Domov PowerBank, polnilci in napajalniki Napajalniki USB polnilec brezžični QUICK 2,0A (10W) max.

USB polnilec brezžični QUICK 2,0A (10W) max.

Splošna številka za naročanje V0121
30,90
Na zalogi
8. jul. 2022 Pri vas
Cene so v paket.
Ob naročilu nad 49 evrov prejmete darilo - LED set za kampiranje
vhodna napetost 9 V/1,67 A/15 W
izhodni tok ne navaja se
max. izhod skupaj ne navaja se
izdelek USB brezzično vmesnik
Več parametrov
Osnovni podatki
Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo V0121
Šifra artikla 1704022100
EAN 8592920080115
Z veseljem vam bom svetoval
Tehnična vprašanja
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju

Izboljšana vsebina

 

Ni samo navadna podlaga, ampak brezžični polnilnik

Če je pisarna vaš drugi dom, mobilni telefon pa nepogrešljiv del vsakdana, kupite si k njemu tudi zadosti polnilnikov. Idealno enega za doma, enega za avto in še enega za delovno mizo. S tem si prihranite živce zaradi izpraznjene baterije, s katero se pri sodobnih zmogljivih telefonih srečujemo skoraj vsak dan. USB polnilni adapter EMOS V0121 je prava izbira predvsem zaradi njegovega čudovito udobnega načina polnjenja. Odslej vam ni več treba plezati pod mizo in v zapletu drugih žic iskati priključek polnilnika. Zadostuje, da svoj telefon položite na polnilno podlago in to je to.

 

Se bo razumel z vašim mobilnim telefonom?

Osnovni pogoj za brezžično polnjenje je, da vaš mobilni telefon podpira tehnologijo Qi. Večina najnovejših pametnih telefonov je z njo opremljena samodejno (celoten seznam le-teh najdete tukaj), starejšim modelom morate malo pomagati. Pri telefonih z enostavno snemljivim zadnjim pokrovom vašo težavo reši nalepka Qi, nalepljena neposredno na bateriji. V nasprotnem primeru pomaga poseben pokrov, po zaslugi katerega se V0121 spremeni v idealen polnilnik tudi za iPhone.

 

Za mobilne telefone in tablične računalnike

Uporabljate pri svojem delu poleg mobilnega telefona tudi tablični računalnik? Tudi z njim se bo V0121 razumel (zopet ob predpostavki, da vaš tablični računalnik podpira brezžično polnjenje)… Ne izgubljajte več časa z iskanjem pravilnega polnilnika. Izberite za svoj nov USB adapter EMOS strateško mesto na mizi, kjer vam ne bo na poti, hkrati pa ga imate udobno na doseg, in ga pustite stalno vklopljen v omrežje. Kadar na vas baterija mobilnega telefona ali tabličnega računalnika opozorilno utripne, napravo enostavno položite na pravilno mesto, preden pa se prebijete skozi količino nove e-pošte, bo že napolnjena.

 

USB priključek

Na polnilnik za mobilni telefon je od zadaj fiksno pritrjen 1m kabel, zaključen s priključkom USB. Glede na to imate več možnosti, kako V0121 spraviti k življenju. Najhitrejšega polnjenja dosežete, če ga priključite na USB polnilni adapter (ni priložen), ki ga vstavite neposredno v vtičnico. Obstaja pa tudi možnost, da ga priključite v USB vhod na prenosniku, kar je enostavna in elegantna rešitev, ki poleg tega reši težavo s pomanjkanjem vtičnic v bližini mize. Zaradi neprestane priključitve na elektriko, ko se odločite, da polnilnika ne boste vsakič izključili, vas ni treba skrbeti. Ima najvišjo zaščito pred preobremenitvijo, prenapetostjo in kratkim stikom.

 

Nastavljivo stojalo

Potrebujete imeti vedno pregled nad vsakim vibriranjem in utripanjem vašega mobilnega telefona? Da vam ga ni treba vsakič vzeti v roko, s tem pa ga stalno izključevati in ponovno priključevati na polnjenje, si iz polnilnika hkrati napravite priročno stojalo. Z odprtjem zadnjega dela in dvigom polnilne podlage za 80° pride naprava enostavno v položaj, iz katerega ga boste lahko udobno uporabljali tudi med polnjenjem.

 

Stilski dodatek za doma in pisarno

S svojim zaobljenim belim ohišjem (dimenzij 125 × 125 × 9 mm) poživi vsako pisarno, dnevno sobo ali spalnico. Predvsem kadar greste spat boste cenili, da vam v temi in zaspanosti ni treba s koncem polnilnika iskati miniaturne odprtine na mobilnem telefonu.

 

Najpomembnejši parametri
vhodna napetost 9 V/1,67 A/15 W
izhodni tok ne navaja se
max. izhod skupaj ne navaja se
izdelek USB brezzično vmesnik
Drugi parametri
predvideno za pameten telefon, tabličnik
izhodna napetost ne navaja se
število USB izhodov 0
max. izhod 1× USB 5 V/2,0 A/10 W
polnjenje quick
barva bela
funkcija LED svetilke ne navaja se
teža 202 g
kabel 1 m fiksno
kapaciteta akumulatorja ne navaja se
tok v mirovanju ne navaja se
LED indikacija ne navaja se
LED indikator polnjenja ne navaja se
LED indikator stanja baterije ne navaja se
maks. obremenitev – stalna ne navaja se
maks. obremenitev – v konici ne navaja se
zaščita proti preobremenitvi, prenapetosti in kratkemu stiku da
tip baterija ne navaja se
tip napajanja ne navaja se
dimenzije 125 × 125 × 9 mm
dimenzije konektorja ne navaja se
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica
Datoteke za prenos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.