Meteorološka postaja E5059

Številka za naročilo E5059
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
4. okt. 2023 Pri vas
239,00
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

20,90
Na zalogi
2,88
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Vremenska postaja Profi je presegla pričakovanja

Kaj naj oblečem? Ali bom potreboval dežnik? Ali raje sončna očala? Če spadate med tiste, ki imajo radi stvari pod nadzorom, potem si spretna brezžična vremenska postaja EMOS nedvomno zasluži vašo pozornost. Najnaprednejša vremenska postaja za prave poznavalce z veliko prednostjo upravljanja prek pametne aplikacije bo že na prvi pogled pritegnila vašo pozornost s slikovitim črnim dizajnom. Še več, ko vidite, kaj vse lahko naredi! Z njim lahko izmerite vse osnovne podatke, kot so temperatura, vlažnost in tlak. Toda druge funkcije te vremenske postaje si zaslužijo podrobnejši pregled!

Vreme kot na dlani

Z enim samim pogledom vam bo jasno! Zaradi jasnega zaslona LED vam ne bo treba dolgo gledati posameznih odčitkov. V kombinaciji s funkcijo Comfort view, ki ponuja širok vidni kot, boste obveščeni že na prvi pogled. Avtomatska nastavitev časa prek povezave WiFi se vam bo zdela zelo uporabna. S to funkcijo vremenska postaja vedno prikazuje točen čas, ne da bi bilo treba nastavljati uro. To funkcijo boste še posebej cenili pri menjavi poletnega/zimskega časa. Vremenska postaja omogoča tudi nastavitev pravilnega časovnega pasu, omeniti pa velja tudi kalendarj. Druga praktična funkcija, ki jo ima ta naprava, je budilka.

Mobilna vremenska postaja

Z mobilnimi telefoni upravljamo vse vrste naprav, zakaj ne bi tudi vremenske postaje? Aplikacija TUYA Smart se uporablja za nadzor podatkov v vremenski postaji. V aplikaciji lahko preprosto nadzirajte podatke o trenutni temperaturi in vlažnosti ali nastavite omejitve za temperaturno opozorilo. Prikaže temperaturno krivuljo, ki jo lahko izvozite.

Veter, dež... vse pod nadzorom

Vremenska postaja smart pro poleg običajnih vrednosti, kot sta notranja in zunanja temperatura, prikazuje tudi druge uporabne informacije, kot sta vlažnost ali faza lune. Opremljen je tudi z anemometrom, ki meri hitrost in smer vetra. Na voljo pa sta tudi dežomer in barometer, ki prikazujeta atmosferski tlak, zato so vremenske informacije zelo izčrpne. Druge prednosti vključujejo zunanji senzor na sončno energijo, ki meri intenzivnost in trajanje sončne svetlobe (UV sevanje).

Profesionalna vremenska napoved

Vremenska postaja Pro ne prikazuje le trenutnega vremena, temveč ponuja tudi vremensko napoved za naslednjih nekaj ur z veliko natančnostjo. Instrument beleži tudi pomembne podatke, kot sta minimalna ali maksimalna temperatura. Na voljo sta tudi kazalnik trenda temperature in funkcija opozorila na temperaturo. Brezžična vremenska postaja ima zunanji senzor z dometom do 50 metrov. Meri zunanjo temperaturo od -40 °C do +70 °C in notranjo temperaturo od -10 °C do +50 °C, oboje z ločljivostjo 0,1 °C. Meri zunanjo in notranjo vlažnost od 1 % do 99 % RH z ločljivostjo 1 %.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo E5059
Šifra artikla 2606171000
EAN 8592920104088
omrežni adapter da, 5 V DC/1 200 mA (priloženo)
možen drugi senzor ne
doseg senzorja do 50 m
barometer da
velikost zaslona 163 × 120 mm
projekcija no
možnost obešenja na steno da
žična sonda za senzor ne
zunanja temperatura -40 °C do +70 °C, ločljivost 0,1 °C
zunanja vlažnost 1 % do 99 % RH, ločljivost 1 %
vremenska napoved da
ura nadzorovani wifi
min. in maks. temperatura da
trajna osvetlitev da
lunine faze da
datum da
trend tlaka ne
tip termometra brezžična – smart
napajanje postaje 3× 1,5 V AAA (ni priloženo)
koledar da
notranja temperatura -10 °C do +50 °C, ločljivost 0,1 °C
dežemer da
trend temperature da
LED osvetlitev zaslona da
korekcija nadmorske višine da
barvni zaslon (black mask) osvetljen ne
12/24 urni format da
napajanje senzorja 1× 3,7 V 4 400 mAh Li-ion 21700T
budilka da
notranja vlažnost 1 % do 99 % RH, ločljivost 1 %
vetromer da
temperaturno opozorilo da
časovni pasovi da
izdelek vremenska postaja
elektronska osvetlitev površine da
ponovno bujenje da
možnost nastavitve enote temperature °C/°F °C/°F
prenosna frekvenca 868 MHz
dimenzije glavne enote 30 × 215 × 173 mm
dimenzije senzorja 151 × 396 × 313 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Samo ob parjenju, ne pozneje.

E5059 - 1 barvni zaslon, senzor padavin in anemometer v 1, priključite lahko največ 1 senzor, podpora mobilni aplikaciji Tuya (android, iOS) za podrobno beleženje izmerjenih vrednosti in vremensko napoved, podpora za izvoz podatkov v Excel.

Vsi senzorji so skriti v anemometru (vetrovniku), ki ga trenutno nimamo na zalogi. Drugega rezervnega senzorja, ki bi ga lahko priključili, ni na voljo.

Parjenje je samodejno, pri parjenju imejte obe enoti skupaj. Oglejte si tudi poglavje z navodili.

Pri običajnih pogojih povezave WIFI bo aplikacija ves čas posodabljala podatke o uporabniku, razen posodabljanja podatkov RF vsakih 67 s.

Mogoče je, da je posoda zamašena, zato priporočamo, da jo preverite - morda je zamašena luknja.

Mogoče je, da je baterija senzorja izpraznjena, v tem primeru priporočamo, da jo napolnite in vrnete. 

Hitrost vetra se beleži v grafu, dokler stranka ne izbriše podatkov v aplikaciji. 

Na zaslonu ni mogoče nastaviti nobenega drugega jezika. Nastavitev drugega jezika je mogoča samo v aplikaciji TUYA. 

Če imate vklopljen požarni zid, priporočam, da ga za omrežne povezave izklopite. Mobilni telefon ali tablični računalnik mora biti povezan z istim omrežjem, s katerim želite povezati vremensko postajo. Kar zadeva geslo, je postopek opisan... vnesete (izberete) ime omrežja in vnesete geslo.

Na zaslonu LCD bodo prikazane običajne meritve, vendar na mobilnem telefonu ne bo več prikazana zgodovina meritev itd. Prek mobilnega telefona ga ne bo mogoče upravljati.