Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP litijeva CR2477 1 blister

Baterija GP litijeva CR2477 1 blister

Številka za naročilo B15771
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
18. jul. 2024 Pri vas
3,29
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Baterije za gumbe od strokovnjakov za baterije 

Butonske in posebne baterije stojijo na namišljenem vrhu umetnosti proizvodnje baterij. V svojem majhnem paketu skrivajo ogromno energije.Podpirajo jih leta raziskav pod vodstvom izkušenih razvijalcev. V tej celični bateriji GP Batteries prinaša energijo v sodobne domove, v katerih pametni telefoni niso edine pametne stvari. Bodite tudi vi pametni in opremite svoj dom ali pisarno z baterijami, ki so tega vredne. 

10 let shranjevanja brez izgub 

Zadrževanje in največjo delovno obremenitev zagotavljajo baterije z gumbi GP za vsaj 10 dolgih let. V tem času jih lahkolahko shranite in nato uporabitebrez skrbi, da bi zmanjkalo energije.  

Za njihovo zmogljivost, vzdržljivost in ceno lahko nakup brez pretiravanja primerjamo z zmago na loteriji. Zaradi dolgega roka trajanja vam ni treba skrbeti niti za nakup več znižanih baterij naenkrat. Baterie totiž vydrží! 

Majhen, a priročen  

Končne pipe so stalnica v vseh sodobnih domovih, ki se ne izogibajo novi tehnologiji. Poleg varnostnih sistemov, krmilnikov, senzorjev itd. Baterije GP zaradi svoje vrhunske zmogljivosti najdejo uporabo v vsakdanjem življenju in v zahtevnih urnikih vrhunskih športnikov in neozdravljivih potnikov (kot zunanje baterije, na katere se sklicujejo).  

Baterie s pořádnou výdrží  

GP gumbaste baterije vsebujejo litij, ki zagotavlja, da vas nikoli ne bodo pustile na cedilu. Ta visokotehnološka rešitev zagotavlja visoko zmogljivost v majhnem prostoru, ki je tudi stabilen v vseh ekstremnih pogojih. 

V puščavi in na severnem polu 

Baterije v dražjih napravah so vzorčna nočna mora vseh. Zato so litijeve gumbaste baterije GP opremljene z zaščito pred izpraznitvijo pri temperaturah v neverjetnem razponu od -20 °C do 60 °C. 

Spolknutí již nehrozí  

Button pipe zaradi svoje oblike in velikosti pritegnejo pozornost zlasti zelo majhnih otrok. Kako preprečiti nesreče in nenamerno zaužitje gumbnih baterij, ki jih majhen otrok morda šteje za igračo ali sladkarijo? 

Za zasluge s posebej oblikovane embalaže majhne otroške roke ne bodo imele možnosti, da bi brez pomoči staršev odstranile baterijo GP iz embalaže. Pakiranje je zasnovano tako, da za odpiranje niso potrebne škarje. 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B15771
Šifra artikla 1042247711
EAN 4891199211270
velikost baterije ne navaja se
kemijska sestava litijska
kategorija/linija Lithium
možnost polnjenja ne
kapaciteta 590 mAh
napetost 3 V
tipska oznaka GP CR2477
delovna temperatura -20 °C do +60 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 6,6 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 24,5 × 7,7 mm
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos