Domov Zavarovanje hiše Videodomofoni (seti) GoSmart Video domofon set EMOS IP-700A z Wi-Fi

GoSmart Video domofon set EMOS IP-700A z Wi-Fi

Številka za naročilo H4010
1x
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Pametni videodomofon za popolno brezskrbnost

Videodomofon IP-700A spada v sklop linije izdelkov GoSmart. Je varnostno-nadzorna naprava za stalen pregled nad dogajanjem pred vašimi vrati. Omogoča odpiranje na daljavo in dvosmerno komunikacijo.

Brezskrbno se boste odpravili na dopust, saj boste preko aplikacije na vašem mobilnem telefonu vedno obveščeni o zaznavi gibanja pred vašim vhodom. Vse več je vlomov in tatvin. Zavarujte vašo lastnino in poskrbite za vašo lastno varnost tudi z izbiro ustreznega videodomofona.

Pametni videodomofon kvalitetne izdelave in s številnimi funkcijami bo izpolnil vsa vaša pričakovanja, predvsem pa vam omogočil udobje bivanja in brezskrbnost tudi v času vaše odsotnosti. Elegantna izvedba sodobnega 7" LCD zaslona na dotik omogoča kvaliteten prikaz z visoko ločljivostjo Full HD (1080p).

 

 

 

 

 

Funkcija zaznavanja gibanja - obveščeni vedno in povsod

Zunanja enota s kamero videodomofona IP-700A je opremljena s senzorjem gibanja, ki zazna vsak premik pred vašimi vhodnimi vrati in pošlje obvestilo na vaš mobilni telefon. Hkrati kamera samodejno aktivira video ali slikovni posnetek.

Posnetki se shranjujejo na micro SD kartico, možno pa je tudi shranjevanje v oblaku. Naprava omogoča avtomatsko ali pa ročno shranjevanje v aplikaciji na mobilnem telefonu ali preko notranjega LCD zaslona. Posnetke lahko kadarkoli pregledate in preverite, kdo vas je obiskal. Funkcijo zaznavanja gibanja lahko kadarkoli aktivirate ali deaktivirate.

 

 

 

 

 

 

Odgovorite, odprite vrata ali posnemite in predvajajte sporočilo

S pomočjo vgrajenega mikrofona, zvočnika in kamere vam pametni videodomofon IP-700A omogoča, da vzpostavite dvosmerno komunikacijo z obiskovalcem. Komunicirate lahko preko LCD zaslona ali vašega mobilnega telefona. Ta karakteristika je dobrodošla v številnih primerih. Npr., ko vas v času vaše odsotnosti obišče voznik dostavne službe, ga lahko napotite k sosedu ali ga prosite, da vas počaka, če ste v bližini. Posnamete lahko tudi kratko sporočilo, ki se po zvonjenju obiskovalcu samodejno predvaja.  

S pomočjo tehnologije WebRTC je glasovna in video komunikacija z obiskovalcem mogoča tudi preko spletnega brskalnika.

Z videodomofonom odklenete vhodna vrata, odprete drsna ali pa garažna vrata - odpiranje je omogočeno na notranji enoti ter v aplikaciji na mobilnem telefonu ali tablici. Odpiranje na daljavo je praktično v številnih situacijah. Če otrok ob vrnitvi iz šole ugotovi, da je pozabil ključe, mu na daljavo odprete vrata, ne glede na to, kje ste.

Popolna slika podnevi in ponoči

Se prestrašite, ko v poznih urah zazvoni zvonec? Vas zmrazi ob misli, da bi odklenili in odprli, ne da bi vedli, kdo stoji na drugi strani vrat? Te skrbi so sedaj odveč. Z videodomofonom IP-700A vedno lahko preverite, komu boste odprli vrata. Tudi v popolni temi bo kamera poskrbela za kakovosten in jasen prikaz. V slabših svetlobnih pogojih samodejno preklopi v črno-beli način in aktivira filter IR in infrardeče LED diode.

Prednost je tudi visoka ločljivost Full HD (1080p) in nadstandardno širok vidni kot do 160°.

