Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Baterije in akumulatorji Navadne baterije Baterija GP SUPER alkalna LR03 AAA 10PB

Baterija GP SUPER alkalna LR03 AAA 10PB

Številka za naročilo B0111G
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
kapaciteta
prodajna embalaža
Na zalogi
21. jun. 2024 Pri vas
6,50
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Dodatni čas

Če iščete baterije, ki bodo vašim elektronskim napravam zagotovile zanesljivo in dolgotrajno energijo, posezite po novih alkalnih baterijah GP SUPER, ki so opremljene z revolucionarno tehnologijo G-TECH z 50 % večjo vzdržljivostjo kot druge alkalne baterije.

Z alkalnimi baterijami SUPER lahko pričakujete dolgotrajno in zanesljivo napajanje svojih naprav, pa naj gre za daljinske upravljalnike, igrače ali druge elektronske naprave.

S to izboljšano linijo baterij GP boste imeli dovolj energije za najbolj zahtevna opravila in dejavnosti. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, bodo alkalne baterije SUPER postale zanesljiv partner za zagotavljanje potrebne energije.

Za vsakdanje potrebe vedno pri roki

Popolna serija alkalnih baterij GP SUPER zagotavlja do 50 % večjo moč in neprekinjeno delovanje v primerjavi z drugimi običajnimi alkalnimi baterijami, zato so idealna izbira za dolgo družinsko življenje in druge dejavnosti, ki zahtevajo zanesljiv vir energije.

Nič več skrbi, da bi prekinili zabavo! Baterije GP SUPER vam prinašajo dolgotrajno zanesljivost!

G-TECH premika meje življenjske dobe in učinkovitosti baterij

Baterije GP SUPER so opremljene z najnovejšo tehnologijo G-TECH, ki zagotavlja največjo zmogljivost vaših naprav. Izvedene so bile štiri velike prelomne spremembe, ki se osredotočajo na povečanje vzdržljivosti energije in zagotavljanje močnejšega tesnila baterije.

Tehnologija G-TECH uporablja cink v prahu z visoko gostoto, ki omogoča hitro in močno proizvodnjo energije ter zagotavlja izvrstno zmogljivost. Jedro z več obroči, z visoko čistim grafitom, poveča električno prevodnost, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo energije. Inovativna notranja zasnova poveča reakcijsko površino znotraj baterije in učinkovito prenaša energijo znotraj celice. Poleg tega patentirana tehnologija proti puščanju učinkovito to preprečuje in zagotavlja varno zaprtje baterije.

Zanesljive baterije za vsakdanjo uporabo

Nove alkalne baterije GP SUPER s svojo stabilno in zanesljivo zmogljivostjo ter učinkovitostjo, ponujajo idealno rešitev za naprave v vašem domu. Ne glede na to, ali potrebujete energijo za daljinske upravljalnike, igrače ali celo računalniške miške, te baterije vas ne bodo nikoli pustile na cedilu.

Imajo visoko zmogljivost in dolgo življenjsko dobo, kar zagotavlja zanesljivo delovanje dalj časa.

Nova serija baterij GP SUPER je na voljo v vseh običajnih velikostih, vključno z AA, AAA, C, D in 9V, zato so uporabne za vse vrste naprav, ki potrebujejo baterijsko napajanje.

Varujemo naše okolje

Nov koncept embalaže ne prinaša le tehnološkega preboja, temveč tudi prijaznost do okolja. Z uporabo ekoloških materialov in črnila na osnovi soje, prispevamo k trajnosti našega planeta. Poleg tega embalaža služi kot priročen predal za baterije, ki ga je mogoče premazati. Nič več skrbi, da bi v predalu našli razsute baterije. Z baterijami GP SUPER so vse vaše baterije dobro organizirane in pripravljene za takojšnjo uporabo.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B0111G
Šifra artikla 1013121001
EAN 4891199224089
velikost baterije AAA
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Super Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 1,5 V
tipska oznaka LR03 (mikrosvinčnik, AAA)
delovna temperatura -18 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 11,5 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 10,5 × 44,5 mm
prodajna embalaža 10 kos, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.