Domov Vratni zvonci Brezžični zvonci Brezžični hišni zvonec P5763, 3x AA, možna razširitev signala

Brezžični hišni zvonec P5763, 3x AA, možna razširitev signala

Številka za naročilo P5763
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
9. okt. 2023 Pri vas
19,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

10,90
Na zalogi
6,45
Na zalogi
2,88
Na zalogi
29,90
Na zalogi
14,90
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

Zanesljiv zvonce s funkcijo ojačevalnik signala (repeater), primeren ne samo za hišo, temveč tudi stanovanje ali z v pisarno. Velika prednost tega zvonca je njegova brezžična izvedba in možnost podaljšanja dosega tipke zvonca.

Prednosti izdelka

VGRAJEN OJAČEVALNIK SIGNALA; možnost kombiniranja posameznih setov, ne samo za površinsko pokritost, ampak v glavnem tudi za maksimalno pokritost dosega.

Več o izdelku

 

 

Brezžični zvonec EMOS

Odlikuje ga izjemen dizajn in predvsem sposobnosti, po zaslugi katerih na evropskem trgu nima konkurence. Njegova vodoodporna tipka in zvonec med sabo komunicirata preko radijskih valov na razdalji do 120 m, torej vam ni treba kopati, vrtati niti napeljevati kablov. Set se enostavno poveže z neomejenim številom drugih zvoncev, kar mu zagotavlja izjemen doseg in vam veliko možnosti uporabe.

Ponavljanje je mati velikega dosega

Doseg tega električnega zvonca prebrisano podaljšate še po zaslugi vgrajenega ojačevalnika signala. Vsak pritisk na zunanjo tipko zažene zgleden mehiški val, ki postopoma sproži vsakega od javljalnikov vaših obiskov. En set EMOS P5763 se na ta način poveže z neskončno količino drugih zvoncev.

Ta popolnoma češki zvonec jasno potrjuje, da zanesljiva češka izdelava niso le prazne besede in da super heroje ne boste našli le v Ameriki. Prihaja pod krinko navadnega državljana, da bi s svojimi nadnaravnimi sposobnostmi naredil red tudi na vašem naslovu.

Zunanji brezžični zvonec EMOS P5763 je sestavljeni iz tipke na 1 gumbno baterijo (oddajnika signala) in zvonca na 3 AA baterije (sprejemnika). Skupaj ustvarjata neustrašen par, kot Batman in Robin, ki se bori z vsako oviro.

Trajno prižgana rdeča LED dioda vas opozori na skoraj izpraznjene baterije. V tem primeru jih čim prej zamenjajte s kakršnimikoli 3 novimi AA baterijami za enkratno uporabo.

Zvonec se s tipko zaradi funkcije „self-learning“ avtomatsko poveže v eni minuti od priključitve. Vsak ta set si ustvari lastno povezovalno kodo in jo shrani takoj v pomnilnik, torej če bi si vaš sosed iz zavisti nabavil ta isti model zvonca, ne bo vašega nikakor motil. Spomin ima P5763 na srečo dolgoročen, ne le kratkoročen, zato vas po izpadu toka ne čaka novo nastavljanje – spomni se, katere kode že pozna, in se sam vrne k delu.

K eni tipki serijsko priključite poljubno količino samostojnih zvoncev s funkcijo „repeater“ (P5760, P5763 ali P5763R). Na ta način boste ustvarili brezžični zvonec s prav velikim dosegom, ki nobenega obiska ne pusti dolgo čakati. Brez njega ne morejo biti predvsem lastniki večnadstropne družinske hiše, ki npr. iz spalnice ne morejo nikakor slišati zvonjenja v predsobi. V tem primeru ni lažjega kot da na hodnik vsakega nadstropja namestite en sprejemnik (zvonec). Tako ne boste nikoli več zamudili kurirja s paketom, niti soseda z vabilom na „en kozarček“.

5 nivojev glasnosti in 3 načini opozoril

Po meri se prilagodi vašim potrebam. Z večkratnim pritiskom na sredinsko tipko (+/–) nastavite glasnost zvonca – 100 %, 75 %, 50 %, 25 % ali 0 % – ki vas na način brez srčnega napada opozori na obisk. Zna zvoniti in utripati hkrati, samo zvoniti ali samo utripati. Predvsem v primeru, ko vam pravkar zaspi čemeren dojenček, par minut za tem pa pozvoni poštarica, je le svetenje LED diode zlata vredno.

Melodični zvonec s širokim repertoarjem

Ne bo vas dolgočasil s klasičnim „crrr“ nebo „ding dong“, izbirate lahko med skupaj 16 melodijami. To pravo si nastavite preko zunanje tipke, kar je v vseh pogledih pametna poteza. V primeru, da imate 1 tipko in 2 sprejemnika, vam ni treba izbirati melodije v vsakem posebej – oba vam zaigrata vedno isto. Ali če si nabavite več tipk k 1 zvoncu (na primer na vrata in 2 vhoda), s pomočjo specifične melodije vedno točno ugotovite, kje vas obisk čaka. Set EMOS P5763 lahko povežete kar z 8 tipkami.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5763
Šifra artikla 3402060001
EAN 8592920057599
napajanje glavne enote 3× 1,5 V AA (ni priloženo)
napajanje tipke 1× 3 V CR2032 (priloženo)
doseg tipke 120 m
posebne funkcije funkcija ojačevalnik – omogoča podaljšati doseg tipke za več sto metrov.
optična signalizacija na tipki da
optična signalizacija na zvoncu da
možnost dodati drugo tipko da, max. 8
dodatna (nadomestna) tipka P5760T
nadzor glasnosti da, 5 nivojev
najvišja glasnost zvonjenja 85 dB
število melodij 16
število sprejemnikov v pakiranju 1 kos
število tipk v pakiranju 1 kos
barva srebrna
način povezovanja avtomatsko povezovanje – self-learning
vodoodporna tipka IP44
način prenosa brezžični zvonec
prenosna frekvenca 433 MHz
prodajna embalaža 1 kos, blister
zvonec dimenzije 34 × 65 × 116 mm
tipka dimenzije 15 × 101 × 39 mm
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Zamenjavo tona zvonjenja lahko opravite kadar koli (razen kadar je zvonec v načinu samoučenja).
Zamenjava tona ne vpliva na seznanjanje gumba z zvoncem.
1. Z izvijačem skozi luknjo na strani gumba odstranite zadnjo stran pokrova.
2. Večkrat pritisnite gumb B na ploščici z gumbi, pri vsakem pritisku bo zvenela drugačna melodija.
3. Za vsak seznanjeni gumb lahko nastavite drugačno melodijo, da boste lažje ugotovili, kje se gumb nahaja.
4. Ponovno sestavite gumb.

4.

Priporočamo uporabo izključno alkalnih baterij (3x 1,5V baterije AA za glavno enoto - niso priložene). Gumb se napaja z 1x baterijo CR2032 3V, pri čemer je baterija priložena.

Z gumbom na zvoncu (sprejemniku) preklapljajte med načini signalizacije - melodija + modra LED dioda -- melodija -- modra LED dioda (tj. akustična in optična signalizacija - privzeti način - akustična signalizacija - optična signalizacija).
P5726 je razprodan in zaloge ni več pričakovati. Poleg tega ti izdelki niso združljivi.
Zvonec ima modro signalizacijo. Z gumbom na zvoncu (sprejemniku) preklapljajte med načini signalizacije - samo akustična / samo optična / akustična in optična signalizacija. Privzet način je akustična + optična signalizacija.