 

Eleganca, kvaliteta in številne funkcije

Kovinska zunanja enota videodomofona IP-700A izjemno trpežna in ima zelo visoko stopnjo zaščite IP65. Tako visoka zaščita zagotavlja, da je zunanja enota odporna na vse vremenske razmere. Izpostavljena je lahko tudi močnemu sneženju ali dežju.

Eleganten 7-inčni LCD zaslon z upravljanjem na dotik s pomočjo tehnologije IPS omogoča boljši prikaz barv in širši vidni kot kot običajni LCD zasloni. Izbirate lahko med tremi prednastavljenimi grafičnimi načini.

Videodomofon ima številne funkcije. Ena izmed njih vam omogoča, da popolnoma onemogočite zvonjenje. Zagotovo si kdaj želite, da vas nihče ne moti pri vašem delu? V aplikaciji ali na zaslonu enostavno izberete enega izmed treh prednastavljenih načinov: 1) standardni način - ob pritisku na tipko na zunanji enoti videodomofon aktivira zvonjenje, 2) način "odsotni" - ob pritisku na zunanjo tipko, se obiskovalcu predvaja vaše kratko sporočilo; obiskovalec lahko pusti povratno zvočno sporočilo ali 3) način "ne moti" - zvonjenje je začasno onemogočeno kljub morebitnim pritiskom na tipko zunanje enote.

 

Uporabniku prijazne nastavitve in enostavna montaža

Notranja enota z zaslonom in zunanja enota s kamero imata 12 V napajanje, kar vam omogoča, da vaš obstoječi žični zvonec enostavno zamenjate z novim videodomofonom, tako da uporabite obstoječe kable. Montaža je nezahtevna, na voljo so tudi sheme povezovanja.

Po namestitvi na izbrano lokacijo, videodomofon povežete z vašim WiFi omrežjem in mobilno aplikacijo EMOS GoSmart (podprto s TUYA), ki je brezplačno na voljo preko spleta v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android kot tudi  iOS). Nastavitve so enostavne in uporabniku prijazne. Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

 

Nadgradnja z dodatnimi enotami

Pametni videodomofon IP-700A je primeren tako za enostanovanjsko uporabo kot tudi za večstanovanjske rešitve. Omogoča namreč nadgradnjo z dodatnimi notranjimi enotami, saj podpira do 6 LCD zaslonov.

Izbirate lahko med različnimi zunanjimi enotami s kamero. Razlikujejo se predvsem po številu tipk. Na voljo je tudi zunanja enota s kodno tipkovnico. Vrata lahko odpirate tudi s praktičnim obeskom - čip enostavno prislonite ob zunanjo enoto. Priloženih je 5 obeskov.

 

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Linija EMOS GoSmart izdelkov zajema pametne naprave, ki so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma z EMOS GoSmart napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

 EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H4010
Šifra artikla 3010040100
EAN 8592920117507
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Andrej
    Naročeno 12. nov. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Zunanja enota s kamero v okviru seta video domofona H4010 ne vključuje RFID čitalnika, zato ni združljiva s čipi RFID. 
Zunanje enote s kamero, ki imajo RFID čitalnik in so združljive s čipi RFID najdete pod splošno številko za naročilo: H3016, H3017, H3018 in H3019. 

