Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP litijeva CR1225 1 blister

Baterija GP litijeva CR1225 1 blister

Številka za naročilo B15221
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
20. jun. 2024 Pri vas
2,99
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Baterije za gumbe od strokovnjakov za baterije

Baterije za gumbe in posebne baterije so na namišljenem vrhu umetnosti baterij. V svojem majhnem paketu skrivajo ogromno energije, za katero stojijo leta raziskav pod okriljem izkušenih razvijalcev. GP Batteries prinaša energijo v sodobne domove, kjer pametni telefoni niso edina pametna stvar v tej gibki bateriji. Bodite tudi vi pametni in opremite svoj dom ali pisarno z baterijami, ki so vredne tega.

Majhne, a priročne

Končne pipe so nepogrešljiv del vseh sodobnih domov, ki se ne izogibajo novi tehnologiji. Baterije GP najdemo predvsem v avtomobilskih daljincih, osebnih termometrih in drugi manjši domači elektroniki. En komplet baterij bo vaše pripomočke napajal več let.

10 let shranjevanja brez izgub

Trajnost in največjo delovno obremenitev zagotavljajo gumbaste baterije GP za vsaj 10 let. V tem času jih lahko skrbite in uporabljate, ne da bi vas skrbelo, da jim bo zmanjkalo energije.

Za njihovo zmogljivost, vzdržljivost in ceno lahko nakup brez pretiravanja primerjamo z dobitkom na loteriji. Zaradi njihovega dolgega roka trajanja vam ni treba skrbeti niti za nakup več znižanih baterij naenkrat. Ker baterije zdržijo!

V puščavi in na severnem tečaju

Baterije v dražjih napravah so nočna mora vseh. Zato so te litijeve gumbaste baterije GP zavarovane z zaščito pred uhajanjem, da prenesejo temperature v neverjetnem razponu od 20 °C do 60 °C.

Baterije, ki zdržijo

GP gumbaste baterije vsebujejo litij, zato vas nikoli ne bodo pustile na cedilu. Poceni alkalne "gumbne" baterije tako izjemno prekašajo s svojo maksimalno zmogljivostjo, dvojno napetostjo (3 V), stabilnostjo v vseh ekstremnih pogojih in nenormalno dolgo življenjsko dobo (10 let).

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B15221
Šifra artikla 1042122511
EAN 4891199205255
velikost baterije ne navaja se
kemijska sestava litijska
kategorija/linija Lithium
možnost polnjenja ne
kapaciteta 62 mAh
napetost 3 V
tipska oznaka GP CR1225
delovna temperatura -20 °C do +60 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 1,0 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 12,5 × 2,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos