Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Termostati in detektorji Termostati Sobni brezžični WiFi GoSmart termostat P56211 s programiranjem

Sobni brezžični WiFi GoSmart termostat P56211 s programiranjem

Številka za naročilo P56211
6x
oglejte si oceno
5
6
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
22. maj 2024 Pri vas
119,00
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

5,18 € s kodo: ENERGIJA15
6,09
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Pametni brezžični termostat

Z izbiro ustreznega termostata učinkovito zmanjšate stroške in prihranite. Termostat P56211 je odlična izbira, saj vam poleg prihranka omogoča popoln nadzor in napredno upravljanje sistemov ogrevanja in hlajenja. Pametni termostat z možnostjo upravljanja na daljavo vam omogoča brezskrbnost in udobje bivanja.

Termostat P56211 spada v linijo izdelkov EMOS GoSmart. Upravljate ga lahko preko brezplačne mobilne aplikacije EMOS GoSmart, ki je združljiva tako z operacijskim sistemom Android kot tudi sistemom iOS. Enostavno ga povežete z vašim Wifi omrežjem in celotno delovanje termostata nadzorujete preko mobilne aplikacije. Ena izmed prednosti termostata je tudi združljivost z Google Assistant in Amazon Alexa. S tem je omogočeno tudi glasovno upravljanje.

Namestitev je enostavna, prav tako nastavitve, saj je termostat zasnovan z namenom, da bi bil uporabniku čimbolj prijazen. S svojim diskretnim, vendar elegantnim in sodobnim dizajnom se lepo poda prav vsakemu stilu notranje opreme.

Napredne funkcije, pametno upravljanje

Regulacija, ki sledi vaši željam in načinu bivanja. Topla kopalnica v jutranjih urah, prijetna temperatura, ko se po napornem dnevu vrnete domov, pred spanjem pa nižja temperatura v spalnici za kakovosten spanec? Za kar največje udobje z inteligentnim časovnikom nastavite željeno temperaturo za posamezne ure, dneve in prostore.

Termostat omogoča kalibracijo oziroma umerjanje temperature. Na zaslonu primerjalno prikaže podatke, ki se nanašajo na temperaturo izmerjeno s pomočjo termostata in podatke, ki jih izmeri druga naprava (npr. termometer ali vremenska postaja).

 

Samodejna regulacija temperature na daljavo

Pametni termostat P56211 lahko s pomočjo 16A stikalnega releja upravlja tudi naprave z večjimi obremenitvami, kot so IR paneli ali grelne plošče.

Termostat lahko na podlagi vaše trenutne lokacije GPS samodejno aktivira ogrevanje ali hlajenje. Ob vašem prihodu bodo temperature v vašem domu vedno optimalne. 

Skrb, da ste ob odhodu na dopust pozabili zmanjšati ali izklopiti ogrevanje, bo s tem termostatom povsem odveč. Aplikacija na vašem mobilnem telefonu ali tablici omogoča enostavno upravljanje termostata na daljavo. Uživajte brezskrbno na vašem dopustu, saj bo za udobje bivanja poskrbel vaš pametni termostat. V hladnejšem obdobju leta vas bo po oddihu pričakal optimalno ogret dom, v vročih dnevih pa se boste z dopusta vrnili v prijetno ohlajene bivalne prostore.

Pregleden in osvetljen zaslon

Brezčasen dizajn termostata P56211 in pregleden prikaz podatkov na velikem in osvetljenem zaslonu so prednosti tega modela za vse tiste, ki jim veliko pomeni tudi sam izgled termostata.

Njegovo upravljanje je kljub številnim funkcijam preprosto, s pomočjo "Backlit display" karakteristike pa termostat zlahka upravljate tudi ponoči, ne da bi prižgali luč v prostoru.

 

Hitra namestitev v nekaj minutah

Vas skrbi, da bo bo namestitev zapletena? Vas kar zmrazi ob misli, da bi morali povezovati kable? Vse skrbi so odveč. Brezžično zasnovan termostat lahko postavite v katerikoli prostor. Termostat enostavno postavite na polico ali pa ga s pomočjo priloženih vijakov privijete na steno. Za napajanje termostata tudi ne potrebujete baterij, saj ga prek mikro USB kabla priključite v omrežje. V nekaj minutah lahko povsem sami, brez pomoči električarja, namestite termostat.

Po namestitvi termostat le še povežete z vašim omrežjem WiFi in ga upravljate s pomočjo mobilne aplikacije GoSmart, ki je brezplačno na voljo v App Store ali na Google Play. Združljivost z Google Assistant in Amazon Alexa vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

 

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Odločite se lahko tudi za druge pametne naprave, ki so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P56211
Šifra artikla 2101900001
EAN 8592920117774
tip upravljanja programski elektronski sobni termostat, možnost upravljanja preko mobilnega telefona (iOS, Android)
tip termostata brezžični
vrsta regulacije ogrevalni in hladilni sistem
nastavitev temperature 5 °C do 35 °C, po 0,5 °C
tip nastavitve temperature 6 temperaturnih sprememb na dan
nastavljivo območje temperature 0,2 °C do 2 °C (ločljivost 0,1 °C)
merjenje temperature 0 °C do 40 °C, ločljivost 0,1 °C
dolžina kapilarnega senzorja ne navaja se
število programov uporabniško nastavljiva temperatura (6× na dan)
funkcija ON/OFF da
osvetljeni zaslon da
barva bela
stikanje 230 V AC ali breznapetostno
doseg na prostem 100 m
zaščita proti zamrzovanju da
napajanje sprejemnika 230 V AC
funkcija dopust da
funkcija Set-back ne
možnost povezave z drugimi detektorji ne navaja se
napajanje ne navaja se
napajanje vrat ne navaja se
napajanje oddajnika 5 V USB vmesnik (priloženo)
delovna frekvenca 868 MHz
priloženo ne navaja se
stikalna obremenitev 16 A uporno, 4 A induktivno
kalibracija temperature da
podprt OS Android, iOS
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, odprti sistem
protokol Wi-Fi
prenosna frekvenca 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
upravljanje z glasovnimi pomočniki da (Amazon Alexa, Google Assistant)
obvestila v mobilno aplikacijo da
aplikacijski jeziki EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 drugih jezikov
dimenzije ne navaja se
dimenzija vrat ne navaja se
dimenzija sprejemnika 37 × 86 × 86 mm
dimenzija oddajnika 40 × 138 × 96 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
6 ocen

 • 100%
  Peter
  Naročeno 27. okt. 2023
  Super termostat, preko telefona je nastavitev zelo hitra. Emos GoSmart aplikacija pa omogoča priklope še drugih kompatibilnih naprav.
 • 70%
  Matej
  Naročeno 25. okt. 2023
  Enostavna uporaba in nastavitve, vendar iz neznanega razloga izgublja signal med termostatom in upravljalno enoto, čeprav sta narazen samo 3 metre.
 • 100%
  Klemen
  Naročeno 19. okt. 2023
  Super zadeva, enostavna montaža in upravljanje. Priporočam.
 • 100%
  Zvonko
  Naročeno 17. okt. 2023
  Super termostat z mnogo možnostmi. Zelo dobro je to, da je mogoče regulacijo temperature v stanovanju izvajati preko aplikacije na telefonu.
 • 100%
  Boštjan
  Naročeno 17. okt. 2023
  S termostatom sem zadovoljen. Enostavna uporaba termostata preko Emos Smart aplikacije. Vpogled v termostat tudi, ko te ni doma.
 • 90%
  Franc
  Naročeno 31. maj 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Tega termostata P56211 ni mogoče obesiti na steno.

Odprtina za napajanje je na zadnji strani, zato ga je treba postaviti le na stojalo.

Termostat, pri katerem lahko prek krmilne enote upravljate več sprejemnikov (do 6), je komplet P5611OT.2R. Zahvaljujoč funkciji samoučenja lahko termostat ustvari lastno kodo za seznanjanje, ki jo nato vsak posamezen sprejemnik shrani v pomnilnik.

Za modele P5611OT, P5601N, P5607, P5616OT, P5606OT. Drugi imajo fiksno histerezo.

To je mogoče s programirljivimi termostati, ki omogočajo večkratno spreminjanje temperature. Za vsak dan lahko izberete temperaturo, ki jo potrebujete, in čas za do 6 temperaturnih sprememb, odvisno od modela termostata. Načine (nastavitve časa in temperature) je mogoče nastaviti za vsak dan posebej ali po urniku od ponedeljka do petka in ločeno od sobote do nedelje ali po tedenskem urniku od ponedeljka do nedelje.

Za vse termostate, razen tistih, ki podpirajo funkcijo Opentherm, je komunikacija enosmerna. Komunikacija poteka po radijski povezavi (tako s funkcijo OpenTherm kot z omrežnim protokolom WiFi), zato zidanje zmanjšuje skupni domet.

95 % kotlov uporablja naslednji breznapetostni priključek. Če ima kotel breznapetostno povezavo, jo mora imeti tudi termostat.

