Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Standardni povezovalni sistemi Napajalni vir za božično povezovalno razsvetljavo Standard/Profi, zunanji in notranji, č.

Napajalni vir za božično povezovalno razsvetljavo Standard/Profi, zunanji in notranji, č.

Številka za naročilo D1ZB05
2x
oglejte si oceno
5
2
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
29. jul. 2024 Pri vas
15,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

5,49
Na zalogi
5,69
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Preden začnete kupovati določene vrste verig LED, ne pozabite kupiti napajalnika, ki vam omogoča vključitev luči v električno omrežje. Adapter je zasnovan za zunanjo in notranjo uporabo ter je zaščiten z zaščito IP44. Na voljo so različice s časovnikom in brez njega ter daljinskim upravljalnikom.

Za uporabo sodobnih in energetsko varčnih čipov LED vas svetlobni sistemi ne bodo stali finančnih stroškov in vam bodo pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Adapter za vsako uporabo

Na en adapter je mogoče priključiti do 800 luči LED sistema CONNECT SYSTEM STANDARD ali 500 luči LED sistema CONNECT SYSTEM PROFI.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino kupljene verige? Ste začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo? S sistemoma CONNECT SYSTEM STANDARD in PROFI je to hitro in enostavno! Zaradi plastičnih premostitvenih elementov lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

KONEKTNI SISTEM STANDARD & & & PROFI

Koli gre za božično dekoracijo doma ali ustvarjanje čarobnega vzdušja na porokah in zabavah. Povezovalne luči CONNECT SYSTEM v različicah STANDARD in PROFI ponujajo neskončne možnosti dekoriranja. Osnovni elementi so napajalniki (A), raztezni kabli, odklopniki (B) in svetlobni elementi (C), ki so lahko med seboj povezani in kombinirani. Ta vrsta razsvetljave je idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) sistema CONNECT SYSTEM v izvedbah STANDARD in PROFI je mogoče med seboj povezati, kombinirati in razdeliti ter okrasiti tudi na oddaljenih mestih s podaljški in delilniki (B). S postopno razširitvijo z dodatnimi komponentami lahko dosežete profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Medsebojno povezana razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Sistem lahko namesti vsakdo.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

 

Korak 2: namestitev

 

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D1ZB05
Šifra artikla 1550015012
EAN 8592920110782
izdelek adapter
programska ura da
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
2 oceni

 • 100%
  Primoz
  Naročeno 29. nov. 2022
 • 100%
  Miha
  Naročeno 28. nov. 2022
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Vrednosti tega napajalnika so 30 V in 12 W, razlika 1 V ni bistvena. Verige, ki imajo samo en način osvetlitve, bodo delovale s tem adapterjem.

Vezig z utripajočo funkcijo ali verig z več funkcijami ni mogoče uporabljati, ker adapter obrne polariteto. Lahko se zgodi, da bo svetila vsaka druga LED.

Vzrok lahko postavite tudi v stikalno uro in svetlobo programirate po potrebi. 

Po ponovni priključitvi na električno omrežje so verige v stanju vklopa in se prižgejo, zato ni treba pritiskati na gumb na časovniku. 

Osnovni komplet Standart preprosto žari.
Temperatura kromatičnosti za toplo belo barvo je v razponu 2000K-3500K, pri čemer lahko pride do razlik med novimi in dolgo uporabljenimi verigami.
Da, verige, napajalnike, kable STANDARD in PROFI lahko poljubno kombinirate.

Difuzorja LED ni mogoče zamenjati pri nobenem izdelku z verigo LED.

V seriji PROFI lahko priključite največ 500 diod LED, saj so verige utripajočih diod največje. Več kot to ne bi uporabil.

 • so primerni za uporabo 365 dni na leto na prostem, saj se kabel zaradi vremenskih vplivov ne poslabša toliko
 • majo 7 mm plastični difuzor
 • material kabla je guma

S serijo STANDART lahko priključite do 800 LED diod - primerne so tudi za zunanjo napeljavo, vendar niso tako trpežne kot verige serije PROFI, saj je material kabla plastičen.