Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu

Talna svetilka EDWARD

Številka za naročilo Z7606
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Stoječa svetilka EDWARD

Veliko parade naredi v dnevni sobi poleg kavča. Odlično pa pristaja tudi v otroških sobah ali spalnicah. Tehta 4 kilograme, torej ima zelo dobro stabilnost, hkrati pa jo enostavno prenesete, kamor boste potrebovali. S svojo konstrukcijo je svetilka EDWARD primerna za postavitev na tla. To so glavne prednosti klasične konstrukcije svetilke EDWARD.

EDWARD bo postal član vašega gospodinjstva. Dolga leta boste skupaj v njegovem siju uživali v vseh majhnih dnevnih radostih. Potrpežljivo se bo sklanjala nad vašim foteljem in sedežno. Zanesljivo bo osvetlila babičine recepte in dedkove križanke. Očka si po njeni zaslugi prebere časopis, mami pa EDWARDOVA svetloba pomaga pričarati pravo domače udobje.

Kakovostna izdelava in brezčasni videz

Stoječa svetilka EDWARD ima zadosti dolg kabel, na katerem je nameščena tipka za vklop svetilke. Razpolaga tudi s stabilno podlago, zaradi katere boste svetilko našli tam, kjer ste jo dan prej postavili.
Pošteno kovinsko ohišje svetilke je izvedeno v elegantni črni barvi v kombinaciji z lesom. Oko razveseli enostaven dizajn, katerega se ne naveličate. Izbira tradicionalnih materialov ustvarja predpogoje za dolgo življenjsko dobo.

Svetilka z žarnico E27

EDWARD uporablja žarnico s klasični navojem z vznožkom E27. Ta je najpogosteje uporabljen tip, nadomestni svetlobni vir torej lahko kupite pri kateremkoli trgovcu z elektroniko. Poleg tega je svetilka EDWARD združljiva z žarnicami vseh razredov energijske učinkovitosti.

Variabilnost nastavitve za otroke in odrasle

Dva zgloba zagotavljata zadosti možnosti, tako ohišje svetilke kot smet svetlobe se lahko enostavno in hitro nastavi. Vedno bo svetila točno tam, kamor potrebujete. Električni kabel je dolžine 1,7 metra, na njem pa je nameščeno stikalo. Svetilko torej lahko upravljajo tudi manjši otroci. Moč 11 W zadostuje za vsa vsakdanja opravila.

Praktičnost, enostavnost in dobra cena. Izbira, ki ima smisel.

EDWARD je poštena in enostavna svetilka, ki dela to, kar mora. Enostavno sveti. Po vzetju iz škatle jo v nekaj minutah enostavno sestavite. Zaradi svoje enostavne in odporne konstrukcije bo potem veliko časa zanesljiv pomočnik v vašem gospodinjstvu.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo Z7606
Šifra artikla 1538163000
EAN 8592920079782
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos