Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Podaljški, vtičnice in svečke Prenapetostna zaščita Prenapetostna zaščita 8 vtičnic 3m 1800J schuko

Prenapetostna zaščita 8 vtičnic 3m 1800J schuko

Številka za naročilo P54252
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
28. jun. 2024 Pri vas
46,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Prenapetostna zaščita 8Z/3M/C 1800J schuko

Varujte svojo dragoceno elektroniko in se izognite visokim stroškom za popravila ali nakup nove naprave. Prenapetostna zaščita deluje kot standardni podaljšek, ampak poleg tega vsebuje varnostne elemente, ki varujejo elektronske aparate pred okvarami in trajnim uničenjem. Filtrira nevarne tokovne sunke in konice v omrežju, do katerih prihaja tudi večkrat na dan, ali z izklopom oz. vklopom stikala ali zaradi motorja pralnega stroja. Po zaslugi indikatorjev priključitve in prenapetosti, visoke absorpcije energije 1800 J, priključka IEC za televizijsko napeljavo in priključka RJ11/RJ45 za internetno napeljavo je prenapetostna zaščita zanesljiv telesni čuvaj vaše priljubljene elektronike.

Zaščita za 8 vtičnic

Prenapetostna zaščita premore zanesljivo varovati 8 vtičnic tip 2P+PE SCHUKO, koaksialni antenski vhod, faks ali telefonsko linijo ali omrežni LAN kabel (RJ11, RJ45) pred klasično prenapetostjo v omrežju, zmore ustaviti konico 1,7 kV (absorpcija 1 800 J). Priključek RJ11/RJ45 zagotovi zaščito podatkovnih in telefonskih linij. Ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu, predvsem v tem z dražjo elektroniko.

3-metrski kabel in možnost pritrditve na steno

Visoko variabilnost uporabe nudi zadosti dolg električni kabel, ki zagotovi nemoteno povezavo na omrežje. Poleg klasične namestitve na tleh ta tip prenapetostne zaščite omogoča tudi pritrditev na steno, ki bo dobrodošla, če želite kable skriti na primer za pohištvo. Prenapetostna zaščita bo izpolnila vaše zahteve za varnost in dizajn.

Indikator obrabe

Polprevodniška komponenta (varistor), ki služi za filtriranje prenapetostnih konic, se namreč po določenem času izsuši in izgublja funkcionalnost. Zato prenapetostna zaščita vsebuje LED kontrolno lučko, ki vas opozori, da je čas za menjavo. S tem dobite zagotovilo, da je vaša elektronika 100% varovana. Nabava nove prenapetostne zaščite vas bo čakala približno čez 3 do 5 let – odvisno od intenzivnosti uporabe.

EMI/RFI filter motenj

EMI/RFI filter preprečuje nihanje signala in zagotavlja popolno sliko, zvok in kakovost podatkov vaše elektronike. Uživajte v svoji elektroniki in se pri spremljanju priljubljenih filmov ali poslušanju glasbe ne pustite motiti.

Zaščita otrok pred električnim udarom

Otroška radovednost ne pozna meja, zato ne sme manjkati otroško varovalo, ki zagotavlja varnost vašega otroka. Odprtini varujeta zaslonki, ki se odpreta le v primeru, da pritiskate na obe odprtini z enakomernim pritiskom, to pa otroku pri raziskovalnih igrah ne bo uspelo.

2 leti garancije in jamstvo 50 000 evrov

Na izdelek prejmete zakonsko garancijo 2 leti. V primeru poškodbe priključenih naprav lahko koristite jamstvo kritja škode vse do 50 000 evrov.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P54252
Šifra artikla 1909480301
EAN 8592920080238
dolžina 3 m
število vtičnic 8× 2P + PE
barva črna
nazivna napetost 230 V~, 50 Hz
varovanje ne navaja se
tel. / faks / DSL zaščita #
otroške zaslonke da
maks. tokovna obremenitev 16 A maks.
zaščita proti obremenitvi ne
absorpcija energije 1 800 J
garancija 50 000 €
čas odziva <1 ns
nivo zaščite Up 1,7 kV (L/N-PE, L-N)
antenska (koaksialna zaščita) da, IEC
EMI/RFI filter da
indikator prenapetosti da
maks. obremenitev 3 680 W
indikator priključitve da
frekvenčno območje 150 kHz–100 MHz
USB izhod ne
zmanjšanje do 40 dB
vodnik H05VV-F3G 1,5 mm²
preizkusni val U0c 6 kV
dimenzije 398 × 110 × 50 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Anonim
    Naročeno 18. dec. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Ko sveti rdeča lučka "PROTECTING" prenapetostna zaščita deluje in filtrira prenapetost v električnem omrežju. Če lučka preneha svetiti, prenapetostna zaščita ne deluje več, še vedno pa delujejo vtičnice na podaljšku in napravo še vedno lahko napajate preko teh vtičnic. Vendar pa naprava ni več zaščitena pred prenapetostmi.

Modra lučka "POWER" označuje le, da je izdelek pod napetostjo. Lahko se zgodi, da bo sčasoma lučka manj svetila, vendar to ne vpliva na delovanje oz. učinkovitost izdelka. Naprava bo še vedno pod napetostjo in vtičnice bodo še vedno pod napetostjo.