Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Termostati in detektorji Termostatske glave GoSmart Digitalna termostatska glava P5630S ZigBee

GoSmart Digitalna termostatska glava P5630S ZigBee

Številka za naročilo P5630S
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
25. apr. 2024 Pri vas
52,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

1,30
Na zalogi
31,41 € s kodo: VIDEO
34,90
Na zalogi
2,88
Na zalogi
6,50
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Privarčujte s pametno termostatsko glavo

S pametno termostatsko glavo P5630S, ki spada v linijo pametnih izdelkov EMOS GoSmart, bodo skrbi zaradi naraščanja cen energentov povsem odveč. Z odločitvijo za pametno termostatsko glavo zmanjšate stroške ogrevanja in privarčujete. Možnost upravljanja na daljavo vam omogoča brezskrbnost in udobje. Učinkovita regulacija zagotavlja optimalno ogrevanje prostorov. Nadzor ogrevanja na podlagi GPS lokacije vašega mobilnega telefona, številne možnosti nastavitve temperature, enostavna namestitev in eleganten dizajn so temeljne prednosti tega izdelka.

Pametno termostatsko glavo upravljate z vašim mobilnim telefonom s pomočjo na spletu brezplačno dostopne mobilne aplikacije EMOS GoSmart. Združljivost z Google Assistant in Amazon Alexa vam omogoča tudi vse bolj zaželeno glasovno upravljanje.

Optimalno ogrevanje prostorov in udobje bivanja

Pametna termostatska glava vam omogoča pametno regulacijo ogrevanja, ki sledi vašim željam in načinu bivanja. Topla kopalnica v jutranjih urah, prijetna temperatura, ko se po napornem dnevu vrnete domov, pred spanjem pa nižja temperatura v spalnici za kakovosten spanec?

S pametnim časovnikom nastavite temperaturo za določene ure, dneve in prostore in tako poskrbite za maksimalno udobje.

Samodejno uravnavanje temperature

Pametna termostatska glava P5630S lahko sledi vaši mobilni napravi in s pomočjo zaznane GPS lokacije uravnava temperaturo. Ko se vračate domov, termostatska glava lahko samodejno aktivira ogrevanje. Ko zapustite dom, pa naprava preklopi na vzdrževalno ogrevanje pri nižjih temperaturah.

Tiho delovanje in napredne regulacija

Pametna termostatska glava je povsem nemoteča, saj je njeno delovanje tiho. Zato je primerna tudi za namestitev na grelna telesa oz. radiatorje v spalnih prostorih.

Termostatska glava med drugim omogoča tudi funkcijo zaznavanja odprtega okna, s katero lahko avtomatsko izklopi ogrevanje v sobi, da prepreči izgubo toplotne energije.  Opremljena je namreč s senzorji, ki hitro zaznajo padec temperature v prostoru, če odpremo okno. Ko okno zapremo, termostatska glava spet samodejno aktivira način ogrevanja po časovnem programu.

Vas skrbi, da bi vaš malček posegal v nastavitve termostatske glave na sami napravi? Tudi za to je poskrbjeno. Funkcija zaščite pred posegi otrok lahko zaklene upravjanje na sami termostatski glavi in tako preprečuje, da bi otroci spremenili nastavitve.

Privlačen in osvetljen LED zaslon

Termostatsko glavo P5630S odlikuje eleganten dizajn s privlačnim LED zaslonom. Prikaz podatkov na zaslonu je dobro viden, saj so številke dovolj velike. Zaslon je tudi osvetljen, kar vam omogoča upravljanje tudi ponoči, ne da bi prižgali luč. 

Enostavna in hitra namestitev

Namestitev termostatske glave je povsem nezapletena in jo lahko izvedete kar sami. Naprava je združljiva oz. zasnovana za skladnost s standardnimi radiatorskimi ventili z navojem M30 × 1,5 mm. V termostatsko glavo vstavite dve 1,5V bateriji AA, nato pa jo namestite skladno s priloženimi navodili.

Po namestitvi napravo povežete s prehodom Zigbee in jo seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je brezplačno na voljo na spletu v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android kot tudi iOS). Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi pametnimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5630S
Šifra artikla 2101900003
EAN 8592920117613
tip termostatske glave SMART, programska
število programov 1 uporabniško nastavljiv program ali uporabniško nastavljiva temperatura (6× na dan)
tip nastavitve temperature 6 temperaturnih sprememb na dan
merjenje temperature 0 °C do 70 °C, ločljivost 0,5 °C
nastavitev temperature 1 °C do 70 °C, ločljivost 0,5 °C
nastavljivo območje temperature 0,5 °C do 1,5 °C, po 0,5 °C
zaščita proti zamrzovanju da
funkcija ON/OFF ne
funkcija dopust da
funkcija odprto okno da
otroška varovalka da
barva bela
matica M30 × 1,5 mm
priloženi adapterji Danfoss RA, RAV, RAVL
napajanje 2× 1,5 V AA (priloženo)
dimenzije 55 × 94 × 55 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatlica
garancijska doba 2 leti
podprt OS Android, iOS
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, odprti sistem
protokol ZigBee
prenosna frekvenca 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
upravljanje z glasovnimi pomočniki da (Amazon Alexa, Google Assistant)
obvestila v mobilno aplikacijo da
aplikacijski jeziki EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 drugih jezikov
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos