Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Vratni zvonci Brezžični zvonci Brezžični hišni zvonec P5760 za vtičnico, možna razširitev signala

Brezžični hišni zvonec P5760 za vtičnico, možna razširitev signala

Številka za naročilo P5760
1x
oglejte si oceno
4
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
25. apr. 2024 Pri vas
29,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

19,90
Na zalogi
9,90
Na zalogi
14,90
Na zalogi
6,45
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

Zanesljiv zvonce s funkcijo ojačevalnik signala in USB izhodom, primeren ne samo za hišo, temveč tudi stanovanje ali z v pisarno. Velika prednost tega zvonca je njegova brezžična izvedba.

Prednosti izdelka

Funkcija ojačevalnik signala – omogoča podaljšati doseg tipke za več sto metrov. USB izhod – omogoča polniti naprave 5 V, s pomočjo kompatibilnega USB kabla.

Več o izdelku

 

 

Brezžični zvonec EMOS

Odlikuje ga izjemen dizajn in predvsem sposobnosti, po zaslugi katerih na evropskem trgu nima konkurence. Njegova vodoodporna tipka in zvonec med sabo komunicirata preko radijskih valov na razdalji do 120 m, torej vam ni treba kopati, vrtati niti napeljevati kablov. Set se enostavno poveže z neomejenim številom drugih zvoncev, kar mu zagotavlja izjemen doseg in vam veliko možnosti uporabe.

Ponavljanje je mati velikega dosega

Doseg tega električnega zvonca prebrisano podaljšate še po zaslugi vgrajenega ojačevalnika signala. Vsak pritisk na zunanjo tipko zažene zgleden mehiški val, ki postopoma sproži vsakega od javljalnikov vaših obiskov. En set EMOS P5760 se na ta način poveže z neskončno količino drugih zvoncev.

Ta popolnoma češki zvonec jasno potrjuje, da zanesljiva češka izdelava niso le prazne besede in da super heroje ne boste našli le v Ameriki. Prihaja pod krinko navadnega državljana, da bi s svojimi nadnaravnimi sposobnostmi naredil red tudi na vašem naslovu.

Zunanji brezžični zvonec EMOS je sestavljeni iz tipke na 1 gumbno baterijo (oddajnika signala) in zvonca za v vtičnico samega (sprejemnika). Skupaj ustvarjata neustrašen par, kot Batman in Robin, ki se bori z vsako oviro.

Zvonec se s tipko zaradi funkcije „self-learning“ avtomatsko poveže v eni minuti od priključitve. Vsak ta set si ustvari lastno povezovalno kodo in jo shrani takoj v pomnilnik, torej če bi si vaš sosed iz zavisti nabavil ta isti model zvonca, ne bo vašega nikakor motil. Spomin ima P5760 na srečo dolgoročen, ne le kratkoročen, zato vas po izpadu toka ne čaka novo nastavljanje – spomni se, katere kode že pozna, in se sam vrne k delu.

K eni tipki serijsko priključite poljubno količino samostojnih zvoncev s funkcijo „repeater“ (P5760, P5763 ali P5763R). Na ta način boste ustvarili brezžični zvonec s prav velikim dosegom, ki nobenega obiska ne pusti dolgo čakati. Brez njega ne morejo biti predvsem lastniki večnadstropne družinske hiše, ki npr. iz spalnice ne morejo nikakor slišati zvonjenja v predsobi. V tem primeru ni lažjega kot da na hodnik vsakega nadstropja namestite en sprejemnik (zvonec). Tako ne boste nikoli več zamudili kurirja s paketom, niti soseda z vabilom na „en kozarček“.

5 nivojev glasnosti in 3 načini opozori

Po meri se prilagodi vašim potrebam. Z večkratnim pritiskom na sredinsko tipko (+/–) nastavite glasnost zvonca – 100 %, 75 %, 50 %, 25 % ali 0 % – ki vas na način brez srčnega napada opozori na obisk. Zna zvoniti in utripati hkrati, samo zvoniti ali samo utripati. Predvsem v primeru, ko vam pravkar zaspi čemeren dojenček, par minut za tem pa pozvoni poštarica, je le svetenje LED diode zlata vredno.

Električni zvonec in USB polnilnik

Ni dvoma, da je sodoben. To dokazuje prefinjen USB izhod v spodnjem delu. Ta sicer nima vpliva na njegovo funkcionalnost, trudi pa se, da vam življenje še malo bolj olajša. Kljub temu, da svojemu novemu zvoncu EMOS P5760 prepustite celo eno vtičnico, si preko njega lahko napolnite mobilni telefon, tablični računalnik ali pametno uro.

Melodični zvonec s širokim repertoarjem

Ne bo vas dolgočasil s klasičnim „crrr“ nebo „ding dong“, izbirate lahko med skupaj 16 melodijami. To pravo si nastavite preko zunanje tipke, kar je v vseh pogledih pametna poteza. V primeru, da imate 1 tipko in 2 sprejemnika, vam ni treba izbirati melodije v vsakem posebej – oba vam zaigrata vedno isto. Ali če si nabavite več tipk k 1 zvoncu (na primer na vrata in 2 vhoda), s pomočjo specifične melodije vedno točno ugotovite, kje vas obisk čaka. Set EMOS P5760 lahko povežete kar z 8 tipkami.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5760
Šifra artikla 3402060000
EAN 8592920057582
napajanje glavne enote 230 V AC
napajanje tipke 1× 3 V CR2032 (priloženo)
doseg tipke 120 m
posebne funkcije USB izhod – 2 A, funkcija repeater – omogoča, da se doseg tipke dodatno podaljša za več sto metrov
optična signalizacija na tipki da
optična signalizacija na zvoncu da
možnost dodati drugo tipko da, max. 8
dodatna (nadomestna) tipka P5760T
nadzor glasnosti da, 5 nivojev
najvišja glasnost zvonjenja 85 dB
število melodij 16
število sprejemnikov v pakiranju 1 kos
število tipk v pakiranju 1 kos
barva srebrna
način povezovanja avtomatsko povezovanje – self-learning
vodoodporna tipka IP44
način prenosa brezžični zvonec
prenosna frekvenca 433 MHz
prodajna embalaža 1 kos, blister
zvonec dimenzije 66 × 63 × 110 mm
tipka dimenzije 16 × 101 × 39 mm
Ocena izdelka

Ocena izdelka (80%)
1 ocena

  • 80%
    Peter
    Naročeno 23. nov. 2022
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Da, če je sprejemnik prestavljen v položaj za repetitor, ima tudi zvočni odziv, nato pa se signal razširi na druge naprave.
Da, deluje tudi kot podaljšek in sprejemnik. Sam podaljšek je P5763.R, ki deluje na baterije.

Zvonjenje lahko kadar koli spremenite. Sprememba melodije ne vpliva na seznanjanje gumba z zvoncem.
1. Z izvijačem skozi luknjo na strani gumba odstranite zadnjo stran pokrova.
2. Večkrat pritisnite gumb B na ploščici z gumbi, pri vsakem pritisku bo zvenela drugačna melodija.
3. Za vsak seznanjeni gumb lahko nastavite drugačno melodijo, da boste lažje ugotovili, kje se gumb nahaja.
4. Ponovno sestavite gumb.

4.
Z gumbom na zvoncu (sprejemniku) preklapljajte med načini signalizacije - melodija + modra LED dioda -- melodija -- modra LED dioda (tj. akustična in optična signalizacija - privzeti način - akustična signalizacija - optična signalizacija).

Priporočamo, da natančno upoštevate navodila. Najprej iz pomnilnika odstranite vse sprejemnike in gumbe. Nato sledite navodilom in se prepričajte, da ima zadnji sprejemnik stikalo v položaju I-ponovitve.

Mere gumba so na voljo v priloženem dokumentu. 

Narejen je iz plastike.

Gumb: Zadnjo stran pokrova pritrdite na steno z dvostranskim trakom (priložen) ali dvema vijakoma. Čeprav je gumb odporen na vremenske vplive, ga postavite tako, da je zaščiten, npr. v nišo.
Prijemna enota: omrežni priključek.

