Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Božične svetlobne verige LED svetlobna veriga – svetleče cvetlice, nano, 5,2 m, notranja, hladna bela, časovnik

LED svetlobna veriga – svetleče cvetlice, nano, 5,2 m, notranja, hladna bela, časovnik

Številka za naročilo D3AC09
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
29. jul. 2024 Pri vas
34,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

NANO Fireworks

Praznične verige LED "ognjemet" iz serije NANO so elegantni dodatki, ki bodo postali zanesljiv pomočnik pri ustvarjanju ne le božičnih aranžmajev. Svetilni grozd je videti kot cvetoči regrat in zaradi finih, izjemno tankih žic njegovi svetlobni deli lepo izstopajo. Tako bo drevo izgledalo nenavadno, hkrati pa ga bodo svetlobni grozdi odlično osvetlili.

Ta vrsta verige je zasnovana izključno za notranjo uporabo (IP20) in ima funkcijo časovnika, ki je vgrajena neposredno v napajanje. Ko je aktivirana, verižica sveti 6 ur, nato ugasne in se po 18 urah znova prižge. Izbirate lahko med več barvami zasnove napajalnega kabla, številom diod LED, dolžinami in barvami svetlobe.

Elegantne verige serije NANO

Vezave NANO EMOS LED so na voljo v več oblikah - ognjemet, klasične verige, grozdi in zavese. Dejavni deli verige lepo izstopajo zaradi finih, ultratankih žic, s katerimi lahko okrasite različne dele notranjosti, tudi praznično mizo. Bakreno žico lahko upognete po lastnih željah, lučke pa lahko ovijete na primer okoli adventnega venca ali okoli svoje najljubše skulpture na polici. Verižica bo poskrbela tudi za eleganten okras in prijetno osvetlitev, ko bo vstavljena v kozarec ali svetilko.

Univerzalne luči NANO so očitna izbira za ustvarjanje prijetnega vzdušja ob različnih prazničnih priložnostih.

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki jih odlikujeta nizka poraba energije in daljša življenjska doba. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Na voljo so štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D3AC09
Šifra artikla 1550002019
EAN 8592920099766
izdelek nano veriga
barva svetlobe hladna bela
dimenzije 5,2 m
funkcije sveti
oblika nano
uporaba notranja
programska ura da
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter
število LED 300
LED razmik ne navaja se
velikost LED 3 mm (nano)
dolžina dovoda 3 m
za višino drevesa ne navaja se
barva žice zelena
prihodna moč 4,5 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 4,5 V DC
možnost povezave ne
zaščita IP20
življenjska doba 10 000 ur
material kovina
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos