Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Antene in VF tehnologija Antene Antena zunanja EM-030, 0–100 km, DVB-T2, DAB, filter LTE/4G

Antena zunanja EM-030, 0–100 km, DVB-T2, DAB, filter LTE/4G

Številka za naročilo J0666
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
27. jul. 2024 Pri vas
39,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

29,00
Na zalogi
18,90
Na zalogi
10,90
Na zalogi
6,79
Na zalogi
4,59
Na zalogi
5,99
Na zalogi
9,79
Na zalogi
6,39
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Zunanja antena EMOS EM-030

Če iščete anteno s preverjeno klasično konstrukcijo, ki prinaša številne prednosti, bo vašo pozornost pritegnila zunanja antena EM-030 blagovne znamke EMOS. Antena je namenjena za stabilen sprejem televizijskih signalov DVB-T in DVB-T2, vključno s sprejemom radia DAB.

Zanesljive tehnologije

Antena po zaslugi svoje konstrukcije podpira namestitev v navpični in vodoravni polarizaciji, sprejem signala v kotu 30°/40°, primerna je za namestitev na antenski steber ali nosilec.

Širok sprejemni kot antene omogoča sprejem iz več oddajnikov hkrati.

Antenski kabel priključite preko navadnega uporabljanega priključka F. Po priključitvi le-tega lahko poiščete postaje v frekvenčnem območju 170790 MHz in v pasovih VHF/DAB/UHF.

Doživetje brez motečih šumov

Reflektor antene v obliki rešetke zagotavlja zaščito pred motečimi signali in odboji signalov, naloga filtra LTE je odstraniti neželene motnje zaradi signala mobilnega interneta. Antena se dobavlja v kompletu skupaj z nizkošumnim ojačevalnikom in napajalnim virom, ki sta garancija izredne kakovosti tudi pri daljinskem sprejemu.

Antena se lahko uporabi tako v aktivni, kot tudi v pasivni izvedbi.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo J0666
Šifra artikla 2703106000
EAN 8595025394125
uporaba zunanja omrežna
vrsta antene aktivna z ojačevalnikom
priporočena namestitvena razdalja od TV stolpa 0–100 km (samota)
ojačevalec vgrajen nizkošumni ojačevalnik s samostojnim virom
sprejem signala DAB/DVB-T/T2
primerno za sprejem Full HD oddajanja da
primerno za sprejem iz več oddajnikov da
sprejemni kot 30°/40°
polarizacija horizontalna in vertikalna
primerno za daljinski sprejem da
LTE filter da
frekvenčni pasovi VHF/DAB/UHF
dolžina koaksialnega kabla v pakiranju ne navaja se
tip priključnega konektorja F konektor
ojačevalec v kovinskem ohišju, odporen na motnje da
napajanje 12 V/100 mA (priloženo)
frekvenčni doseg 170–790 MHz
regulacija ojačitve ne
primerno za stanovanjske prikolice, avtodome ne
število konektorjev v pakiranju ne navaja se
možnost napajanja iz STB-ja ne
RF impedanca na vhodu 75 Ohm
število elementov brez elementov
instalacija ne navaja se
sagitalno razmerje ne navaja se
maksimalna moč signala na izhodu ne navaja se
5G filter ne
dimenzije 178 × 560 × 780 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka (20%)
1 ocena

  • 20%
    SAŠA
    Naročeno 4. sep. 2023
    Za silo ... boga izdelava . Katastrofalna embalaža - pride vse zvito (po pošti) . Drugače dela super .
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Napajanje je speljano po koaksialnem kablu.

Tako, napajalnik s stikalom za napajanje spada v bližino televizorja.

Za sprejemanje vodoravne ali navpične polarizacije antene ni treba obračati.
Ojačevalnik je že vgrajen v anteno.
Uporabite lahko kateri koli adapter, ki ga uporabljate za polnjenje mobilnih telefonov s parametri 5 V/1 A. Originalni napajalnik za anteno ima vrednosti 5 V/550 mA, vendar ima nazivno vrednost 1A.

Najbolje s širokopasovnim ojačevalnikom: J0400 + razdelilniki J0102 / J01032 / J0104

