Domov Podaljški, vtičnice in svečke Kolutni podaljški in vrtni podaljški Kolutni podaljšek 25 m / 4 vtičnice / črni / PVC / 230 V / 1,5 mm2

Kolutni podaljšek 25 m / 4 vtičnice / črni / PVC / 230 V / 1,5 mm2

Številka za naročilo P19427
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
29. feb. 2024 Pri vas
56,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

Kakovostni SCHUKO kolut za podaljšek. Idealen je za podaljšek napajalnega omrežja 230V~. Njegova prednost je udobna manipulacija zaradi vitla.

Več o izdelku

 

Profi kolutni podaljšek

Danes še bolj kot kadarkoli prej velja, da je čas denar. Zato ga ne zapravljajte z delovnim orodjem, ki tega ni vredno. Opremite se le s takšnim, ki ima v primerjavi z ostalim nekaj več. Podaljšek EMOS 25 m vam nudi 4 vtičnice, fiksno sredino, toplotno varovalko, zavoro in kolut iz skoraj neuničljive plastike ABS (odporna na neželene padce). Če boste zanj dobro skrbeli, vam bo z veseljem služil do konca svojih dni.

 
Podaljška na kolutu verjetno ne boste dali v dnevno sobo, toda če delate kot gradbenik, električar, monter ali domači mojster, je to prva stvar, ki si jo priskrbite.

Podaljšek na kolutu EMOS premera 1,5 mm in dolžine 25 m ima kakovostno PVC izolacijo, zaradi katere je primeren za delo v notranjosti. Zaradi vrtenja koluta ga vedno odvijete in spet nazaj navijete, preden se preznojite.

To ni noben motek

Povprečni podaljški na kolutu imajo večinoma to slabost, da se med odvijanjem vrtijo celi, zaradi česar se priključeni kabli električnega orodja med sabo izzivalno prepletajo. Za razliko od njih ima podaljšek EMOS fiksno sredino, torej z njim tudi s priključenimi delovnimi pripomočki manipulirate po potrebi – ne povzroči vam dodatnega dela.

Zazna, kdaj je čas malce upočasniti

Enostavno odvijanje podaljška s koluta delo precej olajša, ampak po njem ni več zaželeno. Zato je kolutni podaljšek EMOS opremljen z zavoro. Ko končate, jo pritisnete, kolut pa se niti ne premakne več.

Varnost na prvem mestu

Vgrajena toplotna varovalka zagotovi varno delovanje vašega orodja. Kadar pride do prekomerne obremenitve podaljška, posledično pa do segretja le-tega na dovoljeno mejo toplotne varovalke, se tokokrog prekine. V tem primeru si skuhajte kavo in varovalko pustite, da se ohladi. Ko njena temperatura pade, tako kot stopnja vaše utrujenosti, se lahko spet lotite dela.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P19427
Šifra artikla 1928042507
EAN 8595025389923
dolžina 25 m
prerez vodnika 1,5 mm²
izdelek kolut s fiksno sredino
napetost 230 V
tok 13 A
zaščita IP20
število vtičnic 4
tip izolacije PVC
ostale funkcije vodilna zanka, zavora za zaustavitev bobna, stikalo
temperaturna varovalka da
vodnik H05VV-F3G
barva ne navaja se
maks. obremenitev razvitega 13 A maks./3 000 W
maks. obremenitev navitega 4,35 A maks./1 000 W
otroške zaslonke da
teža ne navaja se
dimenzije 250 mm
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos