Samo 29,00 € za brezplačen prevoz
Promo koda: TOPLOTA za 15 % popust
na vse termostate
S kodo: TV 10 % popust na vse OFA daljinske upravljalnike
Promo koda: SVETLOBA za 10 % popust na reflektorje
Domov Svetilke in naglavne svetilke Naglavne svetilke GP naglavna polnilna LED svetilka Xplor PHR17, 500 lm

GP naglavna polnilna LED svetilka Xplor PHR17, 500 lm

Splošna številka za naročanje P8567
53,90
Na zalogi
20. okt. 2021 Pri vas
Cene so v paket.
Ob naročilu nad 29 evrov je dostava brezplačna!
največji svetlobni tok 500 lm
polnjenje da
maks. svetlobni tok 85 m
napajanje Li-Po
Več parametrov
Osnovni podatki
Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo P8567
Šifra artikla 1451085670
EAN 4891199203879
Z veseljem vam bom svetoval
Rus Jože
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju

Izjemno kompaktna naglavna svetilka za strastne tekače

Naglavna svetilka GP Xplor PHR17 s svetlobnim tokom 500 lm in dometom 85 m je nepogrešljiv partner za vse trail tekače, ki pogosto zapuščajo varnost označenih poti v mestih, parkih in gozdovih. Vzljubili jo bodo tudi vsi ljubitelji športov na prostem, za katere je teža eno izmed pomembnejših meril pri izbiri opreme. Ne glede na to ali ste privrženec pohodništva, planinarjenja, kampiranja ali jamarstva, vas bo ta naglavna svetilka navdušila s svojimi karakteristikami. Ker je tako zelo lahka, bo ob vaših aktivnostih povsem nemoteča. Preprosto vedno jo boste želeli vzeti s seboj. Njena kakovost je podprta s podaljšano triletno garancijo.

 
 

Nizka teža za neovirano gibanje

S težo 60 gramov je naglavna svetilka GP Xplor PHR17 kot ustvarjena za zahteven tek po gozdnih ali gorskih stezah. S 60 grami predstavlja le delček teže običajnega mobilnega telefona, zato njene teže ob vaših aktivnostih skorajda ne boste čutili. Pri izbiri naglavne svetilke je poleg kakovosti in praktičnosti izjemno pomembno, da je svetilka tudi lahka in s tem prijetna za nošenje.

 

Štirje načini svetenja za športne aktivnosti

Naglavna svetilka GP Xplor PHR17 nudi skupno 10 načinov svetenja – 4 načine za športne aktivnosti in 6 delovnih načinov.

Za svoje športne aktivnosti uporabite enega izmed standardnih načinov svetlobe, ki se razlikujejo po intenziteti. Vedno gre za kombinacijo svetlobe, imenovane tudi flood & spot. Z ozkim in intenzivnim snopom svetlobe osvetlite prostor, kjer je treba ločevati vsak detajl, razpršena svetloba z nižjo intenzivnostjo in širšim snopom pa osvetli okolico in vam s tem daje tudi občutek varnosti. Izjemna prednost je četrti način, t.i. turbo način, ki vam začasno omogoči, da zelo močno osvetlite prostor okoli vas. Način se aktivira za največ 60 sekund.

 

Šest delovnih in priročnih načinov svetenja

Za delo ali urejanje vaše športne opreme so pri naglavni svetilki GP Xplor PHR17 na voljo trije načini diskretnega svetenja. Pri teh načinih se uporablja rdeča barva svetlobe. Rdeča barva svetlobe ne slepi, pri izklopu naglavne svetilke pa omogoča hitrejšo prilagoditev vašega vida na temo. Eden izmed načinov diskretnega svetenja je tudi utripanje. S tem vašo naglavno svetilko lahko uporabljate tudi kot varnostno svetilo pri teku ali kolesarjenju. Uporabite lahko tudi način alternativnega LED-dodatnega svetenja, ki razpolaga s toplo barvo svetlobe, primerno npr. za branje zemljevidov.

Zadnja dva načina nudita varnostno funkcijo SOS in način svetilnika. Uporabite ju lahko npr. za opozarjanje na grozečo nevarnost.

 

Skorajda neuničljiva

Naglavna svetilka GP Xplor PHR17 je odporna na udarce, prenese tudi morebitne padce z 1 metra. Po zaslugi certifikata IPX6 vam ni treba skrbeti niti zaradi močnega dežja, saj je svetilka vodotesna.

 

Odsevni trak za večjo opaznost in dodatno varnost

Naglavna svetilka GP Xplor PHR17 je opremljena s sodobnim odsevnim trakom, ki izboljša vidnost in s tem poskrbi za dodatno varnost. Trak je izjemno elastičen, pralen in nastavljiv, kar vam omogoča kar največje udobje. Po zaslugi zračne tkanine, iz katere je trak izdelan, bo vaša koža pod trakom svobodno dihala. Tudi sunkoviti gibi ob vaših aktivnostih ne bodo problem – svetilka bo ostala na svojem mestu.

 

Vzdržljivost do 100 ur z enim polnjenjem

Se ne želite obremenjevati s preverjanjem stanja vaših baterij in nenehnim nakupovanjem vedno novih in novih baterij? Potem je GP Xplor PHR17 odlična izbira za vas. S pomočjo priloženega kabla USB-C jo enostavno in hitro napolnite (lahko tudi kar prek prenosne baterije). Svetilka je izjemno vzdržljiva, saj po zaslugi močne baterije s kapaciteto 1 600 mAh vzdrži tudi do 100 ur. Opremljena je z LED indikatorjem, ki prikazuje stanje baterije in potek polnjenja.

 

Najpomembnejši parametri
največji svetlobni tok 500 lm
polnjenje da
maks. svetlobni tok 85 m
napajanje Li-Po
Drugi parametri
vir svetlobe 3× CREE SMD LED
vodoodporna IPX6
čas svetenja 60 s – 100 ur
kot svetilnosti 100°
doseg svetlobe TURBO – 85 m, 2,5 % – 5 m, 30 % – 25 m, 100 % – 45 m, Flood – 10 m, rdeča: 50 % – 4 m, 100 % – 5 m
tip baterija Li-Po 1 600 mAh
refleksni trak da
fokus ne
število načinov osvetlitve 10
režimi TURBO, 2,5 %, 30 %, 100 %, SOS, svetilnik, Flood, rdeča: 50 %, 100 %, utripanje
teža 59,5 g
tip polnilnega priključka USB-C
posebne funkcije varnostni način zaklepanje tipk
baterija priložena da
čas polnjenja ne navaja se
čas svetenja detajl TURBO – 60 s/3 ur, 2,5 % – 100 ur, 30 % – 9 ur, 100 % – 4 ur, Flood – 6 ur, rdeča: 50 % – 13 ur, 100 % – 6,5 ur
barva sivo-zelena
LED indikacija polnjenja da
LED indikacija stanja akumulatorja da
material PC + ABS plastika
odpornost na udarce 1 m
dodatki USB-C kabel
svetlobni tok TURBO – 500 lm, 2,5 % – 5 lm, 30 % – 60 lm, 100 % – 200 lm, Flood – 50 lm, rdeča: 50 % – 5 lm, 100 % – 10 lm
oprema ne navaja se
garancijska doba 3 leta
dimenzije 56 × 38 × 39 mm
prodajna embalaža 1 kos, papir škatla
Datoteke za prenos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Ta spletna stran uporablja piškotke. Če ostanete na tej spletni strani, se s tem strinjate. Več