Da, baterijo lahko zamenjate v gumbu. Napaja se z 1 × 3 V CR2032 (priložen).
Ne, ta možnost ni mogoča. Kupiti morate paket 2 ali komplet (P5760A), ki ga sestavljata 2 sprejemnika in 2 gumba. Če je razdalja med gumbom in sprejemnikom večja, je priporočljivo kupiti podaljševalnik signala 2x P5763R s 3 baterijami AA, da bo signal lahko prišel do potrebnega sprejemnika.

V primeru izpada električne energije ima zvonec notranji pomnilnik, v katerem so shranjene kode trenutno seznanjenih gumbov. Ko je zvonec ponovno napajan, se za 60 sekund samodejno aktivira način "samoučenja".

Če pa v teh 60 sekundah ne prejmete nobenega signala (ni opravljeno ponovno parjenje), bo zvonec samodejno naložil kode predhodno seznanjenih gumbov, ko se način samoučenja konča. Po izpadu električnega napajanja zato ni treba ponovno izvesti seznanjanja.

Izkazovalnika baterije ni, vendar lahko z utripanjem rdeče diode LED pod gumbom ugotovite, da gumb pošilja signal zvoncu.

Morda gre za težavo z vlago - priporočamo, da gumb odstranite. Lahko pa gumb odprete in sprejemnik obdelate s kontaktnim oljem.
P5760, P5763, P5750.
Zvonci ustvarijo svojo lastno komunikacijsko kodo, tako da se povežejo z gumbom. Tako se med seboj ne motijo. Teoretično bi bilo to mogoče v primeru motenj - če pride do tega redkega primera, je treba izbrisati pomnilnik gumba in ga ponovno seznaniti z zvoncem. Ob vsakem parjenju se ustvari drugačna komunikacijska koda, ki se shrani v pomnilnik. Postopek je naveden v navodilih.
Največ 0,5 W.
Vse zvonove iz naše ponudbe lahko povežete z več sprejemniki. Zvonili bodo hkrati.
Običajno se podaja od minus 20 do plus 40 stopinj Celzija.
Žal zvoncev in gumbov ni mogoče poljubno kombinirati.
Narejeni so iz plastike.
1. uporabite ustrezne baterije (alkalne), polarnost KO, / 2. ovire med gumbom in sprejemnikom ( železo in beton znatno skrajšajo razdaljo / 3. gumba ne postavljajte na kovinske konstrukcije.
Na en komplet lahko priključite neskončno število teh sprejemnikov. Ko pritisnete gumb na vratnem zvoncu, se signal razširi prek vseh nameščenih sprejemnikov do samega zvonca. Tako nastane vratni zvonec z neskončnim dosegom.
Priporočamo, da zamenjate baterije in jih ne postavljate na kovino. Žal mraz skrajša življenjsko dobo baterije.
Gumbi so običajno zaščiteni z zaščito IP44, kar pomeni, da so odporni na brizganje.

Gumbki imajo diodo LED, ki utripa ob zvonjenju.

Nimajo stalne osvetlitve.

Da, imajo pomnilnik in se samodejno seznanijo.
Sprejemnike lahko namestite v različne prostore, kjer želite ali morate slišati zvonjenje. Zvonili bodo hkrati.
Samoučenje - zvonec (sprejemnik) lahko ustvari lastno kodo za seznanjanje, ki jo gumb (oddajnik) sprejme in shrani v svoj pomnilnik. Tako je mogoče komplet razširiti z dodatnimi oddajniki. Zaradi te funkcije "samoučenja" tudi sosednji zvonovi niso prizadeti.

Gumb uporablja tehnologijo pretvorbe elektromagnetnega modula za pridobivanje energije znotraj gumba, pri čemer pretvorbeni modul pretvori energijo pritiska v električno energijo. Pri vseh brezžičnih zvoncih se signal med gumbom in sprejemnikom (zvoncem) prenaša z radijskimi valovi. Električna energija za zvonjenje se ustvari z elektromagnetno indukcijo, ko pritisnete gumb.
Pri pritisku na gumb se ustvari dovolj energije, da se pošlje signal zvoncu.

V razdelku brezžični zvonci filtrirajte po parametru ( gumb za vklop - brez vklopa / število sprejemnikov v paketu - 2 kosov).