Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Zavarovanje hiše Zasloni za videodomofone Zaslon za videodomofon 7" barvni EM-10AHD

Zaslon za videodomofon 7" barvni EM-10AHD

Številka za naročilo H3015
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
20. jul. 2024 Pri vas
179,00
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Videofonski monitor EM-10AHD 7" LCD

Videofonski monitor EM-10AHD s vrhunsko sliko Full HD in barvnim zaslonom vas bo navdušil. Poleg popolnoma ostre in visokokakovostne slike vam bo ponujal možnost povezovanja več zaslonov zaporedoma, kar vam bo omogočilo zasebne medsebojne klice - interkom.

Ko zazvoni zvonec, boste na notranjem 7-palčnem zaslonu LCD videli vsak dohodni klic, pa naj bo zunaj svetlo ali globoko temno. Če vas ni doma, lahko gost pusti sporočilo. Ko pridete domov, jih lahko preprosto predvajate na zaslonu.

S zaznavanjem gibanja, ki varuje vašo lastnino, sistem samodejno shrani zajete fotografije in videoposnetke na kartico micro SD, da si jih lahko kadar koli ogledate. Od zdaj naprej ne bo več pobegnil noben gost, tat ali drug nezaželen obiskovalec.

Vendar boste vedeli, kdo je pred vrati

Z videotelefonom EM-10AHD z video prenosom HD boste vedno vedeli, kaj se dogaja pred vrati ali na vratih. Ničesar ne boste zamudili. Visokokakovostna slika na zaslonu LCD vam bo takoj prikazala vse, ki bodo pozvonili na vaša vrata.

Odgovarjajte, odprite vrata ali posnemite sporočilo

Videofon EMOS EM-10AHD vam bo na več načinov poenostavil življenje. Ne le da vas opozori na prihajajočega obiskovalca in omogoči dvosmerno glasovno komunikacijo, temveč vam omogoča tudi, da odklenete vhodna vrata ali odprete garažna vrata ali vrata v trenutku s pritiskom na gumb na notranjem zaslonu LCD. Priročen vam bo tudi, ko ne boste doma. Če vas nekdo obišče, lahko na odzivniku pusti zvočno in vizualno sporočilo.

Zaščita vašega premoženja, ko vas ni doma

Neprijetno je po prihodu domov ugotoviti, da so vašo hišo obiskali nepovabljeni gostje. Pustite videotelefon, da varuje vaše premoženje. Videotelefonski komplet je opremljen z režo za kartico micro SD, ki jo lahko uporabite za hranjenje fotografij ali celotnih videoposnetkov klicočih obiskovalcev.

Sistem lahko razširite tudi z dodatnimi varnostnimi kamerami za varovanje drugih pomembnih lokacij, kot so parkirišča, garaže ali zadnji vhod. Poleg tega sistem kamer s samodejnim zaznavanjem gibanja hitro oceni prihod nepovabljenega gosta. Na svojo prisotnost vas bo opozoril z zvočnim signalom in za gotovost posnel visokokakovostno fotografijo. Območje pred vašo hišo bo stalno varovano, ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na počitnicah.

Zaznavanje gibanja

Če imate radi stvari pod nadzorom, vas bo razveselilo, da je videotelefon opremljen z režo za kartice micro SD. V njem lahko shranite fotografije in celotne videoposnetke zvonjenja obiskovalcev. Ko je aktivirana funkcija zaznavanja gibanja, bo kamera stalno varovala območje pred vhodom v vaš dom. Na nepovabljenega obiskovalca vas bo opozoril z zvočnim opozorilom in samodejno začel snemati videoposnetke ali fotografije. Če sistem razširite z dodatnimi varnostnimi kamerami in drugimi funkcijami za varovanje doma, lahko videotelefon spremenite v celovit sistem za spremljanje, ki pomeni, da vam ne bo treba skrbeti za svoj dom, tudi če ste na drugem koncu sveta.

Ključavnice vrat in nadzor vožnje vrat

Prišel je obiskovalec, vi pa ste daleč od vrat? S pritiskom na gumb lahko obvladujete ključavnico vrat na vhodu, medtem ko se pogovarjate s prihajajočimi gosti. Sistem lahko prav tako enostavno komunicira z vsemi vrstami elektronskih pogonov vrat.

 1. Mikrofon
 2. Začetek/zaustavitev ročnega snemanja, premikanje v meniju
 3. Meni, potrditev izbire menija
 4. Ručni zajem slike, gibanje menija
 5. Interkom
 6. Klicanje enote kamere 1-2, kamere CCTV 1-2
 7. Vključitev vožnje po vratih
 8. Vključitev zaklepanja vrat
 9. Govora/obesitve

Funkcija snemanja sporočil

Videofon EMOS EM-10AHD vam omogoča zagon načina Out of Home. Ko pozvonite, se samodejno predvaja sporočilo in začne se snemanje. Ko se vrnete domov, lahko preprosto predvajate vsa zvočna in video sporočila, ki so ostala na zaslonu videofona.

Kompaktni monitor LCD

Odvrača pozornost, a je hkrati oster, zato hitro pritegne pozornost, ko nekdo pozvoni. Visokokakovostni barvni zaslon velikosti 175 × 125 × 20 mm z večjezičnimi meniji in jasnimi grafičnimi ikonami ponuja vrsto praktičnih funkcij in lastnosti. Izbirate lahko med desetimi melodijami zvonjenja v sistemu ali pa preprosto predvajate svoje. Ko monitorja ne uporabljate, lahko pustite zaslon popolnoma izklopljen ali pa prikažete uro.

 1. Nastavitve sistema
 2. Vratna postaja
 3. Zunanje kamere CCTV
 4. Nastavitve zvonjenja
 5. Predvajanje posnetkov
 6. Pametna kartica
 7. Digitalni foto okvir
 8. Nastavitve načinov

Razširljiv komplet

Videofon je pripravljen tudi za to, ko imate veliko družino, veliko hišo ali morda ne živite le v hiši, temveč tudi delate. Enostavno lahko pridobite in povežete do 6 zaslonov z eno enoto zunanje kamere ter jih uporabite kot interkom (vzajemni zasebni klic). Seveda lahko dodate tudi enoto vratne kamere za drugi vhod in enoto kamere za več neodvisnih uporabnikov. Tako lahko svoj videotelefon prilagodite točno takšni nastavitvi, kot vam najbolj ustreza.

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H3015
Šifra artikla 3010003015
EAN 8592920091326
barvni zaslon da
barva srebrna
priporočena enota kamere H3016, H3017, H3018
montaža na steno
upravljanje ključavnice in pomika vrat da
zahtevana kabelska napeljava FTP ali SYKFY 5 × 2 × 0,5
intercom da
število vodnikov (monitor/ključavnica/vrata) 4+0+2
napajanje monitorja 12 V DC (priloženo)
velikost zaslona 7"
možnost priključitve CCTV kamer da
število melodij 10 + lastne
regulacija glasnosti da
upravljanje pomika vrat da
dimenzije monitorja 175 × 125× 20 mm
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos