
EMI/RFI filter da
indikator prenapetosti da
maks. obremenitev 3 680 W
indikator priključitve da
frekvenčno območje 150 kHz–100 MHz
USB izhod ne
zmanjšanje do 40 dB
vodnik H05VV-F3G 1,5 mm²
preizkusni val U0c 6 kV
dimenzije 342 × 66 × 50 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Željko
    Naročeno 3. jun. 2024
    Glede na izgled in ceno sem z njim zadovoljen. Ključnega pomena pa je ali bo takrat, ko pride do kakšne preobremenitve, zaščitil moje naprave. In takrat lahko šele podam celovito oceno.
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Ko sveti rdeča lučka "PROTECTING" prenapetostna zaščita deluje in filtrira prenapetost v električnem omrežju. Če lučka preneha svetiti, prenapetostna zaščita ne deluje več, še vedno pa delujejo vtičnice na podaljšku in napravo še vedno lahko napajate preko teh vtičnic. Vendar pa naprava ni več zaščitena pred prenapetostmi.

Modra lučka "POWER" označuje le, da je izdelek pod napetostjo. Lahko se zgodi, da bo sčasoma lučka manj svetila, vendar to ne vpliva na delovanje oz. učinkovitost izdelka. Naprava bo še vedno pod napetostjo in vtičnice bodo še vedno pod napetostjo.