Gre za komunikacijo med več monitorji v eni veji (do 7), ki so poimenovani s številko. Edini izdelek, ki ponuja ta naslovljivi domofon, je H3010.
Da, to je mogoče samo pri videotelefonih, pri katerih je na enoti kamere 1 gumb. Klicanje je mogoče samo med monitorji, ki so povezani v eni zunanji enoti znotraj ene veje (za H3016, H3017, H3018 - 1 naročnik = 1 gumb = 1 veja, kjer je lahko priključenih do 7 monitorjev, med katerimi je mogoče klicati). Primer: če imam enoto H3018 s 4 gumbi, pri čemer vsak gumb označuje eno družino, ki uporablja 1 monitor - klici med monitorji ne bodo mogoči. Če pa ima ista družina dva monitorja (enega na hodniku in enega v spalnici), je klicanje med njima mogoče - oba monitorja bosta zvonila istočasno.
Načeloma katerakoli analogna kamera CCTV (ne sme biti IP) z ločljivostjo 1080p.
Žal ta kombinacija ni mogoča.
Vsi razen H2030 in H2050 (največ 2) - več jih ni mogoče priključiti.
Vsi razen H1139.
Priporočena višina je 140-170 cm.
12V/2A. Samo model H2050 ima 15V napajanje.
Bela - avdio, črna - GND, rumena - video, rdeča - 12V napajanje.
Če ni določeno, videotelefon pošlje kratek impulz - pride le do kratkega (enosekundnega) zaprtja releja. S tem upravljalnikom delujejo standardni pogoni vrat.
Pravzaprav katerikoli gumb, ki ga prodajamo za brezžične zvonce. Pravilno mora biti priključen na enoto fotoaparata, iz katere se napaja.
Da, teoretično je to mogoče. Pozoren bi bil na vzporedno ožičenje z drugim vodnikom, da ne pride do medsebojnih motenj, saj je kabel CYKY neekraniran, na razdaljo med monitorjem in enoto kamere (do 20 m je lahko v redu) in na število žil v ožičenju.
1. nadgradite vdelano programsko opremo / 2. osredotočite se na preverjanje varnosti, požarnega zidu in nastavitev ponudnika. Naprava uporablja vrata: (udp,tcp) 80, 8080, 8000, 443, 21047 (ta morajo biti odprta in prehodna) / 3. preverite povezavo z omrežjem 2,4 GHz / 3. preverite, da na vaši mobilni napravi ni aktiviran način nizke porabe podatkov - za povezavo z enoto kamere je degradacija
Zdi se, da v žice prihaja do motenj. To lahko odpravite z zaščitnim kablom, tako da z obeh strani priključite zaščite na sponko GND. Do 20 m kakovostni FTP CAT.5, najbolje CAT.6 (so zaščiteni) / Nad 20 m SKYFY 5x2x0,5 ali 10x2x0,5 (so zaščiteni). V osnovni različici koaksialni kabel ni potreben, priporoča se na razdalji 100 m. Za dolge zemeljske vode se priporoča telekomunikacijski kabel kategorije TCEPKPFLE.
Enota kamere se napaja iz monitorja, razen modela h1139.
Ključavnica se napaja z lastnim napajalnikom, ki ni vključen v paketu (12V/2A). Razen pri H2014 - tu ključavnica ne potrebuje lastnega 12V napajalnika.

Tudi za naslednje izdelke: H1085 in H1014 ( EMOS RL-10M) 

1. izmerite polariteto in stanje napajanja, 2. preverite ožičenje v skladu z navodili, 3. glede na opis je videti kot napaka adapterja, poskusite ga izmeriti v obremenjenem stanju. Če bi bil adapter neobremenjen, bi se zdelo, da je dober.
Izhod za upravljanje vrat je 12 V DC, za pogon vrat pa stik DRY NO (normalno odprt) brez napetosti - videofon pošlje kratek impulz - pride le do kratkega (sekundnega) preklopa releja. S tem upravljalnikom delujejo standardni pogoni za vrata.
Priporočam preverjanje ožičenja v skladu s priročnikom, pritrditev na sponke, zadostno izolacijo in vrsto kabla (zaščitenega) ter ga na kratko priključite na mizo, da preverite, ali bo deloval.
H3010 in dodatna enota kamere H3016 / H2017 + H1141 / H2030 + H1140.

Če ste prešli k novemu ponudniku internetnih storitev, morate napravo ponovno nastaviti. Če je bila spremenjena tudi naprava usmerjevalnika, preverite, ali so vrata prosta. Nazadnje bi preveril varnost, požarni zid in nastavitve ponudnika.
Na napravi se uporabljajo vrata: (udp,tcp) 80, 8080, 8000, 443, 21047 (ta morajo biti odprta in prehodna).
Wifi mora biti 2,4 GHz, privzeto varen.