Domov Vratni zvonci Brezžični zvonci Komplet 2x brezžični hišni zvonec P5760 za vtičnico, z 2 tipkama

Komplet 2x brezžični hišni zvonec P5760 za vtičnico, z 2 tipkama

Številka za naročilo P5760A
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
7. feb. 2023 Pri vas
59,80
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

9,90
Na zalogi
6,45
Na zalogi
19,90
Na zalogi
14,90
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

Zanesljiv zvonce s funkcijo ojačevalnik signala in USB izhodom, primeren ne samo za hišo, temveč tudi stanovanje ali z v pisarno. Velika prednost tega zvonca je njegova brezžična izvedba.

Prednosti izdelka

Funkcija ojačevalnik signala – omogoča podaljšati doseg tipke za več sto metrov. USB izhod – omogoča polniti naprave 5 V, s pomočjo kompatibilnega USB kabla.

Več o izdelku

Brezžični zvonec EMOS

Odlikuje ga izjemna zasnova, predvsem pa neprekosljive zmogljivosti na evropskem trgu. Zvonec in vodoodporni gumb komunicirata med seboj s pomočjo radijskih valov na razdalji do 120 m, zato vam ni treba kopati, vrtati ali vleči kablov. Ta komplet se zlahka poveže z neomejenim številom drugih vratnih zvoncev, kar mu daje izjemen domet in omogoča široko paleto aplikacij.

Ta vsak centimeter češki zvonček jasno potrjuje, da "zlate češke roke" niso le prazna fraza in da superjunakov ne najdemo le v Ameriki. Prihaja v preobleki navadnega državljana, da bi s svojimi nadnaravnimi sposobnostmi vzpostavil red na vašem naslovu.

Varnostni brezžični zvonec EMOS sestavljata gumb na 1 baterijo (oddajnik signala) in sam domovni zvonec (sprejemnik). Skupaj tvorita neustrašen par, kot sta Batman in Robin, ki se bosta spopadla z vsako oviro.

Vratni zvonec se samodejno poveže z gumbom v minuti po priključitvi zaradi funkcije "samoučenja". Vsak od teh sklopov ustvari svojo lastno kodo za seznanjanje in jo takoj shrani v pomnilnik, tako da tudi če sosed iz zavisti dobi enak model zvonca, to ne bo motilo vašega. Na srečo je pomnilnik naprave P5760 dolgoročen in ne le kratkoročen, zato je po izpadu električne energije ni treba znova nastavljati - naprava si zapomni, katere kode že pozna, in se vrne k delu.

Na en sam gumb lahko serijsko povežete poljubno število ločenih zvoncev s funkcijo povratnika (P5760, P5763 ali P5763R). Na ta način ustvarite brezžični zvonec z res velikim dosegom, ki obiskovalca ne bo pustil dolgo čakati. Brez njega ne morejo shajati predvsem lastniki večnadstropnih družinskih hiš, ki na primer iz svoje spalnice nimajo možnosti slišati zvonjenja na hodniku. V tem primeru ni nič lažjega, kot na hodnik v vsakem nadstropju namestiti en sprejemnik (zvonec). Tako nikoli ne boste zamudili kurirja s paketom ali soseda s povabilom na "enkratno zabavo".

Pakiranje je mati dolgega dosega

Doseg kompleta EMOS P5760 (1 zvonec + 1 tipka) z nakupom dodatnih sprejemnikov, tudi z integriranim ponovnikom signala, lahko razširite. Vsak pritisk zunanjega gumba sproži vzorčni mehiški val, ki postopoma zaigra neskončno število zvonov  z aktiviranim posredovanjem signala, tako da je razdalja med gumbom in zadnjim zvonom neomejena.

5 stopenj glasnosti in 3 načini opozarjanja

Prilagajanje za vse vaše potrebe. Večkrat pritisnite srednji gumb (+/-), da prilagodite glasnost zvonca - 100 %, 75 %, 50 %, 25 % ali 0 % - in tako na nevsiljiv način opozorite na obiskovalca. Lahko hkrati zvoni in utripa, zvoni ali bliskuje. Še posebej, ko ste pravkar uspešno uspavali nejevoljnega dojenčka in nekaj minut pozneje pozvoni poštarka, je že samo svetloba LED neprecenljiva.

Električni zvonec in polnilec USB

Ne dvomimo, da gre v korak s časom. To dokazuje dovršen priključek USB na vrhu. To ne vpliva na njegovo delovanje, temveč vam želi le olajšati življenje. Tudi če boste svojemu novemu zvončku EMOS P5760 zapustili eno celo vtičnico, boste prek nje lahko polnili svoj mobilni telefon, tablico ali smartwatch.

Melodični zvonec s širokim repertoarjem

Ne bo vas zbudil s klasičnim "crr" ali "ding dong", saj imate na izbiro kar 16 melodij. Z zunanjim gumbom nastavite pravi gumb, kar je pametna poteza v vseh pogledih. Če imate 1 gumb in 2 sprejemnika, vam ni treba izbrati melodije v vsakem posebej - oba bosta vsakič predvajala enako. Če dobite več gumbov za 1 zvonec (na primer za vrata in 2 vhoda), lahko s posebno melodijo vedno natančno poveste, kje vas obiskovalec čaka. Tako lahko EMOS P5760 spremite z do 8 gumbi, ki so vodoodporni (zaščita IP44).

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5760A
Šifra artikla 3402060006
EAN 8592920119341
napajanje glavne enote 230 V AC
napajanje tipke 1× 3 V CR2032 (priloženo)
doseg tipke 120 m
posebne funkcije USB izhod – 2 A, funkcija repeater – omogoča, da se doseg tipke dodatno podaljša za več sto metrov
optična signalizacija na tipki da
optična signalizacija na zvoncu da
možnost dodati drugo tipko da, max. 8
dodatna (nadomestna) tipka P5760T
nadzor glasnosti da, 5 nivojev
najvišja glasnost zvonjenja 85 dB
število melodij 16
število sprejemnikov v pakiranju 1 kos
število tipk v pakiranju 1 kos
barva srebrna
način povezovanja avtomatsko povezovanje – self-learning
vodoodporna tipka da
način prenosa brezžični zvonec
prenosna frekvenca 433 MHz
prodajna embalaža 2 kosa, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.