Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Podaljški, vtičnice in svečke Časovniki WiFi vtičnica s časovnikom schuko

WiFi vtičnica s časovnikom schuko

Številka za naročilo P5530
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Pametna vtičnica na daljinsko upravljanje aparatov. Omogoča oddaljen ročni vklop in izklop aparata.

Več o izdelku

Vtičnica, ki prihrani čas, denar in živce

Deluje na podobnem principu kot klasična stikalna vtičnica le s to razliko, da se priključi na vaš domači WiFi. Zaradi tega naj vas ne skrbijo več načrti za prihodnost, kot npr. pri mehanskem časovniku, tek vašega gospodinjstva namreč upravljate sproti. Enostavno jo upravljate s pomočjo aplikacije v telefonu, tabličnem računalniku ali prenosniku. Tako boste na daljavo vklopili/izklopili vse svoje gospodinjske aparate – iz sosednje sobe pa tudi z drugega konca sveta.

Če imate veliko hišo, veliko potujete ali v prostem času radi počivate na vikendu, boste vtičnice G-Homa vzljubili. Zaradi njih se ne bo več zgodilo, da svetilka ostane prižgana ali ventilator vklopljen, medtem ko boste 3 dni na službenem potovanju. Pa tudi z ženo se zvečer v postelji ne boste skregali zaradi tega, kdo od vaju bo šel izključit praznično razsvetljavo. Odslej vas ne bo nič vrglo iz tira.

Vtičnico G-Homa lahko upravlja vsak član vaše družine. Ko si naložite ustrezno aplikacijo (npr. v pametni telefon) in vtičnico tam registrirate, si ustvarite osebni račun. Drugim družinskim članom zadostuje, da si aplikacijo prav tako naložijo v napravo, ki jo najpogosteje uporabljajo, in da znajo vaše prijavne podatke. Število uporabnikov, priključenih na 1 WiFi vtičnico, je neomejeno.

Aplikacija G-Homa enostavno in hitro

Brezplačno si jo naložite z Google Play, App Store ali s pomočjo kode QR. Registrirate se s svojo e-pošto, s pritiskom na eno tipko vtičnico povežete z aplikacijo, vnesete ime in geslo vašega WiFi omrežja in je! V okviru enega omrežja upravljate do 15 vtičnic G-Homa, ki si jih za vaš boljši pregled enostavno poimenujete ali vsaki od njih naložite sliko aparata.

Bolj prilagodljiva kot katerakoli druga

Za razliko od ostalih vtičnic s časovnikom ima neomejeno število ciklov (vklopov na dan), ki jih poleg tega lahko nastavite tudi po minuti. S tem zanesljivo zmaguje nad digitalnimi časovniki z določenim najvišjim številom vklopov in nad mehanskimi, kjer mora en stikalni cikel trajati najmanj 15 minut.

Cenili jih boste predvsem pri toplotnih električnih aparatih (likalnik, kalorifer), ki lahko, če jih pozabite izklopiti in odidete, povzročijo veliko škode. S tem online časovnikom vas po odhodu z vikenda ne bo več skrbelo, pa tudi ne boste se na desetine kilometrov vračali, da preverite, ali ni ostalo nič vklopljeno. Enostavno odprete aplikacijo v mobitelu in boste na jasnem.

Lastnikom vikendov in koč olajša življenje predvsem v zimskih mesecih, kadar se preko nje splača v vtičnico priključiti termostat. Potem ne se boste več za vikende celo soboto tresli do mraza, preden se vaše drugo gospodinjstvo končno prijetno ogreje. Ogrevanje vklopite na daljavo že v petek, ko pa pridete na vikend, daste samo še zasluženo vse štiri od sebe.

Kdor je prebrisan, bo v stikalno vtičnico G-Homa vklopil podaljšek in upravljal več aparatov hkrati. Vendar v tem primeru dobro premislite, katerega izberete, da ga ne boste preobremenili.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5530
Šifra artikla 1936000100
EAN 8592920035603
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos