Termostatska glava T30

Številka za naročilo P5630
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Cene so v paket.
Ob naročilu nad 49 evrov prejmete darilo - LED set za kampiranje
Osnovni podatki
Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5630
Šifra artikla 2101402000
EAN 8592920021934

Opis izdelka

Digitalna termostatska glava za regulacijo sistema ogrevanja. Glava regulira grelno telo s pomočjo nastavljenih programov. Glava prepozna odprto okno in ima otroško varovalko.

Več o izdeku

 

Tako se varčuje za ogrevanje

Se vam naježi koža, ko pomislite, koliko denarja vsako zimo porabite za ogrevanje? Ne zganjajte panike po nepotrebnem, raje se naučite učinkovito delati s temperaturo v svojem gospodinjstvu. Za to ne potrebujete nobenih posebnih sposobnosti. Le ugotoviti morate, kdaj ste čez dan običajno doma in kakšna notranja temperatura je za vas prijetna, za ostalo bo poskrbela termostatska digitalna glava EMOS T30. S pomočjo preglednih navodil jo boste v nekaj minutah namestili na večino običajnih radiatorskih ventilov. Nato boste lahko le še uživali v toploti in privarčevanih evrih.

Nujna oprema za stanovanjske bloke

Dobrodošla bo predvsem za lastnike stanovanj v stanovanjskih blokih, ki so odvisni od centralnega ogrevanja (nimajo lastnega plinskega ali električnega kotla, na katerega bi priklopili sobni termostat, ki regulira vse radiatorje hkrati). To termostatsko glavo zato namestite neposredno na grelno telo in ji prepustite nadzor nad njegovim ventilom – z nastavitvijo komfortnih in varčnih temperatur. Tako boste zagotovili vselej uspavalen hlad za spanje in optimalno temperaturo za prijetno jutranje vstajanje.
 


 

 

 

 

Varčuje vaš denar, čas in energijo

Takoj ko jo enkrat nastavite po meri svojega temperaturnega udobja s pomočjo do 10 časovnih temperaturnih obdobij, zanjo ne boste več skrbeli. Ne bo se vam več zgodilo, da bi pozabili zmanjšati ogrevanje, odšli na delo in se nato vrnili v kot savna razgreto stanovanje. Temperaturo v prostoru nadzoruje sama in jo uravnava. Izdala vas ne bo niti pozimi, ko se boste za cele božične praznike z družino odpravili v hribe in boste radiator povsem izklopili. Funkcija proti zmrzovanju temperature v stanovanju ne bo pustila pasti pod 5 °C, s čimer bo grelno telo zavarovala pred razpokami.

 

 

Polna pametnih funkcij

Nastavljen temperaturni urnik lahko vaša družina kadarkoli prekine in ga potem udobno ponovno vzpostavi s pomočjo nekaj hitrih ukazov. Način Prazniki ali Travel bosta v vašem stanovanju ohranila stalno temperaturo več dni, medtem ko boste uživali na dopustu. S programom Party boste spremenili običajne nastavitve za do 23 ur, da vaših gostov ne bo ne zeblo oziroma da jim ne bo vroče. S tipko BOOST za 5 minut odprete ventil na polno ob nenadnem občutku hladu. Funkcija Odprto okno pa bo preprečila potrato dragocene toplote pri zračenju.

Niti ročno upravljanje ji ne dela preglavic

Vsi vemo, da starejši letniki niso največji pristaši digitalizacije. Ko bo prišla babica paziti otroke, zato raje preklopite glavo na manual. Tako bo lahko uravnavala temperaturo v prostoru po starem s pomočjo »kolesca« (v razponu 5–30 °C), s čimer se boste izognili odvečnim telefonskim klicem. Temperatura bo ostala nastavljena na istem nivoju, dokler znova ne izberete načina AUTO. Da se z nastavljanjem regulacijske glave za ogrevanje ne bi igrali otroci, ki jih podobne naprave vedno privlačijo, lahko z otroško ključavnico onemogočite vse tipke.

 

Z veseljem vam bom svetoval
Tehnična vprašanja
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
Datoteke za prenos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos