Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Vratni zvonci Tipke za zvonce Tipka za brezžični hišni zvonec P5750, brez uporabe baterij

Tipka za brezžični hišni zvonec P5750, brez uporabe baterij

Številka za naročilo P5750T
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
26. jun. 2024 Pri vas
9,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Dodatna tipka za zvonec P5750

Potrebujete dodatno tipko za zvonec P5750? Našli ste jo. Potrebujete informacije o samem zvoncu? Model EMOS zvonca P5750 je zanesljiv zvonec, ki omogoča preprosto in funkcialno rešitev. Primeren je za stanovanjske objekte, odličen pa je tudi za pisarne in podjetja. Poleg enostavne namestitve je njegova prednost tudi 10 kratkih, prijetnih melodij. Možnost nastavitve glasnosti zvonjenja do 110 dB vam omogoča prilagoditev glasnosti po vaših željah.

Zunanja tipka je vodoodporna, zato jo brez skrbi lahko namestite na mesto, kjer bo izpostavljena dežju. Razdalja med tipko in notranjo enoto zvonca je lahko do 150 m. Zvonec omogoča tudi nadgradnjo z dodatnimi tipkami.

Doseg in seznanjanje notranje enote s tipko

Velika razdalja med vhodnmi vrati in mestom, kjer želite imeti notranjo enoto zvonca? Brez skrbi. Domet zvonca je do 150 m. Zvonec ima tudi optično signalizacijo. Velika prednost je že omenjena možnost nadgrajevanja z dodatnimi enotami.

Melodija in glasnost po vašem okusu

Na notranji enoti zvonca lahko izbirate med 10 kratkimi in prijetnimi melodijami. Med prednastavljenimi melodijami lahko izberite tisto, ki vam najbolj ustreza. Zvonec omogoča 5 stopenj glasnosti do 110 dB.

Vodoodporna zunanja tipka

Tipka zvonca je vodoodporna, saj ima zaščito IP44. Namestite jo lahko na vrata ali v bližino vrat. Komplet notranje enote in zunanje tipke ima tako imenovano funkcijo "samoučenja" - zvonec lahko ustvari lastno kodo za seznanjanje, ki jo tipka sprejme in shrani v svoj pomnilnik. Komplet na podlagi te funkcije lahko razširite z dodatnimi tipkami.  

Popolnoma brezbaterijsko delovanje

Tipka zvonca komunicira prek radijskih valov s frekvenco 433,92 MHz. Vse bolj zaželeni so zvonci brez baterij, saj so s takšnim zvoncem skrbi o pravočasni menjavi baterij povsem odveč. Kako tipka lahko deluje brez baterij? Energija za pošiljanje signala v notranjo enoto zvonca se ustvari ob pritisku na tipko. Res preprosta in funkcionalna rešitev, ki je tudi okolju prijazna, saj prispeva k zmanjševanju porabe baterij.

Možnost nastavitve glasnosti

 Zvonec EMOS P5750 ima pet prednastavljenih stopenj glasnosti, kar vam omogoča optimalno nastavitev jakosti zvonjenja. Enostavno izberete ustrezno jakost na notranji enoti zvonca.

 

Eleganca in kvaliteta EMOS

Sodoben in eleganten model zvonca blagovne znamke EMOS je odlična izbira. Brezčasna bela barva v kombinaciji z moderno rdečo barvo je tisto, zaradi česar je ta zvonec tudi vizuelno zelo privlačen. Oblikovno in tehnično izvedbo so zasnovali naši strokovnjaki na Češkem (EU).

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5750T
Šifra artikla 3402118001
EAN 8592920097007
napajanje brez napajanja
zaščita IP55
doseg na prostem do 150 m
način prenosa brezžično
način povezovanja self-learning (avtomatsko povezovanje)
predvideno za tip zvonca P5750, P5750.2T, P5750.2R
prenosna frekvenca 433 MHz
tipka dimenzije 24 × 90 × 40 mm
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Gumb proizvaja potrebno energijo s pritiskom na sam gumb. Gumb komunicira z zvoncem prek radijskih valov 433,92 MHz.