OpenTherm je ime za obliko dvosmerne komunikacije med modulom kotla in termostatom. Termostat prejme potrebne informacije, ki jih nato obdela in posreduje nazaj kotlu, ki uravnava temperaturo vode na najučinkovitejšo raven. Zahvaljujoč informacijam, zbranim od termostata OpenTherm, je moč kotla modulirana, kar omogoča neprekinjeno dodajanje in odvzemanje moči glede na želene in izmerjene vrednosti. Prednost tega je, da se moč kotla ne uravnava le glede na sobno temperaturo, temveč tudi glede na temperaturo vode v sistemu in druge spremenljivke. V nasprotju s tem običajni termostat ON/OFF preklopi kotel na 100-odstotno ali 0-odstotno moč. OpenTherm tako poveča učinkovitost ogrevalnega sistema, zmanjša stroške (račune za energijo) in podaljša življenjsko dobo kotla.

Termostat OpenTherm lahko regulira kateri koli kotel OpenTherm. Če vaš kotel ne podpira tehnologije OpenTherm ali je ne želite uporabljati, lahko priključite termostat brez teh kontaktov in njegova funkcionalnost bo enaka kot pri termostatu brez Opentherma. Tako lahko termostate s komunikacijo Opentherm uporabljate samo z vklopno/izklopno napeljavo brez regulacije Opentherm.

Tako, zamenjati je treba tudi pošiljajočo enoto, ki je pritrjena na kotel. Enota prvotne naprave in nova naprava imata različne komunikacijske protokole ali pa nista seznanjeni.

Da, termostati s prednastavljenimi komfortnimi in varčnimi načini omogočajo poleg fiksnih programov, ki jih ni mogoče spreminjati, tudi več uporabniških nastavitev. Postopek je opisan v navodilih za določen model, na primer termostat P5611OT.

Termostat ne potrebuje ločene zaščite. Zaščititi je treba kotel.

Kapilarni termostati lahko preklopijo z 0 °C. Drugi imajo sistem proti zmrzovanju od 5 °C ali 7 °C, odvisno od modela.

Če uporabljate več termostatov in starega uporabljate na primer kot termometer, novega pa namestite na kotel, se ne bosta medsebojno vplivala. Tako zaradi parjenja kot zaradi različnih komunikacijskih protokolov.

Na žalost te vrste izdelkov nimamo v svoji prodajni ponudbi.

Da, spomnijo se. V petih minutah se samodejno povežejo. Vsi termostati v naši ponudbi se po izpadu električne energije sami povežejo in nato ponovno vzpostavijo napajanje.

Sporočilo lahko pomeni naslednje:

a. Izmerjena temperatura je zunaj območja (od 0 °C do 40 °C)
b. Temperaturni senzor je poškodovan
Pripravite se na zamenjavo baterij, samo alkalne baterije z napetostjo 1,5 V. Če tega ne popravite, vložite reklamacijo.

Pomagalo bi, če bi odklopili termostat od kotla in ga ponovno priključili. Če bi se ta napaka pojavljala pogosteje, priporočamo, da blago pošljete v diagnosticiranje zaradi garancije. 

Če ima radiator priključek termostata, iz katerega do vtičnice vodi običajen vtič, potem da (priključi se na sponke NO/COM).

Žični termostati se ob vklopu oglasijo z zvokom. Tudi brezžični to počnejo, vendar je sprejemna enota običajno na kotlu, ki je bolj oddaljen od bivalnega prostora, zato klik ni slišati v drugih prostorih.

Na odprtem prostoru je doseg od 60 do 100 m, količina zidovja pa zmanjša doseg radijskega signala. Izberite glede na parameter "Doseg na odprtem prostoru". Dosega brezžičnega termostata ni mogoče povečati.

Neden od termostatov ne more samodejno vklopiti ogrevanja in nastaviti temperature vode glede na tarifo. Verjetno bi lahko uporabili enega od programirljivih termostatov, pri katerem bi v času visoke tarife ogrevanje nastavili na nižjo temperaturo.

Za večino kotlov je odločilna uporovna obremenitev. Uporna obremenitev je obremenitev, pri kateri ni faznega premika med tokom in napetostjo, običajno gre za uporovne toplotne naprave. Induktivna obremenitev je tista, pri kateri obstaja fazni premik med tokom in napetostjo, kjer tok zaostaja za napetostjo. Induktivna bremena so npr. električni motorji, transformatorji itd. Vsak termostat ima navedene največje vrednosti preklopljene obremenitve (uporovne/induktivne), kar je odvisno od tega, kaj želi stranka, da termostat preklopi, in od vrednosti preklopljene opreme. Primer: če ima kotel uporovno preklapljanje 7 A, ne morem uporabiti termostata, ki ima največjo obremenitev 6A.