Domov Termostati in detektorji Termostati Brezžični OpenTherm termostat P5616OT

Brezžični OpenTherm termostat P5616OT

Številka za naročilo P5616OT
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
29. mar. 2023 Pri vas
89,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

1,30
Na zalogi
2,88
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

PROGRAMLJIV BREZŽIČNI TERMOSTAT P5616OT

Privoščite si popolno toplotno udobje in nadzor nad ogrevanjem ter hlajenjem doma in v pisarni. Termostat omogoča zanesljivo regulacijo ogrevalnih in hladilnih sistemov ter programiranje kar šestih temperaturnih sprememb na dan. Na ta način se povsem prilagodi vašemu življenjskemu ritmu skozi vso leto. Po zaslugi brezžične izvedbe referenčni prostor lahko spreminjate. Prednost je osvetljen zaslon, enostavno upravljanje, nastavitev temperature v območju od 5 °C do 35 °C in funkciji Dopust ter Lock. Priključite lahko kotel, ki podpira komunikacijo OpenTherm in klasično stikanje preko stikalnega kontakta (releja).

Nastavitev temperature od 5 °C do 35 °C

Termostat nadzoruje idealno temperaturo namesto vas in zagotavlja prijeten občutek brez dragih in nezdravih toplotnih šokov. Nastavite želeno temperaturo od 5 °C do 35 °C, in sicer že po 0,5 °C. Trenutno temperaturo v prostoru termostat meri v območju od 0 °C vse do 40 °C in na 0,1 °C natančno. Zaščita proti zmrzovanju preprečuje poškodovanje ogrevalnega sistema zaradi mraza v objektih, ki se jih pozimi redno ne ogreva.

Podpora komunikacije OpenTherm

Termostat lahko priključite h kotlu, ki podpira komunikacijo OpenTherm. Prednost je regulacija ne samo temperature v prostoru, temveč tudi temperature vode v sistemu in druge spremenljivke. Do stikanja prihaja s pomočjo OT in s pomočjo releja. Večina termostatov ima ali samo izhod OT ali izhod rele. Termostata Emos P5606OT in P5616OT imata za priključitev na kotel oba izhoda.

Pregleden osvetljeni zaslon

Zaslon odlikujeta preglednost in izrazita osvetlitev, kar omogoča enostavno in intuitivno upravljanje termostata. Po zaslugi velikih številk na zaslonu enostavno preberete trenutno in nastavljeno temperaturo ali programirate časovni načrt ogrevanja. Osvetlitev omogoča upravljanje termostata tudi v temi ali v slabših svetlobnih pogojih.

Funkcija Lock (otroško varovalo)

Dajate stanovanje v najem ali imate penzion? Naj vas nikar ne skrbijo nepooblaščeni posegi v nastavljeno temperaturo ogrevanja ali hlajenja. Funkcija Lock termostat lahko »zaklene« in zagotovi vaš 100% nadzor, ker dovoljuje, da se termostat upravlja samo po vnosu varnostne dvojne kombinacije. Funkcija Lock je torej zelo koristna kot otroško varovalo.

Programiranje in pametne funkcije

Termostat vam omogoča programirati do 6 različnih uporabniških temperatur na dan in si na ta način privoščiti idealno temperaturo natančno po vaših željah in potrebah. Funkcija umerjanje temperature glede na drugi referenčni termometer zagotovi nastavitev natančno takšne temperature, katere ste vajeni. S pomočjo načina Dopus izberete konstantno temperaturo za daljše obdobje.

Brezžična povezava in doseg do 100 metrov

Komunikacija med stikalno in upravljalno enoto poteka brezžično v dosegu 100 m omogoča uporabo termostata tudi v večjih prostorih – družinskih hišah, stanovanjih in pisarnah. Signal se prenaša radijsko na frekvenci 868 MHz. Delovanje povezave preverite s preizkusom na stikalni enoti. Največji doseg 100 m se nanaša na odprte prostore. V notranjih prostorih doseg lahko pade, ker so signalu na poti stene ali druge ovire.

Napajanje z 2 baterijami AA

Brezžični termostat napajajo dve bateriji 1,5 V AA. Na potrebno zamenjavo baterij vas opozori indikator stanja baterije. Bateriji sta priloženi tako kot dva vijaka in dva zidna vložka, potrebna za pritrditev termostata na steno.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5616OT
Šifra artikla 2101307000
EAN 8592920089323
tip upravljanja programski elektronski sobni termostat
tip termostata brezžični s komunikacijo OpenTherm
vrsta regulacije ogrevalni in hladilni sistem
nastavitev temperature 5 °C do 35 °C, po 0,5 °C
tip nastavitve temperature 6 temperaturnih sprememb na dan
nastavljivo območje temperature 0,2 °C do 2 °C, po 0,1 °C
merjenje temperature 0 °C do 40 °C, ločljivost 0,1 °C
dolžina kapilarnega senzorja ne navaja se
število programov 1 uporabniško nastavljiv program ali uporabniško nastavljiva temperatura (6× na dan)
funkcija ON/OFF da
osvetljeni zaslon da
barva bela
stikanje 230 V AC ali breznapetostno
doseg na prostem 80 m
zaščita proti zamrzovanju da
napajanje sprejemnika 230 V AC
funkcija dopust da
funkcija Set-back ne
napajanje ne navaja se
možnost povezave z drugimi detektorji ne navaja se
napajanje vrat ne navaja se
napajanje oddajnika 2× 1,5 V AA (priloženo)
delovna frekvenca 868 MHz
priloženo ne navaja se
stikalna obremenitev 10 A uporno, 4 A induktivno
kalibracija temperature da
dimenzije ne navaja se
dimenzija vrat ne navaja se
dimenzija sprejemnika 26 × 86 × 86 mm
dimenzija oddajnika 26 × 126 × 84 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ

FAQ – pogosta vprašanja

Maksimalna preklopna obremenitev je 10A uporovna / 4A induktivna. O združljivosti se posvetujte s prodajalcem ali proizvajalcem kotla. Sheme ožičenja so na voljo v priročniku.