Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Vratni zvonci Brezžični zvonci Brezžični hišni zvonec P5750.2R za vtičnico, brez uporabe baterij

Brezžični hišni zvonec P5750.2R za vtičnico, brez uporabe baterij

Številka za naročilo P5750.2R
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
število sprejemnikov v pakiranju
število tipk v pakiranju
barva
Na zalogi
17. apr. 2024 Pri vas
35,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

9,90
Na zalogi
21,90
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Ne boste več zamudili obiskov

Potrebujete zvonec in iščete preprosto in funkcionalno rešitev? Želite imeti proste roke pri nameščanju gumba in samega zvonca? Potem je brezžični zvonec P5750 točno tisti izdelek, ki ga iščete. Svojo uporabo bo našel doma, vendar je odličen tudi za uporabo v pisarni, podjetju ali stanovanju. Poleg tega, da je pripravljen za priročno in enostavno namestitev, vas bo razveselil z 10 kratkimi, nevsiljivimi melodijami. Nastavljiva glasnost zvonjenja do 110 dB bo poskrbela, da vas ne bo pogrešal noben obiskovalec.
Niti vam ni treba skrbeti, kam postaviti vodoodporni gumb, ki sega do 150 m od zvonca. Z veseljem boste izvedeli, da lahko z zvoncem povežete dodatne gumbe, ki zaradi funkcije samoučenja ne bodo motili drugih zvoncev v bližini.

Doseg in seznanjanje

Mate veliko razdaljo od vrat do sprejemnika? Vratni zvonec vas lahko obvesti o prihajajočem obiskovalcu z razdalje do 150 m z eno od zanimivih melodij z optično signalizacijo na gumbu in zvoncu. Zahtevne uporabnike bo razveselilo tudi dejstvo, da lahko s sistemom povežete druge sprejemnike in gumbe.

Melodija in glasnost po vašem okusu

Večinoma vam lahko tudi zvonec izboljša razpoloženje. Na zvoncu lahko nastavite eno od 10 kratkih in nevsiljivih melodij. Med temi prednastavljenimi melodijami izberite tisto, ki vam najbolj ustreza. Če želite, da bo zvok zvonca vedno prijeten, lahko nastavite tudi eno od 5 stopenj glasnosti do 110 dB.

Voda ga ne moti

Gumb vratnega zvonca z zaščito IP44 je popolnoma pripravljen tudi na posledice slabega vremena. Postavite ga lahko na vrata ali na vrata. Komplet ima tako imenovano funkcijo "samoučenja" - zvonec lahko ustvari lastno kodo za seznanjanje, ki jo gumb sprejme in shrani v svoj pomnilnik. Ta funkcija ne vpliva na sosednje zvonce. Sestav lahko tako razširite z dodatnimi gumbi.

Ne potrebuje baterije

Gumb vratnega zvonca komunicira prek radijskih valov s frekvenco 433,92 MHz. In to lahko stori brez baterije, zato vam je ni treba menjati. Kako lahko gumb deluje brez baterije? Energija za pošiljanje signala v zvonec se ustvari s samim pritiskom na gumb. Končno preprosta in funkcionalna rešitev.

Prednastavljene stopnje glasnosti

Zvonec EMOS P5750 ima pet prednastavljenih stopenj glasnosti za nastavitev optimalne jakosti zvonjenja. Tako ne boste slišali poštarja, družinskega obiskovalca ali, nasprotno, ob vsakem zvonjenju močno trznili.

 

Elegantna zasnova EMOS

Sodobni zvonec EMOS v elegantni beli in rdeči barvi ima zaobljene, elegantne oblike. Ta izdelek ima izvirno obliko, ustvarjeno neposredno po meri. Obliko in tehnično izvedbo so zasnovali naši strokovnjaki na Češkem (EU). Te edinstvene oblike zato ne najdete pri nobenem drugem izdelku.   

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5750.2R
Šifra artikla 3402120000
EAN 8592920096949
napajanje glavne enote 230 V AC
napajanje tipke brez napajanja
doseg tipke 150 m
posebne funkcije tipka brez ovir za invalidne osebe
optična signalizacija na tipki da
optična signalizacija na zvoncu da
možnost dodati drugo tipko da, max. 8
dodatna (nadomestna) tipka P5750T
nadzor glasnosti da, 5 nivojev
najvišja glasnost zvonjenja 110 dB
število melodij 10
število sprejemnikov v pakiranju 2 kosa
število tipk v pakiranju 1 kos
barva rdeča
način povezovanja avtomatsko povezovanje – self-learning
vodoodporna tipka IP44
način prenosa brezžični zvonec
prenosna frekvenca 433 MHz
prodajna embalaža 1 kos, blister
zvonec dimenzije 66 × 57 × 107 mm
tipka dimenzije 24 × 90 × 40 mm
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Gumb proizvaja potrebno energijo s pritiskom na sam gumb. Gumb komunicira z zvoncem prek radijskih valov 433,92 MHz.
Morda gre za težavo z vlago - priporočamo, da gumb odstranite. Lahko pa gumb odprete in sprejemnik obdelate s kontaktnim oljem.
P5760, P5763, P5750.
Zvonci ustvarijo svojo lastno komunikacijsko kodo, tako da se povežejo z gumbom. Tako se med seboj ne motijo. Teoretično bi bilo to mogoče v primeru motenj - če pride do tega redkega primera, je treba izbrisati pomnilnik gumba in ga ponovno seznaniti z zvoncem. Ob vsakem parjenju se ustvari drugačna komunikacijska koda, ki se shrani v pomnilnik. Postopek je naveden v navodilih.
Največ 0,5 W.
Vse zvonove iz naše ponudbe lahko povežete z več sprejemniki. Zvonili bodo hkrati.
Običajno se podaja od minus 20 do plus 40 stopinj Celzija.
Žal zvoncev in gumbov ni mogoče poljubno kombinirati.
Narejeni so iz plastike.
1. uporabite ustrezne baterije (alkalne), polarnost KO, / 2. ovire med gumbom in sprejemnikom ( železo in beton znatno skrajšajo razdaljo / 3. gumba ne postavljajte na kovinske konstrukcije.
Na en komplet lahko priključite neskončno število teh sprejemnikov. Ko pritisnete gumb na vratnem zvoncu, se signal razširi prek vseh nameščenih sprejemnikov do samega zvonca. Tako nastane vratni zvonec z neskončnim dosegom.
Priporočamo, da zamenjate baterije in jih ne postavljate na kovino. Žal mraz skrajša življenjsko dobo baterije.
Gumbi so običajno zaščiteni z zaščito IP44, kar pomeni, da so odporni na brizganje.

Gumbki imajo diodo LED, ki utripa ob zvonjenju.

Nimajo stalne osvetlitve.

Da, imajo pomnilnik in se samodejno seznanijo.
Sprejemnike lahko namestite v različne prostore, kjer želite ali morate slišati zvonjenje. Zvonili bodo hkrati.
Samoučenje - zvonec (sprejemnik) lahko ustvari lastno kodo za seznanjanje, ki jo gumb (oddajnik) sprejme in shrani v svoj pomnilnik. Tako je mogoče komplet razširiti z dodatnimi oddajniki. Zaradi te funkcije "samoučenja" tudi sosednji zvonovi niso prizadeti.

Gumb uporablja tehnologijo pretvorbe elektromagnetnega modula za pridobivanje energije znotraj gumba, pri čemer pretvorbeni modul pretvori energijo pritiska v električno energijo. Pri vseh brezžičnih zvoncih se signal med gumbom in sprejemnikom (zvoncem) prenaša z radijskimi valovi. Električna energija za zvonjenje se ustvari z elektromagnetno indukcijo, ko pritisnete gumb.
Pri pritisku na gumb se ustvari dovolj energije, da se pošlje signal zvoncu.

V razdelku brezžični zvonci filtrirajte po parametru ( gumb za vklop - brez vklopa / število sprejemnikov v paketu - 2 kosov).