Namestitev na sobne (aktivne) antene ni mogoča. Za pasivne antene je izdelek primeren za vse izdelke.
Ni potrebe. To je antena, ki deluje v pasu UHF.
PREDNOSTI: 1. Odsotnost samovključevanja in motenj zaradi dejstva, da v takšni anteni pravzaprav ni ničesar, kar bi bilo treba inducirati. Njegova zasnova namreč ne predvideva elementov, ki bi lahko povzročali elektromagnetno sevanje. 2. Izjemno enostavna namestitev in upravljanje. Pasivno anteno je treba le pravilno usmeriti. 3. Pasivna antena ne potrebuje ločenega napajanja. 4. NEVARNOSTI: 1. Podvržen je različnim vrstam motenj, kakovost signala pa je močno odvisna od lokacije. 2. Skrbno morate izbrati lokacijo in opraviti natančno orientacijo, zlasti če je namestitev na območju s slabim sprejemom. 3. Na kakovost signala lahko vplivajo številni dejavniki: stavbe, drevesa in teren ter vremenske razmere.
PREDNOSTI: 1. Izdelate jih lahko v skoraj vseh velikostih in oblikah. 2. Aktivne antene lahko namestite skoraj kjer koli v prostoru ali zunaj njega. Na kakovost dela malo vpliva relief terena ter motnje zaradi dreves, stavb itd. 3. Tudi nizke ravni signala niso ovira za aktivno anteno: z dodatno opremo se izboljša. 4. Pri številnih aktivnih antenah lahko prilagodite raven ojačanja in zmanjšanje šuma. 5. Motnje, ki so lahko prisotne pri uporabi aktivne antene, odstranijo tudi posebne naprave za odpravljanje šuma. NEVARNOSTI: 1. višji stroški. 2. 3. Za pravilno delovanje aktivne antene je potreben stalen vir napajanja. 4. Včasih sta namestitev in konfiguracija aktivne antene precej zapleteni.

Aktivna antena je lahko katera koli antena z vgrajenim ojačevalnikom signala neposredno v anteni. Aktivne antene se lahko uporabljajo tako za sprejemanje kot oddajanje, vendar jih običajno vidite kot sprejemne antene. Vgrajeni ojačevalnik pri sprejemanju signala okrepi sprejeti radijski signal, zato lahko uporabite veliko daljši kabel.
Aktivna antena, ki se uporablja kot oddajna antena, poveča moč radijskega signala. Aktivne širokopasovne televizijske antene so zasnovane za sprejem na lokacijah, kjer je signal šibek. Pasivne antene so antene, ki nimajo ojačevalnika. Strankam vedno svetujemo, naj kupijo pasivne antene, in če morajo uporabiti kabel, daljši od 30 m, dodajo kabelski ojačevalnik, ki bo nadomestil izgube na liniji. Značilnost vsake pasivne antene je, da sprejema signal le zaradi svoje geometrije (oblike). Zato velja, da večja kot je površina take antene, bolj zanesljiv je signal.

Anteno lahko ožičite na dva načina - 1. z uporabo priloženega napajalnika in stikala za napajanje. Kabel od antene napeljete do obračalnika, priključite napajalnik na obračalnik in priključite obračalnik na televizor. / 2. Če izpustite napajalnik in razdelilnik, morate vklopiti napajanje antene v televizorju. Vklop antene in vklop televizorja nista mogoča. Če je na voljo ločeno 12-voltno napajanje, ni mogoče napajati iz televizorja/spolnilnika.
Kratko sporočilo LNB pomeni, da imate kratek stik z napajalnikom. Na STB imate v nastavitvah aktivirano napajanje prek STB in ne prek priloženega napajalnika. Spremenite možnost napajanja v nastavitvah STB in napaka bo odpravljena.

Problem, ki ga opisujete, bi ustrezal pokritosti s signalom 5G na vašem območju. Frekvenca 626 MHz je precej blizu frekvenčnega pasu mobilnih operaterjev, zato prihaja do motenj. Mobilni operaterji postopoma zasedajo vse več frekvenčnih pasov, zato starejše antene v tem primeru nimajo dovolj sredstev za filtriranje.

Da, saj gre za isti frekvenčni pas.

Za sprejemanje televizijskega signala v prikolici priporočamo anteno J0664. Antena se napaja s 5V kablom USB ali neposredno iz STB ali televizorja.

Filter LTE se uporablja za filtriranje tako imenovanega prekinjenega signalnega pasu, ki ga zasedajo telefonski operaterji. Zaradi filtra bo antena ujela/nastavila samo določen pas zunaj pasu telefona, ki bo filtriran.

Anteno lahko priključite na dva načina.
1. S priloženim napajalnikom in stikalom za napajanje. Kabel od antene napeljete do obračalnika, priključite napajalnik na obračalnik in priključite obračalnik na televizor.
2. Če izpustite napajalnik in razdelilnik, morate vklopiti napajanje antene v televizorju.
Ne morete imeti priključenega napajalnika antene in vklopljenega napajalnika televizorja.

Satelitskega signala ni mogoče razdeliti, saj ne vsebuje le samega signala, temveč tudi napetostne ukaze. Pri uporabi na več sprejemnikih je treba kabel vedno podaljšati neposredno od več LNB-jev do sprejemnika.

Od aluminija.

Vendar lahko uporabite samo vse pasivne antene brez zunanjega ojačevalnika (J5838, J0679, J0669, J0680, J0690). Drugih ni mogoče uporabljati, ker imajo ojačevalnik, ki se napaja z adapterjem USB DC.