Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP litijeva CR1025 blister

Baterija GP litijeva CR1025 blister

Številka za naročilo B15101
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
21. jun. 2024 Pri vas
2,79
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Baterije za gumbe od strokovnjakov za baterije 

Butonske in posebne baterije stojijo na namišljenem vrhu umetnosti proizvodnje baterij. V majhnem paketu skrivajo ogromno moč, za katero stojijo leta raziskav pod vodstvom izkušenih razvijalcev. V tej bateriji z gumbom družba GP Batteries prinaša energijo v sodobne domove, v katerih pametni telefoni niso edine pametne stvari. Bodite tudi vi pametni in opremite svoj dom ali pisarno z baterijami, ki so tega vredne. 

10 let shranjevanja brez izgub 

Zadrževanje in največjo delovno obremenitev zagotavljajo baterije z gumbi GP za vsaj 10 dolgih let. V tem času jih lahkolahko shranite in nato uporabitebrez skrbi, da bi zmanjkalo energije.  

Za njihovo zmogljivost, vzdržljivost in ceno lahko nakup brez pretiravanja primerjamo z zmago na loteriji. Zaradi dolgega roka trajanja vam ni treba skrbeti niti za nakup več znižanih baterij naenkrat. Baterie totiž vydrží! 

Majhen, a priročen  

Končne pipe so bistveni del vseh vaših domov. Odobeskov za ključe, daljinskih upravljalnikov, ur, kalkulatorjev, medicinskih pripomočkov do igrač vaših najmlajših, Baterije GP se zaradi svojih vrhunskih parametrov uporabljajo v vsakdanjem življenju in v zahtevnih urnikih vrhunskih športnikov ter neozdravljivih potnikov (kot zunanje baterije, na katere se lahko zanesete).  

Baterije z ustrezno življenjsko dobo 

GP gumbaste baterije vsebujejo litij, da vas nikoli ne pustijo na cedilu. Ta visokotehnološka rešitev zagotavlja visoko zmogljivost v majhnem prostoru, ki je tudi stabilen v vseh ekstremnih pogojih. 

V puščavi in na severnem polu 

Samodejno izdelane baterije v dražjih napravah so vzorčna nočna mora vseh. Zato so litijeve gumbaste baterije GP zaščitene pred uhajanjem pri temperaturah v neverjetnem razponu od -20 °C do 60 °C. 

Spolknutí již nehrozí 

Button pipe zaradi svoje oblike in velikosti pritegnejo pozornost zlasti zelo majhnih otrok. Kako preprečiti nesreče in nenamerno zaužitje gumbnih baterij, ki jih majhen otrok morda šteje za igračo ali sladkarijo? 

Za zasluge s posebej oblikovane embalaže majhne otroške roke ne bodo imele možnosti, da bi brez pomoči staršev odstranile baterijo GP iz embalaže. Pakiranje je zasnovano tako, da je za odpiranje potrebna uporaba škarij. 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B15101
Šifra artikla 1042102511
EAN 4891199211485
velikost baterije ne navaja se
kemijska sestava litijska
kategorija/linija Lithium
možnost polnjenja ne
kapaciteta 30 mAh
napetost 3 V
tipska oznaka GP CR1025
delovna temperatura -20 °C do +60 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 0,7 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 10,0 × 2,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos