Domov Vratni zvonci Brezžični zvonci Brezžični hišni zvonec P5731 za vtičnico, brez uporabe baterij

Brezžični hišni zvonec P5731 za vtičnico, brez uporabe baterij

Številka za naročilo P5731
oglejte si oceno
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
31. mar. 2023 Pri vas
35,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Odstranite embalažo, priključite, zvonite. Tako hitro namestitev zagotavlja avtomatsko povezovanje po zaslugi načina „self-learning“. V 25-ih sekundah po priključitvi zvonca v vtičnico se zvonce in tipka združita. Takoj po združitvi zvonca in tipke lahko užibvate v zares izjemnem dosegu seta. Do 180 metrov je odlična vrednost. Všeč vam bo tudi ničelno vzdrževanje zvonca. Vodoodporna tipka z zvoncem namreč komunicira preko radijskih valov. To pa zna tudi brez baterije, potreba po zamenjavi, torej odpade. Energija za oddajanje signala v zvonec se namreč ustvari s samim pritiskom na tipko. Odlična funkcija brezžičnega zvonca P5731 je tudi njegov dolgoročni spomin, ki zagotovi brezhibno delovanje tudi po izpadu toka.

Brezžični zvonec EMOS

Ko iščete zvonec, potrebujete njegovo hitro namestitev, velik doseg, ničelno vzdrževanje, pa tudi zanesljivost. Vse na kupu boste našli v tem setu brezbaterijske tipke in hišnega zvonca za v vtičnico. Z zvoncem lahko povežete do šest tipk, ki jih lahko kupite posebej.

Zvonjenje opozori na vsakoga

Nobenega napeljevanja žic in vrtanja v stene več. Vodoodporna tipka in hišni zvonec med sabo komunicirata na razdaljo do 180 metrov. Zvonec doma priključite v izbrano vtičnico, tipko po združitvi s pomočjo obojestranskega lepilnega traka pa namestite, kamor potrebujete. Vse je funkcionalno v nekaj minutah.

Po želji predvaja vašo priljubljeno melodij

Ne dolgočasi vas s klasičnim „crrr“ ali „ding dong“. Izbirate lahko med skupaj 36 melodijami na štirih nivojih glasnosti. Če zvonjenja nikakor ne želite preslišati, zna ta hišni zvonec melodijo predvajati z intenzivnostjo do 90 dB. Poleg tega na zvoncu med aktiviranjem sveti modra LED dioda.

Ena sem, druga tam..

Potrebujete za en zvonec več tipk? Imamo enostavno rešitev. Set EMOS P5731 lahko povežete tudi s šestimi tipkami, ki jih kupite posebej. Eno lahko namestite na vratca, drugo na vhodna vrata, naslednjo na primer pred garažo ali teraso. Domišljija v tem primeru enostavno ne pozna meja.

Všeč je

Sodoben hišni zvonec EMOS v elegantni beli barvi je okroglih oblik, na svet pa sije z dvema LED diodama, ki signalizirata njegovo brezhibno delovanje. Dioda na tipki je rdeče barve, dioda na zvoncu pa modre. Oba dela seta med sabo komunicirata preko radijskih valov s frekvenco 433,92 MHz.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5731
Šifra artikla 3402116000
EAN 8592920084304
napajanje glavne enote 230 V AC
napajanje tipke brez napajanja
doseg tipke 180 m
posebne funkcije tipka brez ovir za invalidne osebe
optična signalizacija na tipki da
optična signalizacija na zvoncu da
možnost dodati drugo tipko da, max. 6
dodatna (nadomestna) tipka P5729T
nadzor glasnosti da, 4 nivoji
najvišja glasnost zvonjenja 90 dB
število melodij 36
število sprejemnikov v pakiranju 2 kosa
število tipk v pakiranju 1 kos
barva bela
način povezovanja avtomatsko povezovanje – self-learning
vodoodporna tipka IP44
način prenosa brezžični zvonec
prenosna frekvenca 433 MHz
prodajna embalaža 1 kos, blister
zvonec dimenzije 73 × 81 × 81 mm
tipka dimenzije 22 × 49 × 82 mm
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
3 hodnocení

 • 100%
  Branko
  Naročeno 22. nov. 2022
 • 100%
  Robert
  Naročeno 19. nov. 2022
  Zvonec je točno to kar smo potrebovali.Prispel je hitro in sedaj že služi svojemu namenu.
 • 100%
  Slavko
  Naročeno 3. jan. 2022
  zelo dobro ,deluje odlično
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ

FAQ – pogosta vprašanja

Natančno upoštevajte navodila. Postopek seznanjanja je treba opraviti hkrati z obema zvoncema - oba zvonca priključite v vtičnico, pritisnite gumb za seznanjanje na obeh zvoncih in pozvonite.

Vodoodporni gumb komunicira z vratnim zvoncem prek radijskih valov. In brez baterije, zato je ni treba menjati. Energija za pošiljanje signala v zvonec se ustvari s pritiskom na sam gumb.

Prednji del gumba je treba odstraniti, glejte navodila v priponki.

Temperatura delovanja gumba je do -20 °C.

Ob izpadu električne energije zvonec ne bo deloval, saj je baza napajana iz električnega omrežja. Ko bo napajanje ponovno vzpostavljeno, bo deloval, saj si bo zapomnil parjenje.

Zvonec ima 4 stopnje glasnosti.

Da, ta napeljava je izvedljiva. Z gumbom lahko povežete neomejeno število sprejemnih enot. Na sprejemno enoto je mogoče seznaniti največ 6 gumbov. 1 gumb morate seznaniti z vsemi sprejemnimi enotami, nato pa postopek ponovite za drugi gumb, glejte navodila. 

Zvonec ima 4 stopnje glasnosti. Zvonjenja ni mogoče izklopiti.

Mogoče bo povezati drug sprejemnik. Ne ponujamo ločenega sprejemnika. Mogoče je kupiti komplet P5729 in gumb obdržati v rezervi. Z enim gumbom lahko upravljate neomejeno število zvoncev. Na zvonec je mogoče povezati 6 gumbov.

Ano, ta kombinacija je mogoča. Ko pritisnete gumb, bosta obe sprejemni enoti zazvonili.

Gumb številka 1 se bo povezal z vsemi sprejemniki hkrati. Enak postopek velja za gumb številka 2.